Da li neko ima iskustva sa WI-FI kamerama, pitanje je da li ugraditi ili ne?
Ima li neko ko moze da napravi ikone samolepljive od 1x1cm za tastaturu?
Ja bi mu poslao ikone koje hocu, njegovo je da bude siguran da su transaprentne, ili moze i crne, da su samolepljive i da su 1-1cm po ikoni.
Ne treba mi puno, mozda 20tak maximalno, ako i toliko.
Da ne porucujem da ne cekam, ovako:
https://www.aliexpress.com/item/1005...martRedirect=y
Ima li ko iskustva sa FLEX programom za srednjoskolce ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Dje je @outline da ga nije ko ne daj boze naljutio te ga nema. Ili je rijesio da odmori malo
Đe je najbolje da se uradi štampa na moto jaknu/prsluk? Da je kvalitetno i traje par godina.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ako znas koga iz ovih moto klubova, oni bi trebalo da znaju, ima dosta njih koji imaju klubske jakne..Sokolovi, nocni vukovi, familija, Shark, pirati.....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jos jedan glas za tapo, ja imam 2 ove
https://www.multicom.me/razno/securi...310-82619.html
Rade top, eo 2 ili 3 godine su izvise kapije, sunce, kisa, prasina itd makle nisu..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sjecaju se stariji..u garazi TVCG nedje devedesetih je snimam neki spot ili kratki film, ucestvali Slavko Kilkovac i SLobo Milovic, cuveni Slobo Blek...ne mogu ga nac sile nema, a znam d anedje ima YT. Ako moze pomoc prijatelja![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li đe u PG da se uslužno može koristiti arhitektonski sto/sto za tehničko crtanje?Čitaona biblioteke R.Ljumović ili slično?Faks se renovira,trenutno student pohađa nastavu na ETF a u stanu je dosta skučeno da se ta "sprava" nabavlja.
Hvala
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 25-09-24 at 21:15.
Update - evo rekose mi da u 2 sale/citaonice u gradsu bibilioteku nijesu dovoljno veliki stolovi za crtanje jer su uzi, ali da podje da pogleda - dzabe je![]()
Mozda da ih spoji i stavi tvrdji karton preko. Neka se raspita na gradjevinski i masinski imaju li takve stolove i tamo da vjezba, ili neka sa prodekanima ovih fakulteta poprica imaju li neke stolove sa strane sto su micali ako ih nijesu bacili, pa ako ima (profesor je dovoljno zainteresovan da se raspita) moga bi uzet jedan i prebacit u holovima bilo kojeg sprata (neka gleda blize prozorima zbog osvjetljenja)
Last edited by St.Dzonny; 26-09-24 at 22:40.
Dje mogu opeglati odijelo za svadbu?
Kući?!?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Pita me majka da saznam dje se mogu kupiti oni vikleri za kosu sto se kuvaju?
Sate sate sate
zovi hemijske cistionice - rade i usluzno peglanje... ona kod savo pejanovic je nekad to radila i ona u gintas
e sad, oce li ti samo opeglat bez ciscenja ne znam, ali pitaj - u krajnjem, ponudi onim gospodjama da njima platis ako ti mogu pomoci
na gintsas
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks