bosanci su u nedostatku kamera stavili samo prazne kutije u koje ne znas ima li kamere... nema lezeceg ali kad vidis usporis...
fora je sto na tih 10-15-20 kutija koliko imaju, bude jedna kamera, koju onda setaju i u principu niko ne zna dje je...
Tako je.Od pune puške se boji jedan a od prazne puške se boje dvojica
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
kod nas se rpijeti medicinskome osoblju, postarima, radnicima na salteru itd
tako kad bi gledali svi bi imali benificirani staz
plus je to i dalje gradska sluzba, ma kako je zvali, a benificirani staz je definisan zakonom kome (moze) da pripada
mislim da sve i da hoce poslodavac ne moze npr meni da uplacuje dodatni staz
mozda da rjesavamo uzroke, ne posljedice u nedogled?
Nisam nešto obraćao pažnju ali vidim postavljaju neke debele crne stubove na semafore.
Jedan je bio kod pravnog na semafor.
Kao da su kamere.
Ili možda onaj sto je prije bio neko razbio pa novi postavljaju.
Potpisan ugovor za izradu Idejnog rješenja brze saobraćajnice Podgorica – Tuzi
https://www.cdm.me/ekonomija/potpisa...odgorica-tuzi/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo misle sa petlje smokovac?
f6
Na cem sh ovi ljudi??? Ko se pali na ove price???
Evo ne moze ni da se zavrsi zapoceto a ne da pocnemo sve ovo...
Po ovom snimku barem 10 kuća treba da se sruši, ako ne i više...
Je li ovo rekao 500km autoputa?![]()
Ovo mi gradimo autoput do Vojvodine?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovi ljudi se definitivno sprdaju sa nama. Ali sto ih briga kad im to prolazi.
idu i grade
vecinom nelegalno
ali i epcg/cedis/prenos cija li je nadleznost su prije nekolike godine smanjili da je zona za 10kv 15m u kojoj nema gradnje, pa se onda i na to malo prizmuri
TV ima pomocni dalekovod koji nije u funkciji vec je trebao da bude redudansa... da ga upale, sagorelo bi kuca i naroda ko na igricu... ima situacija u naselja dje ljudi, PAZI SAD, sire ves na dalekovod koliko su blizu (nelegalno) kuce napravili
i sjutra da neko posalja bagere da sve to sruse (kao sto bi i trebalo) diglo bi se 10000 ljudi da protestuje kako su im to domovi i kako to ne smije... u srecnu zemlju bi bilo sruseno mnogo prije useljenja, a "investitori" poslati na psihijatrijsku procjenu
Bolje ce se prodat Crna Gora kad se putevi naprave....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što je pakao ovaj po gradu?
Bulevari? Sve auto na auto.
Ja tada birala oću li parkirati ispred ulaza ili ujutro sa zapdne strane dok je lad pa popodne prmejstim na istok, kako to sad smiješno zvuči.
Inače, farbali su bijelu crtu u Vlada Ćetkovića, jadno je to. Pri tome, niti jedan pješački, parking linije, ništa. Pisala sam skoro za pješačke u Bloku 9 da se podebljaju, rekli su, krenuli su, brzo će. Nekad![]()
Podgoricani jeste li zainteresovani da vam rijesim dio saobracajnog kolapsa? Mozda bi projekat kosta koji milion ali mislim da bi odahnuli.. Pritom ne mislim na kazne za parkiranje i bacene pare za neupotrebljivanje kamera, sokola i sl.
Znam da je ovo dio predizborne kampanje, ali evo animacije jednih od najvažnijih puteva za nas koji ne živimo u Podgorici
Sent from my Motorola 8400
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks