Ja koliko sam u toku DAVNO je bila cijena 2100 po m2?
Kad je kips bio 2000€
Djeluje kvalitetno, ali na sred prometne ulice, kolektor…
Mada guglam sad i iskoci 44m2 - 88k €
Osim cijene, koja je u svim zgradama bila povoljnija od city kvarta, bitan razlog za sve koji su tamo kupovali stanove sa namjerom da žive u njima a ne da ih izdaju jeste ubjeđenje da će kolektor kad-tad morati da se izmjesti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja koliko sam u toku DAVNO je bila cijena 2100 po m2?
Kad je kips bio 2000€
Djeluje kvalitetno, ali na sred prometne ulice, kolektor…
Mada guglam sad i iskoci 44m2 - 88k €
Last edited by stefke; 21-09-24 at 22:15.
To je i meni iskocilo juce kad sam gledao, i bila je jedna od normalnijih cijena, zato mi je privuklo paznju.
Ali ima mana: kolektor, ulica. Onamo kad izlazis, morao bi bukvalno da ides desno pa cijeli onaj pakao pored Delte, jer nema (saobracajna) opcija da skrenes lijevo.
Znaci cedis. Meni su neki poznanici isto tako uzeli zgradu, godinu i nesto im je prolongirano useljenje zbog iste situacija. Mac sa dvije ostrice.
A lijepa zgrada, steta sto nema vise slicnijih kroz grad.
Ti ako su useljeni vjerovatno frka im bila pa struja sa gradilista pustena.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Nisam više baš u toku, ali koliko znam investitori mogu sami da kupe satove, a cedis da ih ugradi… (prije 2-3 godine je takva prica bila).
Čudi me od admiral holdinga (to je volcano?) koji ima para i para da to nijesu riješili…
Znam da je kips gradnja npr čak polovne stavila (dok ne dodju novi satovi)
Mi imamo poslovni, ali na firmu, znaće guzica bolje kako je za fizička lica, ali ništa nam nije skuplje za njega nego za stan koji ne na fizičko.
Da čovjek ne vjeruje šta su spremni da rade za izbore i kakve planove i gluposti da iznose.
Tamo je uvijek baš gužva u saobraćaju, haos, izbjegla bih. Zgrada na smau prometnu ulicu.
Rekoše sinoć da se možeš prijaviti za ovo velje brdo ja tražio ali nisam mogao naći.
Da se prijavim 2x 100m2 pa neka ispale nema veze.
Sve i da dazbine nisu (mnogo) vece, valjda postoji problem oko prijavljivanja smjestaja, tj. placanja boravisne takse.
Stan bi se koristio za izdavanje i koliko sam shvatio iz nekog drugog izvora informacija, ne moze stranac da se zvanicno prijavi da ostaje/spava u poslovnom prostoru.
S' obzirom da je to planirano kao primarna funkcija stana, to vidim kao znacajan problem i 'deal-breaker' sve i da ovo sa dazbinama nije znacajno drugacije.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Treba sačuvati ove vaše objave pa da vidimo koja vam je priča za 2god.
Nego ste više verzija izmijenjali nego ajfon verzija za ios.
Ne sjećam su ti sačuvane objave ikad išle u prilog...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Reče Bizbi i osta živ 😂
Neka ufate vezu kod cadja pa ce vidjet kako moze
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pozdrav,bio bih zahvalanako bi mi upuceni objasnili kakvi sve nacini finansiranja kupovine stana iz kredita postoje,ako sam uopste na pravoj temi,ako nisam molim moderatora da prebaci.
I da li postoji mogucnost kupovine na nacin da se da neko ucesce pa da se na istoj toj nekretnini tipa stanu zgradi podigne kredit kojim bi se isplatio ostatak stana investitoru
Dakle,moram imam ugovor za stalno iako banka stavi svoju hipoteku na tu nekretninu na koju je placeno i ucesce?
Mogu li penzioneri nekim djelom ucestvovati u tom kreditu
Mozes da imas suduznika, vjerovatno to moze biti i penzioner
Mislim da posle 75 godina ne odobravaju?
Preko 75 nece ni klimu na rate da daju na rate, kamoli sto vise. Inace, je l istina da je cijena Central Pointa u izgradnja (nova ova faza sto se sad radi) 2500€. Cuh da cenat ne idu dolje, dzaba kes, dzaba sve. Onoliko novih zgrada u city kvart, sve se prodaje.
Znam da ponavljam (ocigledno neinteligentnu) pricu vecine, ali ko vise to uzima, nije mi jasno.
Gledajuci cijene ostalih stanova, to cak i ne zvuci toliko strasno.
Na oglasima tesko da se moze ista naci ispod 2000e. I toliko cijene stanove od nekih snj investitora na jos gorim lokacijama.
Cak ni starogradnju ne mozes naci ispod 1500e.
E sad, prodju li stanovi uopste po tim cijenama, ima li ubijanja cijene na kraju to me zanima
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks