Page 16 of 16 FirstFirst ... 61213141516
Results 376 to 388 of 388

Thread: Rezolucija o Srebrenici

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Srpski se barjak vije od Prizrena do Dubrovnika.

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Viđeh taj transparent SNS-a to je tek blamčina teška mene sramota da pređem granicu sa Hrvatskom zbog takvih IDIOTA.

Ja sam mislila ono devedesetih kad imaš tablice NK jer su masovno iz NK ulećali u Dubrovnik - da je baš blamčina otići u Hrvatsku onda se sve nekako stišalo sad opet imam isti osjećaj zbog jebenih nacionalista.
    Ali,evo Mtslav opet gusla priče Emila Labudovića veli hrvatski mediji u CG.

E zbog takvih nikad na Balkan neće biti mira.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Evo malo (malo više) hrvatskih fašista.

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...jesti_ostalo_m

Komentari su nadasve interesantni, na isti način kako se u srpskim medijima opravdavaju četnički zločini tako i isprani mozgići starih i mladih ustaša brane i opravdavaju ustaške zločince. Ista matrica.

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Naravno da je ista ja postavih na temi iz raznih medija par puta ono ustaško divljaštvo (u Imotskoj) nedavno niko se tu od ovih veljih Srba nije javio da veli kako je to odvratno.
    Baš zato što su ISTI.Svi nacionalisti su jednostavno ISTI.

Ali,ovaj se javio da veli hrvatski mediji.Koji hrvatski mediji?Koliko ima kvalitetnih hrvatskih medija to nema ni Srbija a kamoli Crna Gora.

No eto on se javio da veli da ono generalizuje ka hrvatski mediji.Onda prostre almanah od posta koji mrzi me da čitam što je prostro.
    Last edited by Bluemoon; 08-08-24 at 19:53.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

E'o ti Mtslave hrvatski mediji veli slušaju Cecu.I Prijovićku. A (U)stašE.

https://slobodnadalmacija.hr/split-i...-mozak-1409657

A te tvoje almanahe što da ti rečem knjigu neku izdaj.Možda nabiješ i tiraž ako u naslov staviš svoju početnu rečenicu o hrvatskim medijima ali ne preskoči i ostale jer jedino opskurne medije pratiš mislim naglasi da opskurne medije pratiš da ne bude zabune kakve.

Last edited by Bluemoon; 08-08-24 at 20:13.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post

No eto on se javio da veli da ono generalizuje ka hrvatski mediji.Onda prostre almanah od posta koji mrzi me da čitam što je prostro.
    Ти си брат најјачи.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Ima jedan isti Nik isti avatar na forum.hr ali piše latinicom i oprezan je u prosipanju nacionalizma prema (svim) Hrvatima tako da to nisi ti.
    Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Ти си брат најјачи.
    LM uživaj u hrvatskim medijima:

(samo traži ono suprotno od onoga što bi želio da vidiš recimo kad Hrvati osuđuju ustaškluk )

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

EDIT:

Vrijedi poslušati video do kraja kad veli za onaj skandal đe su HOS-vci napali auto sa tablicama Srbije kad veli ali da je unutra bila tipa Prijović ili onaj Desingerica bi mu bili parafraziram i pratnja.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

https://forum.cdm.me/showthread.php?...15#post6058615

Опет црногорци већи срби од србијанаца.

Сад резолуција о страдању албанаца, шаховићи, божићни устанак, нешто да испоштујемо хрвате и питај роме што пију.

Видовданска предвиђања се остварују?

Bošnjačka stranka predala u skupštinsku proceduru Predlog rezolucije o genocidu u Šahovićima

Bošnjačka stranka predala u skupštinsku proceduru Predlog rezolucije o genocidu u Šahovićima (vijesti.me)

Mandić bi jednu raspravu o svim rezolucijama

Mandić bi jednu raspravu o svim rezolucijama (vijesti.me)

Дакле, Резолуција о Шаховићима и Резолуција о страдању Албанаца ће извјесно бити пред скупштином ове године, Резолуција о Палестини за сад заустављена (нејаки Зиројевић) а чекамо Резолуцију о геноциду над Црногорцима 1918-1929?

Има ли још неко нешто да предложи?

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Rastoder: Inflacija rezolucija je politički marketing usmjeren ka obezvrjeđivanju samog čina

Mnogo je događaja iz crnogorske istorije koji imaju obrise zločina, te treba tražiti opšteprihvatljivi izlaz iz toga haosa, kazao je za Pobjedu istoričar akademik Šerbo Rastoder povodom mogućeg predlaganja rezolucije o stradanju albanskog naroda....

...No, u svakom slučaju smatra da najavljeni akt može samo doprinijeti dodatnoj degradaciji zločina koji se u njima pominju.
    "Inflacija rezolucija nastala je pokretanjem rezolucije o Pivi i Velici koje su, bez ikakvog osnova, kvalifikovane kao „genocidi“. To je potaklo i druge da krenu u osudu zločina", rekao je Rastoder....

.."S druge strane, inflacija rezolucija je politički marketing usmjeren ka obezvređivanu samog čina rezolucije. Mnogo je događaja iz crnogorske istorije koji imaju obrise zločina, te treba tražiti opšteprihvatljiv izlaz iz tog haosa", istakao je akademik.
    Umjesto predlaganja nove rezolucije koja će tretirati određeni događaj ili određeni narod, on predlaže rješenje koje bi se odnosilo na sve prošle i buduće zločine.

"Po meni, Skupština Crne Gore bi trebalo da usvoji rezoluciju sa samo jednim članom: „Ubistvo svakog čovjeka, bez presude nadležnih organa, bez obzira na nacionalne i ideološke motive, mora se tretirati kao zločin i javno osuditi“", zaključuje sagovornik Pobjede.

Rastoder: Inflacija rezolucija je politički marketing usmjeren ka obezvrjeđivanju samog čina (portalanalitika.me)

Да ли је заиста било реално очекивати да ће се Скупштина ЦГ зауставити на изгласавању Резолуције о Сребреници (и поред тога што је 2009 усвојена декларација којом се прихвата Резолуција Европског парламента о Сребреници) и да иста неће понукати и друге осим Бошњака да траже сјећање за своје жртве, а посебно када се то тиче злочина који су се десили у самој Црној Гори и која нас се вишеструко више тичу?

Да ли под овом жељом да све нове резолуције буду третиране једном резолуцијом са једним чланом, ту укључује и Резолуцију о Шаховићима или ипак не?

Да предуприједим Оутлајна и сличне, и Шаховићи, и Барски масакр, и покрштавање у Плаву и Гусињу (не пада ми напамет још неки већи злочин) требају бити званично признати и макар обиљежени спомеником.
    Last edited by Mstislav; 15-09-24 at 11:23.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    6,608
    Thanks Thanks Received 
    6,205
    Thanked in
    3,618 Posts

Samo cekam kad ce donijeti rezolucija o stradanjima otomanskih osvajaca i njihovih sluga od strane crnogoraca u borbi za slobodi....
    Prekoracenje u borbi za slobodu...kao i razni antimedijski ratovi protiv osvajaca od gusala do gorskog....

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

https://forum.cdm.me/showthread.php?...15#post6058615

Опет црногорци већи срби од србијанаца.

Сад резолуција о страдању албанаца, шаховићи, божићни устанак, нешто да испоштујемо хрвате и питај роме што пију.

Видовданска предвиђања се остварују?

Bošnjačka stranka predala u skupštinsku proceduru Predlog rezolucije o genocidu u Šahovićima

Bošnjačka stranka predala u skupštinsku proceduru Predlog rezolucije o genocidu u Šahovićima (vijesti.me)

Mandić bi jednu raspravu o svim rezolucijama

Mandić bi jednu raspravu o svim rezolucijama (vijesti.me)

Дакле, Резолуција о Шаховићима и Резолуција о страдању Албанаца ће извјесно бити пред скупштином ове године, Резолуција о Палестини за сад заустављена (нејаки Зиројевић) а чекамо Резолуцију о геноциду над Црногорцима 1918-1929?

Има ли још неко нешто да предложи?
    Више не чекамо.

Ако је резолуција о Јасеновцу одговор на гласање у УН о Сребреници, да ли је ова резолуција одговор на резолуцију о Јасеновцу?

Evo što piše u Prijedlogu rezolucije o genocidu nad Crnogorcima (portalanalitika.me)

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

"Нико у Хрватској не негира геноцид над србима" aged like a fine milk.

Kako negirati genocid - Portal Novosti

Prije tri godine ministar Gordan Grlić Radman putem službenog maila pohvalio je rad akademika Josipa Pečarića na relativiziranju službenog broja ubijenih u Jasenovcu, smatrajući to "važnim pitanjem koje nam je nametnula jugokomunistička i velikosrpska propaganda"

Kako je vidljivo iz nekoliko Pečarićevih knjiga, u kojima smo pronašli njegovu prepisku s ministrom vanjskih poslova, on je Grliću Radmanu najprije poslao mail u kojem ga je 18. veljače 2021. godine obavijestio da mu je na internetu istoga dana objavljen tekst u suradnji s Matkom Marušićem, profesorom medicine sličnoga revizionističkog kova. Matematičar Pečarić i liječnik Marušić u tom tekstu pišu o jednom svježem znanstvenom radu koji "potpuno uvjerljivo, utemeljeno i nepobitno dokazuje da je popis jasenovačkih žrtava netočan". "Čak nije potrebno ni procjenjivati koliko je netočan (može se izračunati da je 89% ili 74.288 imena neprihvatljivo)", pišu Pečarić i Marušić, referirajući se na službeni popis Javne ustanove Spomen područja (JUSP) Jasenovac od 83 tisuće žrtava ustaškog logora smrti. "Glavni nalaz je da je popis JUSP-a Jasenovac izmišljen, dakle namjerno krivotvoren", stoji u tekstu koji je Pečarić poslao ministru Grliću Radmanu.

Istoga dana ministar mu je odgovorio, koristeći službeni mail. "Poštovani akademiče Pečarić, Hvala Vam! Znam koliko je to važno pitanje koje nam je nametnula jugokomunistička i velikosrpska propaganda, o čemu je istraživao i pisao pokojni predsjednik Tuđman. Srdačno, Gordan Grlić Radman", piše u mailu šefa hrvatske diplomacije.

Ministar mračnih poslova - Portal Novosti

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 16 of 16 FirstFirst ... 61213141516

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)