Udji u settings i kucaj "dual messenger" i upali viber i wa. (settings-advances features - dual messenger)
Čak WA i ne moraš paliti, mada je meni tako lakše, jer wa ima i opciju više naloga pod jednom aplikaciom, kao telegram recimo.
EDIT: zakasnih 2 minuta![]()
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Jaaoj sjajno, hvala vam puno
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 05-09-24 at 16:05.
Pa s' obzirom koliko tehnike imam ja oko sebe (a i vecina danas) nije neko cudo da ponekad nesto zasteka.. ne znam o kakvim mukama se konkretno radi
Ja i za ovaj moj 7T napisah da je bio odlican ali eto nakon par godina definitivno nije kao sto je nekad bio, prvenstveno po brzini a baterija je dosta oslabila, mojom krivicom i losom navikom.
Ja za malo kupih Pixel 7 (pret)prosle godine (vani) ali bi se vjerovatno dobro zayebao da sam. Steta jer bi mi taman odgovarao taj 'clean android', kamera je medju najboljima a ostatak meni sasvim dovoljan a nema ni neku nenormalnu cijenu.
OnePlus nije sto je nekad bio.. ni po pitanju samo telefona ni po pitanju cijene, da ne ulazim u razloge i siru pricu oko toga tako da to nije vise onaj 'easy recommendation' sto je nekad bio.
--------------------------
Do Not Disturb.
https://www.instagram.com/reel/C_SLY...RiMjY2dW5majdw
Sacekajte ovaj
Ne znam kako nalaze ove gluposti na Instagramu (ili one nađu njih).
Samsung Galaxy S25 Ultra renders just leaked — here’s your first look
Samsung Galaxy S25 Ultra: All the rumors so far
The "iPhone 16 pandemic": Premium Android phones becoming more like Apple’s flagship - here’s why
Last edited by coldplay; 05-09-24 at 21:04.
Dobar
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Motorola G54, Xiaomi note 13 ili Honor 200lite?
Neđe idući mjesec. Mislim da će biti interesantna trgovina, trebao bi da ima IR blaster, to bi mi značilo baš masu.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Odma cim predstave novi snapdragon...
Cijena ne bi trebalo da bude mnogo veca...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Da li svaki Google Pixel ima problema kod nas sa mrezom/signalom ili je to bilo za odredjene modele ili odredjeni period?
Jer mi se cini da po onome sto meni treba, Pixel nekako najblize zadovoljava potrebe.
Naravno da to pada u vodu ako postoje znacajni problemi sa mrezom/signalom.
Moje potrebe za telefonom su trenutno ovakve, po prioritetima:
1. Kamera (generalno dobri rezultati, bez potrebe za dodatnom obradom)
2. Softver (fluidan i brz, sto blize 'stock'-u, sto dalje od MIUI i ostale brace)
3. Dva slota za SIM kartice (obavezna stavka)
4. Solidan ekran i solidan zvucnik
5. Baterija (idealno da dugo traje i da se brzo puni ili makar jedna od ove dvije stvari)
6. Velicina (sto manji/laksi to bolje)
7. Minimum 8gb rama i minimum 256gb interne, idealno 512gb
Vjerovatno sam neke stvari i zaboravio ali eto na brzinu... Na neke kompromise bi mozda pristao, na druge ne bi.
Do Not Disturb.
Koliko biste cijenili Xiaomi 14 Ultra kao nov, 0% ostecenja, nikad duze od 5 minuta nije bio bez maske i folije, nikad ispadao? Full pakovanje bez garancije i pet maski.
Last edited by Kidavela; 01-11-24 at 01:02.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Do Not Disturb.
Fidele,
Citajuci tvoje zahtjeve Motorola edge 40 je nedje veoma blizu svega trazenog (neznam kakva je 50 serija).
Operativni cist i fluidan (mada me malo viber zeza u zadnjih par dana)
Kamera solidna nakon updata na android 14 (dok je bio na android 13 to je bilo bas lose)
Baterija lagano izgura dan i puni se od 0-100% za 40min
Ekean 6.5''
Tezina oko 170 Grama
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
Do Not Disturb.
Ja sam koristio nekoliko telefona od One plusa ali kad su se primakli cjenovno Samsungu (sa prilično lošijom kamerom) prešao na S21/S23 ultra i nisam se pokajao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.kupujemprodajem.com/mobi..._content=oglas
Malo jeste cimanje ali bukvalno je sve što tražiš.
Sa druge strane ja ga ne bih pogledao pri s23/S24.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Da ali kao sto rekoh... nije bas 'readily available'.. Kupovina vani, bez garancije i sl. opet ima svojih minusa.
Ne znam jel' ovo najjaca verzija ali 128gb ne bih uzimao sigurno. Ja toliko imam na relativno starom OnePlus 7T i muku mucim sa prostorom, ispod 90% ne mogu da se spustim.
Kao sto napisah.. minimum 256gb, idealno 512gb.
Samsung cijelu vijecnost izbjegavam. U pocetku skroz opravdano, sad vjerovatno iz navike i starih 'ubjedjenja'.
Do Not Disturb.
Samsung se drastično popravio. Za flagship modele je tu sad i softverska podrška od 7 godina, a sami OneUI je u posljednjih nekoliko godina stabilniji od Pixelovog stock androida. Nije ljepši, nema sve opcije, ali je baš postao hardversko-softverski paket od kojeg znaš šta možeš da očekuješ. Plus, brže mu pada cijena nego iPhonu pa je kupovanje prošlogodišnjeg modela odličan izbor za nekog ko namjerava da telefon koristi duži vremenski period. Evo i na forumu se s23 Ultra 12/512 prodaje za 920 eura. S obzirom na kamere i sve ostalo, računam da je za te pare to bolji telefon nego većina ovogodišnjih flagship modela drugih proizvođača, pogotovo imajući u vidu navedene probleme oko uvoza bez garancije modela kojih nema na našem tržištu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks