Je li Mamut još u Delti?
Nisam tamo krakala 100god men'sečini.
Kralj - najjači.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kolege je li ko ugradjivao ove ploce https://galerijapodova.me/p/dizajn-p...pper-258803003 da mi prenese iskustva
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Ti meni nećeš ne bih da propustim bisere člana koji ostavio zavidan materijal na podforum književnosti i nauke. (intervju Marije Nikolić se ne računa) Ta tema o Vitu mi je jedna od dražih da se viđet arhiva.
Izvanpolitičke teme nikad nisam trovala jebenom politikom to znaju oni koji posjećuju ova dva gore spomenuta podforuma.Politika je smeće pa je smeće JBG.Jel.Ti upravo jesi da bi sebi dao na značaj aj da završimo ođe i batalimo se profiliranja i OFF-a.
Last edited by Bluemoon; 14-09-24 at 17:26.
Tanhks provjeriću,ovi drugi mi se čine provjereniji od Vodenice (?) jer uvoze iz Njemačke i imaju sertifikate.Albanija razbija sa smiljem a uzeli su i destilatore iz nekadašnjeg ljekobilja iz Risna.Ne znam jel i dalje radi Zeta Terra Aromatica imali su ozbiljnu priču no su više radili sa lavandom.
Jedan hirurg je ima plantažu smilja u Pipere to ulje koje je on imao (izvozio je ali još čuvam uzorak) nebo i zemlja s ovim na naše tržište.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Amazon Prime - da li postoji mogućnost da se dodaju externi prevodi (dodavanje .srt fajla)?
Ne mogu još uvijek vjerovati da nema makar HR?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Instaliraš ga kao addon na Kodiju i povlačiš titlove sa titlovi.rs
Kod koga su najjeftinije day/night roletne, stor zavjese i slicno?
Instaliraš addon titlovi.rs a prethodno se registruješ na sajtu titlovi.rs i loguješ se u okviru addon podešavanja.
Zar titlovi nisu ukinuli besplatno korišćenje api-ja? Ja evo pola godine na kodi ne mogu da ih koristim. Mada sad vidim da je to titilovi.com addon, ima li i .rs?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pitanje, ima li ko iskustva sa sistemima protiv provale (alarmni) za stanove? Razmisljam se da tako nesto postavim. Slagao bih kad bih rekao da je prijeka potreba, ali eto, ne moze da skodi. Kad covjek ode nedje na vikend ili na put, da ne razmislja.
Da li znate dje da pogledam za to, jer bas ne znam nista dalje od google search, a predjasnje iskustvo je uvjek dobro.
Ako ces nesto kvalitetnije javi se DjoluNebojska Djordjevic
https://www.facebook.com/p/Security-.../?locale=sr_RS
Ako ces nesto da "zavrsava posao" vidis na GIntas kod brka bilo je kamera raznih, sa senzorima itd - nesto ce ti garant zavrsavat posao i od toga
Isti ja imam i blokiran sam dok je ne platim. Sad sam našao, poslije 2 godine od kako sam otvorio nalog na titlovi.com su me blokirali i moram da postanem premijum korisnik (10 evra godisnje) da bih ga koristio. Svakako sam i ranije u 90% slučajeva koristio opensubitiles.com addon, tako da se nisam previše oko toga petljao
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bila je najava da će uvesti pretplatu kako bi mogli održavati sajt ali nisam znao da je to stupilo na snagu, meni kao što rekoh radi još uvjek a nisam premium korisnik.
Takoreći, zaebo si ihBrat <3
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ja ne EON-u koristim Stremio, koristi torrente i kupi titlove sa vise strana. Evo vec 2-3 godine radi bez greske. Kodio je preglomazan bez ikakve potrebe
meni radi isto, ja tamo imam 20 prevoda.
rekao bi covjek da mi je bilo dosadno.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks