Dako im dodje dritan pa ce vidjet oni. 8eura pa te neko pita je li skupo u italiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Parking u Perastu 8 eura, fiksno.
U ruke privatnika koji uzima milione eura ni za sta.
Prelijepo.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dako im dodje dritan pa ce vidjet oni. 8eura pa te neko pita je li skupo u italiju
f6
Last edited by Fidel Castro; 21-09-24 at 11:03.
Do Not Disturb.
je li parkiranje na njegovoj imovini?
She is only here to annoy herself!
Ako je cijeli Perast njegova imovina onda da.
Kao sto rekoh, sibadzije u uskim majicama, pocjepanim farmerkama i pęderusama pocinju jos od magistrale i rasporedjeni su duz kompletne ulice, dokle auta uopste mogu da stignu.
Nema jednog jedinog mjesta gdje se auto moze ostavit' bez da se plati fiksna cijena od 8e.
Nema cijene po satu, nema cijene za 'domace', nema kompromisa. Vlasnik je tako odlucio, nadlezni su tako odobrili pa se ti yebi.
Do Not Disturb.
Ja se konačno nakanio da odemo i provozamo se žičarom, pa ono je fenomenalno, vrhunski doživljaj, generalno baš dobro zaokružena turistička priča.
Sve vrvi od stranaca, sa nama u žičari bio neki bračni par iz Njemačke mislim, oduševljeni, vidim generalno da je nasmijan i dobro raspoložen narod.
Za 10min se spustiš sa 15 na 27-28 stepeni, priceless. Kabine odlične, piči neka lagana muzika, baš prelijep pogled puca na tivatski i bokakotorski zaliv.
Preporuka da nikako ne preskočite bob, posebno ako imate klince, moj bješe oduševljen i iako vožnja ne traje bez par minuta ukoliko konstantno držite gas bude baaaš dobro čak i nama starijim panjatima
U jednom momentu u krivini đe je provalija ka zalivu sam mislio ispadoh iz boba, ne bi mi svejedno
I ima par lokala/restorana, mi se zabodosmo u Monte Bar 1350, đe puca prelijep pogled, zavalili se u ležaljke i kulirali uz točeno pivo. Cijeli dan ide neki lagani chill, dj pušta muziku, neko đuska, neko se prži na suncu, neko spava, milina...Što se tiče cijena one su ok a za račune preko 20e daju besplatnu picu/priganice ili sendvič, što odaberete. Pica korektna, ništa spec ali radila je posa' i nama i đeci...Iako ima dosta naroda s obzirom da ima par lokala i baš masu mjesta za sjedjenje rasterećeno je, nema se osjećaj neke gužve neprijatne bez za red za bob, čekali smo sigurno 40min red
![]()
Last edited by BiTrAtE; 21-09-24 at 16:43.
Konobari sa Arene u Bečiće mi kažu da im je bila fenomenalna sezona. Kao kad bi svaka bika ovakva... A ne nude ništa novo i specijalno ali su ok i konstantni godinama. I samo sa tim očigledno bolji od dosta drugih.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bijah ja prosle godine stvarno vrijedi te pare dati da se popnes gore jos ako si sa familijom dobar izlet, jos ako je u nekoj buducnosti spoje sa cetinjskom stranom, mozda i najbolja ideja u nasem turizmu zadnjih deceniju .
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
kome nije crnjak da hoda a sad je idealno vrijeme kad nije ledno ni vruce, na brdu Vrmac kad se prodje ona stara tvrdjava i krene kroz sumicu izbija se na put kojim bi i auto moglo proci, i dolazi se do mjesta Sveti Ilija, odlican pogled na Kotor i na zaliv.
Prosto je nevjerovatno da opstina ne napravi nesto vise od ovoga. Slika s' neta.
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
E kakvi su nam ugostitelji, ebe bi se za priganice/picu, ali veli konobar ta nam je akcija bila prošli vikend...
P.S. Inače na Ig stranicu stoji da je u septembru, nego vjer nijesu očekivali ovoliku posjetu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Laže, mada je nas usluživala baš fina cura. Dobismo gratis picu bez pogovora, promo je cio septembar za vikende
E ja vi se divim kako se možete opuštit a uz toliko naroda na isto mjesto i uživat. Kakvo crno uživanje.Mene je to totalna neugodnost.
Bijah na neku svadbu,modernu,zajedničku,đe te ženska s razglasa navodi đe ćeš i što ćeš činjet. Śedoše nas sa nekakvijem uštogljenim parovima koje u život nijesmo viđeli,svaki su nam potez izmjerili. Počešat se po nosu nije moglo čoče.A mrš'te pizda vi materina. Pođosmo doma prije torte. Izvinjavam se za off.
Ne znam đe bači paralelu sa svadbama... Ja gužvu ne podnosim ali mi ovdje nije smetala jer kao što rekoh bješe mjesta koliko oćeš i nismo se osjećali "pritisnuti". Ostadosmo mašala, do zalaska sunca čak kojeg sad vidim da nema u slike gore
![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...avne-uspinjace
E da neko pogine jos ove zime zbog ovih penala pa da fino stavimo katanac i na ovo. Umjesto da se ulaze u kakve topove i staze, oni i ovo sto ima nagrdise.
Evo 4 godine kako se promijenila vlast, ali Dps hobotnica i dalje radi sto hoce, toliko o oslobodiocima.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
https://www.tportal.hr/biznis/clanak...-foto-20241025
Satelitski resiveri/oprema
Direktni letovi Tivat Tel Aviv nam dovozi dosta Izraelaca koji ne idu u Tursku jer se "ne osjećaju bezbjedno"
Jes da su stipse najveće na svijet, al bolje i oni no niko...
Licno sam prisustvovao u basti jednog pg lokala kad je konobar pitao jednu familiju jesu li iz Izraela, oni potvrdno odgovorili, i nakon toga im je rekao "e za vas nema slobodno u basti". A sto je bio slobodan, odmah do mojeg, ali mislim da ih on nije pustio zbog Palestine, a ne jer su stipse
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jos kad se zabode Ruso/Izraelac e onda ode sve u K
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks