Isto pitanje me muci evo puni sahat
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Ima li đe ovaj FNC što je noćas da se gleda?
Isto pitanje me muci evo puni sahat
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
BREAKING! Artur Beterbiev vs Dmitry Bivol on October 12th will be broadcasted for FREE!!! That fight, the biggest fight in boxing, will not be a PPV!
Penzionisa se mighy mouse.
Definitivno jedan od najvecih faca u borilackim sportovima ikad.
11 odbrana pojasa u ufc,
Dobio 1 od najvecih muay thai boraca u skoro pa njegovom sportu - Rodtanga,
Uzeo zlao na raznim bjj turnirima,
One Fc champ,
I vlasnik jednog od najjacih submisna ikad.
A dobro ono sa Rodtangom su bila neka modifikovana pravila više da se zabavi publika. Ali svakako se pokazalo da, iako MMA borci možda nemaju pojedinačno razvijene vještine do tog nivoa kao neki bokser ili mau tai specijalist i dalje su dosta dobri a pored toga su podjednako istrenirani u drugim vještinama (klinč, rvanje, jiu jitsu, judo, taktike koje se mnogo oslanjaju na kombinovanje ovih vještina itd.). Tako da je to kao gledaš takmičenje odličnog recimo sprintera i odličnog dekatlonca, da sprinter će biti bolji u sprintu ali u svemu ostalom će dekatlonac biti bolji. Što me prisjeti neđe davno je neko stavio na test jednog atletičara na 100 metara protiv Ronalda da se trkaju u različitim vrstama šprinteva, i naravno ovaj atletičar bio bolji u običnom šprintu na 100 m, ali zato Ronaldo bio nenormalno bolji u svim drugim (izbjegavnje prepreka, promjene pravca u šprintu itd.). Isto tako onaj jedan period kad je Khabib prebio Konora, Mayweather je izazivao Khabiba da se biju u boksu, Khabib mu rekao može 12 rundi se bijemo, 11 rundi radimo boks i 12-u rundu radimo MMA, i tu se prekinula sva priča oko toga...
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Mma borci su bas zivotinje, a ono je bila prva runda thai a druga mma cini mi se, napao je rodtang jako u prvu ali opet i DJ je vazda trenirao sa vrhunskim trenerima i obilazio najjace kampove i on je cak u bjj zakljucavao elitne greplere. A kabib bi izlomio floyda za 20sekundi![]()
Poatan razvija svoje poluge, momak evoluira iz dana u dan.
https://www.facebook.com/share/r/Wxj...ibextid=Ls6BEq
Evloev vs Sterling u Prelims, wtf.
https://www.reddit.com/media?url=htt...i82bm2und1.png
Od mjesta šampiona direktno u prelims hahah plus boriš se protiv neporaženog lika i to ide u prelims, presmiješno.
To ti govori koliko UFC boli .!. za borce.
Jes, mada je lik u karijeri nokautirao neke protivnike, ali svakako smiješno
Ortega zaboravio da uzme steroide ovaj put:
https://www.reddit.com/r/ufc/s/aqrLomc5YC
Brian T City Ortega.. Ostavilo je traga ono prebijanje od strane Hollowaya
Brian CTE City![]()
Pročitah ovaj komentar o Konoru na Reddit, ne znam je li istinit ili je u pitanju špekulaciju, u svakom slučaju zanimljivo:
![]()
Kad imaš premnogo para onda si isto na iskušenja razna koja nisu poznata nama običnim radnicima.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks