https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ijesti_android
Kad bezm**di i golobradi dođu na vlast
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...-za-18000-eura
Bješe li ovo DPS kadar iz Bijelog Polja?
Njemu se u facu vidi da nešto nije u redu, uvijek mi je bio sumnjiv na tako nekakve načine. Pih.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Oće li mu se pridružit kolega pedofil-napasnik iz Demokrata? Kako se zvaše onaj lik, ne znam bješe li u Pljevlja da je neki funkcioner, možda u Kolašin?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kasumović osuđen za bludne radnje nad petnaestogodišnjakom, pa otkupio slobodu za 18.000 eura
https://www.vijesti.me/v/725106?utm_..._share_counter
Ajde jbt prepadoh se neko od momaka iz Kasumovic mesare daleko bilo
pa ovaj je rodjen u bp
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije losh glumac,ali bi da se ja pitam jedno 20g gulio,pasmtr!
...
Faca mu ga daje, bolesnik odvratni...
Jel to ovaj?
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
valjda to mi tebe treba da pitamo
nothing comes from violence and nothing ever could
Znaš, znaš, prošlost tvoja nije sjajna bila
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ee, i?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ovo je još aktuelno prozivanje Lakija?
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Koje prozivanje, čovjek bukvalno sam sebe servira? Izbaca ovoga što je svako malo visio na DPS-ove konvencije za mikrofonom u periodu kad je on broja prisutne na istim tim konvencijama i sad kao on prvi put njega vidi, čuje za njega?
A nemojmo...
Last edited by BiTrAtE; 22-09-24 at 15:04.
Kakav glupan ovaj glumac pedofil. Samo da je pustio dužu bradu i obukao mantiju ne bi ni ovo para morao da plati. No dobro, čoek se uči dok je živ... na đeci.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kako je dovoljna jedna rđa sa nagrdi bratstvo citavo...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Švajcarci na referendumu odbacili predloge o biodiverzitetu i reformi penzija
Tako su ljevica i sindikati osvojili pobjedu nad projektom koji su nazivali izdajom i zamkom.
U Švajcarskoj finansiranje penzija se zasniva na tri "stuba", državno izdvajanje, profesionalno izdvajanje i privatno izdvajanje. Samo su prva dva obavezna.
Reforma je predviđala da zaposleni daju više sami za penzije.
Podsjetio bih sve ucesnike da se ova tema nalazi na dijelu Buducnost Crne Gore te da nije predvidjena za postavljanje clanaka iz regiona a jos manje iz cijelog svijeta. Postoji dovoljan broj tema koje tretiraju spoljno-politicke teme.
--------------------------
Do Not Disturb.
S' obzirom da je pocela 'jaca' diskusija u vezi vojske, vojnih rokova i vojne 'proslosti', post-ovi su prebaceni u odgovarajucu temu kako bi se ova rasteretila i nastavila svojim putem...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...e-Gore/page120
Do Not Disturb.
DIREKTOR UPRAVE POLICIJE
Optuženi šef kriminalne organizacije, Aleksandar-Aco Mrkić, u aprilu 2020. godine obavijestio je svog prijatelja, sada optuženog člana svoje kriminalne organizacije, direktora Uprave policije Veselina Veljovića, da je ponudio direktoru Uprave carina Vladanu Jokoviću četiri miliona eura mita.
To piše u tanskriptima razgovora koje je Europol dao crnogorskom tužilaštvu u junu prošle godine, a u koje je Libertas imao uvid.
"Ponudio sam Vladanu milion eura da makne Burzanovićku i za sve ostale učesnike po milion i da dovede nekog našeg, da ga ja nađem. Znači, četiri miliona ćemo imati za godinu dana. Pare mogu da dadnem kvartalno. Znači, kad zameni ovu kokošku odvratnu posle dva meseca dajem milion, a ostala tri miliona svaka tri meseca po milion. Reci to starome pa neka i on malo gleda situaciju“, napisao je Mrkić Veljoviću rano ujutro 27. aprila 2020. godine.
Prica se po pjaci da u originalnom fajlu stoji dusko dugousko,a ne tamo neki STARI...
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 23-09-24 at 06:09.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks