Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Napravit vođu od Jadova? Kako? Nažalost, na ovim prostorima je i dalje za dugoročni uspjeh političara ekstremno bitno da ima neku harizmu. Sve da su i Jadov i Milojko dva najsposobnija političara i stručnjaka na svijet i u Beograd, harizme imaju koliko i prosječan radnik u Crnoj Gori ima novih polovnih kola, putovanja na Kubu ili tri krave. Dobro, možemo zaboravit na krave, makar na one koje su još uvijek žive, ali ipak.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Не бих се сложио за Спајића, он има нешто што многе људе привлачи, за разлику од Јакова.
На крају крајева све се то може научити/поправити, погледајте само прве говоре Мила Ђукановића у џемперу па ћете видјети колико је човјек напредовао од тада.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ima. Priču o više para sa manje rada.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Jakov je tu opasniji...on laze i manipulise a da se ni ne namrgodi ili osmjehne....dok sta reci za oca nacije Mila za kojim placu botovi po komentarima....kako je on tek od istine bio ihaaaa....mada je on bio ekspert u laganju....on je stvarno lagao sa stilom i umotanom pricom u velikosrpski nacionalizam.
Nije to harizma nikakva druze,ako ti je to harizma,onda ti po Pg i chitavoj CG ima ovako harizmatichnih likova poput njega kolko hocesh...kockara,sitnih lopova,prevaranata...on nije mangup koji umije da slaze a da mu se ne vidi.
Lik laze,novinar se smije jer mu se vidi da laze,i njega hvata smijeh na sve to,glupo i totalno vrijedjanje ljudi koji imaju neshto u glavi,ovo se ni Ulcinjaku nije deshavalo ovako prozirno.
...
Не знам јел ово непопуларно мишљење, али сви политичари лажу. Неко боље неко горе, али то је вјештина која им је потребна.
Харизму може имати и наркоман, и свештеник, и продавац на пјаци и глумац и ко све не. Мислим чак и да преварант без харизме тешко може бити успјешан?
Харизму имају неки од ЦГ политичара, међу њима и Спајић, а по мом мишљењу не и Милатовић, што не значи да Милатовић не лаже као и остали.
Зато, да се вратим на почетак, ако је неки знак овај текст и интервју из Њујорк Тајмса, и ако тај знак каже да ће САД стати иза Милатовића, требаће доста да се поради да он буде на мјесту на којем је сада Спајић.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Nije Milo bio neki smajni lažov.Kako se znojio kad se sjetim...no je stvar do onoga kojem je upućena laž.Traži li je/hrani li se/voli li je čuti ili ne.
Ka kad nekoj ružnoj osobi daš kompliment da je lijepa.Njoj to godi iako je svjesna sebe.
Takav smo mi narod.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Zato mene ne vole, jer ti ne mogu reć da si lijep, ako si grdan, nikako.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Zavisi, ti mi rečeš da sam grdan a ja znam da sam još grđi,tako da to dođe kao kompliment...iskren s tvoje strane
Ne znam jesi li, ali bi ti rekla tako kako je. Ne umijem da lažem.![]()
Zato nikad nećeš bit političar-ka
Da sam željela, mogla sam do sad 1000 puta.
Oli glasati alapacho?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Hoćeš li ti?
Ocu, na Malo Brdo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Na koju foru?
Radulović: Milatović za godinu i po vratio 14 zakona, a Đukanović nijedan
Došao lik iz USA prije dvije godine, bukvalno rečenicu nije umio da sveže i sad nam soli pamet sa Đukanovićem.
Evropa sad![]()
Milatović je rekao da je glas za Milojka Spajića glas za Andriju Mandića i obratno.
"Jedino vidim nadu kroz blok progresivnog centra koji trenutno predvodim", poručio je Milatović.
UŽIVO Milatović: Duži vremenski period je svima jasno koliko Spajić izgovara neistine (vijesti.me)
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks