Jeste nego je do prije godinu dana imao specijalni port pa ti je trebao specijalni kabal 🫠
Zašto ne na auto punjač? Zašto misliš da telefon zna dobija li struju iz punjača sa 220V ili 12V?
Što se tiče ikonica ja želim 3 ikonice na desktop, ali pri dnu i da mi se vidi pozadina. To do IOS 18 nisam mogao nego ih slaže kao Tito vojsku 🫠
Ali razumijem te u potpunosti, ono što ti ne treba i ne nedostaje ti. Sve dok ga ne dobiješ, koristiš i onda ti ga oduzmu
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vjeruj mi da isti raspored ikonica koristim evo par godina a sto je jace samo prvi ekran koristim ostae aplikacije sve prozivam na search … tako da mi raspored ikonica i ikonice su mi totalno nebitne
Ps. Ne zna telefon je li 220v ili 12v ali je problem sto josh nisam upoznao osobu koja je dala 30-40e za auto punjac i ovo sto se kod nas prodaje je u 90% slucajeva smece koje ima totalno neujednacen napon i struju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 13-09-24 at 17:41.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvala Huawei-u, koji je još poodavno uz P10 imao poklon set sa dodatnim kablom, auto punjačem i fast charging powerbank-om.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Satelitski resiveri/oprema
To ces dobiti samo sa originalnim punjacem na fast charge, i to joj krati vijek. Ja nocu punim telefon na spori punjac, a originalni koristim 1-2x mjesecno za brzu dopunu ako ga nocu nisam punio, pa mi je u 4-5pm baterija pri kraju. Ako legnem sa bar 55-60% ne punim tel.
Sent from my phone
Kupujem spori punjač za ajfon 15.
😂
Ja poneku noć ne spavam, nego gledam telefon kako se puni, da mi baterija ne oslabi.
https://www.instagram.com/reel/C_yR4...NreXZjNXg0dg==
Sent from my Fold using Tapatalk
Stvar je u tome sto su i ranije slabile baterije samo nismo imali tu info pa nije niko obracao paznju . Skroz je normalno da baterija koja ima 300 ciklusa oslabi 10-15% . Provjerite i na laptopove stanje oa ce te se zacuditi
Ovo za autopunjac i powerbankove se pokazalo kao provjereno. Evo drugu se prije par dana nadusila bat na s23 godinu dana star , znam josh barem 10 osoba
Nego odosmo u bas dalek off , tema je iphone 16
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Stivi ne širi dezinformacije, struja sa punjača "ne ide direktno na bateriju", a i jeftini punjači mogu da drže stabilnu struju. Apple je skup zbog bezobrazluka i nepotrebne elektronike koje stavljaju u kablove i punjače.
Mislim da je nekad zvanično bilo 20% na 300 ciklusa. Ne znam jel bolje danas.
Kod mene je 200 ciklusa, 98%.
Prema tome, šta da ti kažem?
Cycle Count: 292
Health: 86%
Objasni mi onda ovo 2 14pm kupljena u isto vrijeme... Prvi punjen samo na original punjac i samo na njega i svaki put ono full charge bukvalno manje ciklusa punjenja nego dana sto je koristen,nakon godinu ipo bh 88%
Drugi punjen u autu,na punjac od lap topa na divlje punjace,dopunjavan po 5 puta u toku dana nakon godinu dana bh 90% 😂😂😂
Satelitski resiveri/oprema
https://www.instagram.com/reel/C_09b...d5YWp0cGw1b3Rw
Opet redovi.
Pa napreduje se. Još uvjek nema auto call recorder, ali to će se ostaviti za nešto kasnije. Ja većinom telefon punim na autopunjač. Punim ga svaki dan i očekivao bih za dvije godine da baterija traje značajno kraće.
Međutim ona je tu neđe, nije ista naravno ali to je takođe zbog softvera koji je nakon 2 godine sigurno 3 generacije noviji.
Trenutno (zadnjih pola godine) punim sa USB-C auto punjačem od 45w. Kvalitetan punjač i nema brige.
Imas li QI?
Prema tome, šta da ti kažem?
Imam u autu, ali meni je telefon maksimalno na 15w, ljepše mi je da ga punim brže.
Stavim u NK na oko 20%, u PG sam na 70%.
Koristim ga čitav dan, i uveče nazad budem na 20% i u NK na 70%.
Do ujutru ne punim, pa opet.
@takumi, komentarisao sam LiIon bateriju konkretno, laptop je u pitanju. Grijanje je najviše urniše, uvijek krepaju ćelije do procesira ili grafičke.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks