LC 500, kaže Jura da nije loš
Sent from my Motorola 8400
Legendarno prati sajt
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
LC 500, kaže Jura da nije loš
Neko je pominjao, evo je Yaris GR (kako je ružna unutra, ok, to nije poenta ovog automobila, ali kako je ružna iznutra), 1,6 litara, 3 cilindra, turbo, 280 KS, 390 Nm, ... vjerovatno će koštati od 55.000 € u Hrvatskoj. Juraj Šebelj inače vozi GR-a (predhodnu generaciju) u reliju, pa valjda zna šta priča...
cekaj da vidite korolu gr,mada sipak za nas iz evrope,samo za usa trziste.logika je bila da mi dobijemo jarisa a ameri korolu,valjda jer su ameri deblji...
Nisam pogledao video klip, ali sad vidim kakav je redizajn....malo liči na dizajn kokpita supre mk4...
Taman je ovo slikano 2021, nedje u novembru...kad je bio najveći hype....niko ga nije imao na stanju, porudžbine su se uzimale i čekalo se po pola godine, a ovaj Toyotin diler je imao dvije na stanju...ovu bijelu, i crnu koja je bila unutar salona, plus jedan yaris GR prethodne generacije.
kako bih ja rado vozio ovog Yarisa GR , kakav auto uf
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znaci ne bi ti smetala tabla a?
Prema tome, šta da ti kažem?
Tabla kao tabla nije ljepota neka ali nije ni katastrofa , u onaj noviji je malo fora kao reli digitalna tako da mi je to skroz ok . Ali pored onakvog izgleda spolja uzivo i kako se lijepo sjedi u taj auto prihvatio bih ga pa da je i tabla iz fice u njega 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Toyota i unutrasnjost
To s epovezat nw moze
Kao nintendo iz 91e izgleda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ti je draž...
Treba 2035 da izgleda kao da ne proizvedena 1991 a kao nova...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Unutrašnjost od Polo GTI je Monika Beluči za ovu Evu Ras
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Ne odlične, ali ljepše svakako.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Ovo je radio neki dizajner kojem je prijetio otkaz,ili je bio suspend.
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks