Dragi glasači "samo da su DPS i DF ispod 50%",
vi ste doveli Dajka na vlast.
Dragi glasači "samo da su DPS i DF ispod 50%",
vi ste doveli Dajka na vlast.
Tko leti, vrijedi...
Kad kazu politicari ako ne ispunimo obecanje pljunite nas....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Прођоше 4 године, ДПС се одржао у Петњици (сами врше власт), Бијелом Пољу, Бару, Плаву и од скоро у Улцињу.
У Рожајама, Цетињу, Тузима и Гусињу опозиција.
Шавник власт и даље, до кад не знамо, а Бијело Поље могуће брзо опозиција ако се БС уплаши пријетње остатка државне већине.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pakao![]()
Ksenija Milović na čelu Demosa
Ksenija Milović na čelu Demosa (vijesti.me)
Завршава се једно поглавље ове партије, могуће и последње.
У једном тренутку (јул и новембар 2015) по истраживању Цедема опозициона партија са највећим процентом подршке, крајем 2022 замало (или ипак не?) добили премијера, али у суштини никада више од оне ман шоу, доста жалосни резултати имајући у виду могућности које су се отвориле 2012 и посебно 2013 на предсједничким изборима.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Crvenokravataši standardizuju pojam "u susret" nekom datumu. Da bi se paradiralo više puta. Moraće još neki praznik da predlože.
Jedna od važnih vrijednosti 30. Avgusta je dolazak mladih nepotrošenih lica. Mladi:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kako jezivo izgledaju...
Završi se Za kongres DPS-a, a na njemu... najkraće opisano bezidejnost. Dakle, nikakav otklon od promašenih politika, ne razumijevanje zašto su tu gdje jesu, zašto su ,,pali", nepostojeća strategija, izostanak bilo kakve kreativnost,... zapravo, jedina strategija koja se iskristalisala je politika aktivnog čekanja (ovi će nešto da za*ebu, pa će nam se zbog toga vratiti biračko tijelo). Ako je iko očekivao da od DPS-a može biti normalne građanske partije poslije X kongresa moga je vidjeti kako su ta očekivanja bila lažna.
Sent from my Motorola 8400
zamisli čekaš na privatnu mafijašku partiju da postane 'građanskom'.i to si,ako se ne varam lijevo obojeni liberal,da te ne uvrijedim sa socijal'demokratom.
Nisam valjda odao utisak da to JA očekujem? Au, daleko bilo, primjetiti sam taj narativ, pa je u tom pravcu išao moj komentar. JA lično mogu očekivati da se DPS okrene građanskim vrednostima tek (pitanje je da li i tada) ako prođe neku vrstu katarze koja će biti uzrokovana lustracijom ili presudama (ne hapšenjima) određenih osoba iz te strukture. Izvinjavam se svima ako sam ostavio nejasan utisak, nadam se da sam sada bio precizan.
Drugo, demokratija, socijalizam, liberalizam,... da, to su lijepe riječi koje imaju humano značenje, ali su dosta zloupotrebljene tako da im se gubi smisao, tu se slažem. Po uverenju sam (ako je to moguće definisati) anarho socijal demokrata.
Sent from my Motorola 8400
Албански форум умјесто коалиције постао партија, позвали и остале албанске странке да се уједине, не вјерујем да ће ико више прихватити :
Demokratski savez Albanaca, Albanska alternativa i Albanska nacionalna unija postale dio Albanskog foruma
Albanske partije - Demokratski savez Albanaca (DSA), Albanska alternativa i Albanska nacionalna unija danas su postale dio Albanskog foruma.
To je "Vijestima" kazao potpredsjednik Skupštine Crne Gore Nikola Camaj (DSA) pojasnivši da je danas donesena odluka o stapanju tri partije u Albanski forum, a organe će birati skupština do kraja godine.
Do održavanja skupštine saveza, lider će biti predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj.
Demokratski savez Albanaca, Albanska alternativa i Albanska nacionalna unija postale dio Albanskog foruma
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pazi mu logo... cetnicina
Zaradjuje od poljoprivrede 50 000 eura a nema dvije brazde krtole
Last edited by NetworkMaster; 31-05-26 at 13:09.
Doabr im je logo.
No mi nije jasna logika - ujedinjenjem dobice mnogo manje nego pojedinacno - funkcije, zaposljenje... Sta dvije manje partije dobijaju ujedinjenjem?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks