Zna li se od koga ovaj Rakčević (nije Sitov sin što veli Polucija) oslobađa Podgoricu?
Jesam li ja nešto propustio ili je on vlast u Podgoricu trenutno?
https://x.com/tarikturkovic4/status/...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Haha kakav debil.![]()
Ja sam mislio da je decko normalan, kao i Konatar, ali cim su ostali uz URA-u do sad znaci da su bez obraza
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tripi, mi ćemo za DPS kao i dosad, makar za ovaj presvučeni![]()
Ja sam mislio za Perica ali kad procitah da je cettnik onda nema sanse. Mozda Tuzovic, a mozda i Boris Mugos. Do zadnjeg dana necu znat jer se bas nema za koga glasati
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ja pojma nemam koje su opcije i ne zelim da gledam
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam ni ja. Procitah gore od kolege, vjerovatno vise zna
Није сарађивао са дпс, то ти је доста.
Шалим се, прво је колега Хенкел то написао прије неког времена сад Онлимне поновио а Триплета усвојио.
Један нормални Цг политички низ рекао бих.
Хтио сам да чекам до 8 ал нека га сад, колика је оправданост била да се створи општина Гусиње добро говори и расправа о гусињским изборима на овој теми, мислим да су била 2 поста укупно.
Ја вас нисам заборавио браћо испод Проклетија, јављамо се са првим резултатима касније.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Perić je Deefovac i to je to, dovoljno da znate na koju je stranu ideološki i đe idu ti glasovi ako pređu cenzus...
A neđe u suštini su to lijepi i dobri glasači, ali vjerovatno prosuti ili na kraju izdati i razočarani.
Ostale privatne stvari oko njega neka iznose političari.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Prećeruješ sad ozbiljno,Perić nikad nije baštinio takve ideologije ni u prošlosti ni dan danas.
Svrstavaš nekoga u tvrdu desnicu da li će s njima praviti koaliciju ili neće to je sad nebitno ali prišivati mu ovakve gluposti je neozbiljno.
Čak nije ni nacionalista a ne što drugo.
Перић никад није био у ДФ-у. Био је у Позитивној, 2015 није прешао ни код Пајовића ни код Абазовића. Једно вријеме се задржао у парламенту као независни па дао оставку ваљда, не могу бит сигуран.
Нејасно ми је како тако лако говорите ствари које под један нису тачне, под два прелагано се провјере.
Јер Перић може да се напада на више начина, али ово је погрешан начин, који говори да или си политички аналфабета или си члан политичке стране или бот.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Last edited by mneonly; 15-09-24 at 18:14.
Love, peace and respect.
Nije bitno u priči đe čovjeka napadaš da baštini četničku ideologiju što nije tačno možda ima jaku safru prema drugoj strani a to je već druga priča.
Mislim piši što oćeš reakcija mi je bila na notorne gluposti ako je iko ikad slušao Perića u nekim intervjuima đe čovjek prezire i svaki oblik nacionalizma a ovo infatilno lupanje etikete da je četnik može proći neznavenima.
Peric i Ikovic nemaju kicme , imali su sansu ali su pokazali da su mekusci...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Molim te smiri se, svaki tvoj komentar je agresivan, kome god da odgovaraš i o bilo čemu... Ajde idemo lagano, volim te puno :-*
Poenta nikako nije bila da ja direktno optužujem nekoga, već osvrt na političke konsekvence. U politici, koalicije su veoma važne, i kad podržavaš nekoga, treba znati đe će tvoj glas na kraju završiti.
Ako Perić ulazi u koalicije s desničarskim, četničkim ili nacionalističkim partijama, to je veoma bitno jer tvoj glas indirektno podržava te ideologije. Nemam namjeru da etiketiram bilo koga, ali smatram da je važno promišljeno glasati. Posebno poslije toliko negativnih i loših glasanja.
Opet kažem ekskurziju razočaraniih glasača ne treba opet da prolazimo jer ako treba onda možemo o neznavenima.
Love, peace and respect.
Zanimljivo da je agresivno kad pišem savršeno smireno.
Jednostavno ne volim podmetanja.Nazvati Perića četnikom je ... mhm nemam pravi izraz a da ne bude pristojno.
To kako ko pravi koalicije kroz istoriju cg političke scene bilo je svega pa i SDP-a kojeg čini mi se ti reče jednom da si pristalica.Partije sa malo karata u rukama kao što su bile Pozitivna,URA i slično uvijek neđe vagaju u odnosu na puls stanovništva a mogu da naprave ogromne rizike pa da nestanu,a možda baš loše čuju taj puls pa opet nestanu.
Jedino je agresivno tako male građanske partije koje nemaju jak odziv u cjelokupnom stanovništvu statistički a ne propovjedaju nijednu nacionalističku ideologiju nazivati pristalicama takvih ideologija.
Nemaj ja emocije ka ti kad je politika u pitanju gledam stvari objektivno.
Peric nece preci cenzus,nece mu se vjerujem ni pribliziti tako da mi nije jasno zasto mu se lijepe etikete da je DFovac kad momak nicim to nije zasluzio.
Apsolutno jedan jedini gest izjava komentar ne postoji koji bi mogao potvrditi takvu tvrdnju.
E sad ako je neprijatelj svako ko kršima ne gadja Patrijarha onda ok.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks