Za 20-30 eura?
Živim u inostranstvu i imam kuću u Baru.
Potrebno mi je da je neko obilazi i povremeno održava dvorište.
Postoji li u CG neka agencija koja bi to radila?
Recimo ja plaćam mjesečno 20-30 eura i oni redovno obilaze kuću.
Za 20-30 eura?
To sam naveo ka primjer, nebitno koja je cijena, mislim na to ima li da to neko radi kao firma
Mislim da ti je pametnije pokrit kamerama a naći nekog ko će samo sređivat dvorište,onako kako ti misliš da treba,jer obilazak kuće,recimo jednom nedeljno je besmislen,s obzirom da se u međuvremenu može dosta toga desit.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 08-09-24 at 11:30.
Kod nas se to daje komšiji, obično 100e godišnje častiš.
Naravno, lakše ćeš naći ako nekom daš 200e..
Ja sam mome drugu nabacio posao kod ujaka za 120€ mjesecno da mu pokosi oko kuce. Jednom nedeljno da pokosi. I to ujak predlozio 100, ovaj prihvatio, a on ga casti jos 20€ uvijek.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
1500 eura po poziciji, tvoja obaveza da se ugrade kamere i alarmni sistem. I to po standardu da ugradis kamere i alarm
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To je bilo prije par godina, popovic securiti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U Šušnju je kuća. Ne treba kuću čuvati već obilaziti 2-3 puta sedmično, proluftirati itd. Pokositi travu po potrebi (150 kvadrata). Pogledati imali pošte, eventualno platiti račune.
Zar nije realno za te usluge oko 50€ mjesečno?
50 eura veli hahahahaha, ne znam ko bi to ni za za 150-250e radio, bez neki narkoman kakav po kvartu
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
50e da obidjes kucu 10 puta mjesecno
Satnica znaci 2e gorivo zaboravi ili bugi da vas vozi za dzabe ako je dolje i da ne jede dok vas ceka
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koja je realna cijena?
Sve zavisi..Ali svaki drugi dan po tvom da ti to neko radi,obilazi,ponekad okosi,racune posalje,slike,lufitra nece samo otvorit i zatvorit. itd..Pa samo za gorivo da je iz bara pa mu treba 30€ mjesecno.
Onda opet ti neko treba od poverenja da ne bude bio sam,a nije posao jednom.
Ali jednom nedeljno da obidje i jednom mjesecjo pokosi.Povremeno provjetri itd..100€ brat bratu..
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Potpuno realno. Neki tinejdzer za dzeparac da radi + ne placa porez na zaradu. Racune plati na aplikaciji. A sisanje trave mu dodje trening
Za te pare jedino narkomana, koji ce mu sve iznijeti iz kuce
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Al ce mu je hiperventilirat
Po meni je realno 200/250 eura.
Ako uopste nadjes nekoga da to radi kako treba.
Ako nadjes nekoga za 50,100 eura,taj ce jednom mjesecno obilaziti tvoju kucu.
Znam ljudi,koji cuvaju kuce,vile,stanove po zalivu,uglavnom od Rusa.
Svi su prezadovoljni sa platom.
Jedan bivsi fudbaler,placa momku hiljadu eura,za povremeni obilazak kuce u selu na Lustici.
Ako se čuva i održava 20-30 kuća i od svakog se dobije po 50€ mjesečno to je super plata
Ne zamjeri,posto rece ne zivis odje.
Za 100 eura ne mozes naci dva momka da sleper istovare,par sati posla.
Mislim na primorju.
Evo ja bih se rado vratio u svoju zemlju i radio za 1000€ osam sati. Ljetos kad sam bio i koliko sam vidio u Baru je zimi plata 600 eura i to stalni posa se nemože dobit. Puno me radovao bolji život u CG ali mislim da još treba da se radi kako bi običan čovjek imao pristojan život
Sinane, minimalac od oktobra je 600e. Ne kazem da treba da to bude 200e ali ni 50e.
Racunaj da je neko iz Bara, neka obice 5x mjesecno kucu to mu je 20e goriva, da otvori izvjetri i saceka 2h npr to mu je 5x2h 10h za 3e po satu a dje je kosenje, trimer, gorivo, rad. Da npr ponudis da ljetuje i da sve to radi mozda bi se naslo ali bas tako kako si ti zamislio mislim da ti je 100e mjesecno minimalac za koji ces nekoga da nadjes kazem 5x mjesecno da to odradi i da jednok pokosi, i to ako nadjes da budes srecan presrecan. A zamisli nekome iz drugog grada npr da to odgovara, onda minimum 150+ evra.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks