A šta će kukavac. Taman kupio neku straćaru u Beograd na vodi, ostade bez nje jer ga pokloni majci svog đeteta. Onda mrčenik kupio onu vilu od ne znam koliko kvadrata na pjenu od mora, ona završi sa imenom njegove bivše đevojke u vlasničkim papirima. Čoek baš nema sreće sa nekretninama.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zbilja čoek bez blama ovo izjavi, postao je krajnje degutantan. Izgleda da se polako dolazi na onu da se čoek stvarno sprda sa svima nama...
Ima li vise onaj program za podstanare iz Vlade da se daju stanovi za 29 eura mjesecno i otpise 80% duga?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nema, jedva Boris Mugosa ugrabio da zavrsi njemu jedan
Fun fact: Dps je u zadnjih 10 god. potrosio 25 miliona nasih para na stanove za 175 funkcionera i 400 nizih cinovnika. Sad ti ljudi prozivaju Milojka, licemjeri
Vlada Duska Markovica je za 3 mjeseca tehnickog mandata podijelila 120 stanova, posteni SEP![]()
Umoran sam od svega sto znam
kako ekoloska drzava bez ekoloskog kriminala
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...skog-kriminala
nothing comes from violence and nothing ever could
Bilo, biće... Ipak je u komunizmu bilo drugačije.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Last edited by GaD; 26-09-24 at 11:32.
Šta se radi pred ove izbore ovo je nerealno postalo. Čekajući neđelja da prođe, pa da svi opet počnu kolektivno da se ližu jedni s drugima!
https://www.vijesti.me/v/725854?utm_..._share_counter
Last edited by BiTrAtE; 26-09-24 at 11:46.
Jeste, vjerovatno ovi sto su dobili nisu imali nista, kao npr.
Ministar kulture Branislav Mićunović je stan od 75 kvadrata u Podgorici dobio kao prostor za umjetničko stvaralaštvo, a već tada je imao stan od 187, a supruga poslovni prostor od 222 kvadrata. Stan od 75 kvadrata dobio je za nepunih 11 hiljada eura.
Ili kao sto je Vesna resavala stambeno pitanje 3-4 puta itd.
Naravno da se to nije postovalo,ne pada mi na pamet da se raspravljam oko toga.
I sto je najgore ONAJ ko treba da odgovara za to-tadasnji predsjednik vlade,ni taj ni nijedan ranije,nece odgovarati.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ne znam zasto je ukinut kad se odlicno razvijao i dosta porodica najvisih clanova Vlade su svili gnijezdo pod povoljnim uslovima?
Vidimo da se broj clanova vlade povecava rapidno, i mnogi su podstanari izgleda, tako da je nelogicno da je uspjesa program obustavljen.
Mogu li oni iz vlade skupit 6000 potpisa peticije da se pokrene ovo pitanje?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pricamo o stanovima koje je dodjeljivala Vladina komisija za stambena pitanja (iskljucivo partijskim vojnicima), a ne za profesore i ljekare jer je drugi osnov i oni su placali pet puta vecu cijenu.
A evo kojim zasluznim gradjanima je glavni grad poklonio stanove dok smo placali krizni porez na sim kartice i brojila
Pogledajte konačan spisak građana kojima je Glavni grad poklonio stanove (vijesti.me)
To ce sve past u vodu,jer se radi o odluci vlade a ne pojedinaca iz komisije.
Potpis je premijera.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Nego kako Mujović maknu Jočićku i zaustavi stranačko zapošljavanje tamo đe je ministar.
Ka u knopr.
Uteče u opštinare junačima od Jočićke i Đuke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
On je procvjetao kad se sprstva ugroženog dohvatio. Nećete "nam" uvalit Dajkovića, jedva "smo" ga se oslobodili.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kim-uniformama
Ne mogu citati tekst 2x, mozda sam glup pa nisam shvatio iz prve, ali kakve veze imaju BODY kamere sa kamerama instaliranim u Baru, Podgorici i Budvi?????
Ali 5 godina za PILOT fazu nije lose, mogli su makar 10 godina testirat, ipak je to slozena materija, nesto kao bezicni prenos elektricne energije, mala greska moze da dovede do katastrofe.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks