Ovo gađanje datumima kad je ko upisan pokazuje koliko je i dpsu i osvježivačima stalo da se prečisti birački spisak. I onda osvježivači upiru prstom u dps, a sami su već duže od četiri godine na vlasti i ništa nisu uradili po tom pitanju. Pitam se zašto...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mene zanima koliko će sa tog spiska uopšte doći da glasa, ne bi me začudilo da niko od tih ni ne zna da su izbori u pg....
Last edited by lucke91; 29-09-24 at 07:04.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Na lokalnim izborima u Podgorici, do osam sati glasalo je 1,85 odsto ili oko 2.696 upisanih birača, saopštili su iz Centra za demokratsku tranziciju (CDT).
To je manje u odnosu na lokalne izbore 2018. godine kada je do istog vremena glasalo 3,2%, dok je 2022. godine glasalo 2,8% upisanih birača.
Evropa sad i Demokrate 26-30%
Dps 22-26%
DF 15-19%
Ura 6-10%
Ostali cenzus.
Pa to su glasaci DPSa sad ce neko njih da uci jesu li ili nisu …
Nego se desava ono sto rece Bata Stojkovic -i pocnes da radis ali za naše!
![]()
Last edited by kurogane; 29-09-24 at 08:03.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jos nije odgovorio na optuzbe sefa Mandica od petka, prpa
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
DPS nikako da shvati da nisu vise na vlasti.
U njihovo vrijeme ovakve navode potvrdili bi istoga dana i MUP i sudstvo sve zive institucije i naravno zapadni ambasadori ali proslo je vrijeme kad su kao recimo izmedju prvog i drugog kruga predsjednickih izbora Milo Momir dakle za desetak dana upisali u biracki spisak mislim 8.700 biraca.
Tako vam je to dobri moji.
Mogu reci da sam 4 puta razmislio koga da glasam. Pogledao na 4 strane svijeta, 4 ljutu popih, 4 komsije sretoh usput... tamo sretoh 4 clana birackog odbora i tako![]()
Neka si o'čepio![]()
Bas je mala izlaznost u ovih prvih par sati.
Nema više obaveznog glasanja prije 12, za pojedine skupine birača.
To je jedini logični odgovor.
Isto će ti biti i u 11 -> 13 -> 16 -> 20h.
Čudo ste napravili.
Svaka ptica svome jatu leti.
Političar i pošten ne ide u istu rečenicu kuro, shodno tome, ne, nema niko validan od 13 opcija (ako ih je toliko).
Eto slučajnosti, nesrećan broj kao nam i politička scena
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Jeste 13 lista ima,jednu vala čovjek može izabrati ako uopšte razmatra opciju da glasa na izborima.
Ako ga generalno izbori ne zanimaju to je nešto sasvim drugo.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
2022 do 11h 20.2%
2024 do 11h 14.5%
![]()
Pored lošeg nastupa mladog političara na debatama, gdje je u više navrata o sebi pričao u trećem licu, što se dovodi u vezu sa narcisoidnim poremećajem, bivši je član DNP-a pa ga to diskredituje u mojim očima. Svakome se može naći mana, ali ja glasam Preokret ovog puta...
Veli čovjek neće on da izađe koji živi u PG, ali zato hoće ovi za dvojnim državljanstvima iz drugih država.
Ne foliraj se da te zamolim. Idi i glasaj DF broj 9!
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks