Ja sad kucam pariz odlazna 53 dolazna 100
Tako da ne znam, mozda radi ako se pozove
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo Air Montenegro top akciju ima za 100e karte...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja sad kucam pariz odlazna 53 dolazna 100
Tako da ne znam, mozda radi ako se pozove
Od 100e. Pariz frankfurt cini mi se od 150.
Naravno ne umiju to na sajt sa pojasne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Instagram...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Mislim da za Pariz i Lion nema letova u novembru i decembru.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ladno ce aerodrom tirana da preveze vise putnika nego aerodrom beograd ove godine. Prilog od 1:07
Sent from my iPhone using Tapatalk
vracao sam 10 unazad stranica da se ne ponavlja, al ne mogu nac neke preporuke za Milan, ako je ko bio, tamo sam uskoro par dana, nemam ni smjestaj ni bilo sto drugo, svaki savjet dobrodosao, zahvaljujem unaprijed
Last edited by montenegrina; 22-09-24 at 07:18.
Danas su putnici na liniji Ryanaira iz Zagreba za Podgoricu umjesto u 12.25 sletjeli u 15.42 s tim sto su isli iz Zagreba za Sofiju pa iz Sofije stigli u Podgoricu.
Racuna li se to kao vise od tri sata zakasnjenja i ako neko ima savjet iz iskustva sa refundacijama ryanaira molio bih da napise.
Četvoročlana porodica je u pitanju tako da bi tu moglo biti finog obestecenja,prijatelji su mi pa da im pomognemo![]()
Lakse onda da ukucaju airhelp mogu odma da im daju automatizovano info koliko para i sta..A ne moraju preko njih na kraju da odrade korake do kraja..Ukucaju let,sistem provjeri i kaze moze,ne moze,koliko para moze..Ostalo na njima..
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Jel bio ko u Valenciu ?
Iskustva?
Vratio sam se prije 2dana..
Ja sam obisao Barsu tako da je Valensija veoma slicna.Ako nisi bio nikad po Spaniji onda ce ti bit vauu..
Obavezno uzeti biciklo barem jedan dan jer to je nevjerovatna povezanost stazama.Parkovi,ulice,plaze.Svuda mozes sa bajsom.
Ja sam uzeo sve karte bio za oceanografic,city of arts i ostaloo..
Za mene nije nesto vau unutra,jer sam vec u Moskvi obilazio slicno.Tako da veci utisak mi ostavile same gradjevine i okolina (besplatno) nego to sto sam ulaze platio![]()
Ali ako si sa djecom onda podji..
Metro do aerodroma ti je 3€
bus 1.5e po gradu ali bokje uzet valencia tourist pass..Eto ukratno
Ja iskreno sam uzeo 10gb 30dana. Jer nisam neki bloger pa da mi treba neko cudo neta.Kao drugo idem za 7-8dana za Nicu i onda cu imati i za tamo zaiste pare![]()
Jer realno gledano ne treba ti previse.Bez eto da serujes nekom.Ali i tad.Navigacija,info,neces da blejis na insta
Jer ima raznih paketa od 3€ pa prema gore..
Cudno mi bilo samo sto radi u CG,a u Alb ne radi.Vazda obratno
Ja nesto gledam 31.12-7.01 da odem za valensiju pa da to pocijepam 3 dana valensija 4 madrid.... samo nesto ne znam oce li vrijeme valjat a sa djecom 7 dana u zatvoreno......
Ako uzmes karte za 31.12 porani jer vjerujem da ce biti haos i na granici i na aerodromu.
Gledam da se ne gubi mnogo u prevozu. Vozom bih picio
Vidim madrid 1h ali pogledacu, hvala na sugestiji
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks