Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Moze li poll na forum da se ugasi pdf politikaa i buducnost Crne Gore...
Kako se presmijah na one Antaresove postove od rane zore, steta sto se izbrisa zbog spama, posto inace citamo vrlo kvalitetne postove po citav dan.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Antares je kralj nakon ponoći dolazi do izražaja.
Zaebavam se ne pročitah ali mogu zamisliti usijanje kad krenu izbori više da se približavaju ka film Usijanje.![]()
Najveći konflikt je u stvari bio između Jure Stublića i Bore kako je ovo emotivno imza rispekt eto kako se ponašaju veliki ljudi.
“Izražavam sućut porodici, kolegama, prijateljima i svima koji su voljeli Boru i njegove pjesme. U smrti riječ prestaje i jedini odgovor na nju je šutnja. Zato ću šutjeti. Pustiti pjesnika da ode u miru. Mir želim svima nama“, izjavio je Jura Stublić za Telegraf.
Podsetimo, Jura Stublić je svojevremeno otpevao pesmu “E, moj druže beogradski”, antiratnu numeru, koja govori o besmislu rata, koja je snimljena u toku ratnih zbivanja na prostoru bivše Jugoslavije."
* Buka
Najviše me zanimalo kako će Jura da reaguje ko zna storiju između njih dvojice.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Zna se storija,kako velish i izmedju odavno jednog rahmetli Podgorichanina i sad vec pokojnog Bore,kad je u lokalu u Beču Crnogorke nazvao crnkinjama...no ne bih dalje,ipak je pokojni,uz chije smo pjesme manje vishe svi uzivali.
...
Istina,nacionalizam je zlo.Bilo čiji i bilo s koje bande.
Uđem na temu lična higijena očekujem da su tu ženske članice a ono sve muškarci... e Bože
Mada fino, lijepo što se njegujete.. sreća sve je manje onih likova što koriste sapun za sve
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Znam sve znam a ovo su komentari ispod numere E moj druže Beogradski žao mi je što se ovo u sadašnjem trenutku više ne promoviše nego neke fukare.
Izvinjavam se ali želim da podijelim jako je bitno a ovo je samo od nekih komentara svi su u ovom duhu,uglavnom.
Ovo je jedina Jurina pjesma u hrvatskoj povijesti koja je bila zabranjena (cenzurirana) do januara 2001. za javno izvođenje
Last edited by Bluemoon; 05-09-24 at 17:12.
Pade, veli, mrak u sedam ura.
Svaki dan je dobar za upiranje.
ovi ljudi su najbolji sportisti. nevjerovatna djevojka!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne moze se bolja muzika cut u pg od cetvrtka vece i zeppelina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I dalje polu prazno ali odlično? Nisam bio zadnjih mjesec dana sigurno.
Idemo zajedno sledeci cetvrtak
na pragu 2025. lik u predizbornoj kampanji nudi asfalt do svake kuce u pg. ugasite mi internet.
nothing comes from violence and nothing ever could
Imao sam devojku iz čačka čupave joj noge ko u mačka...
Kojaaa si lisha krstaaa
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Fanat krsta 🤩
Aš u rukavu.
Kako su tad djeca brzo ucila sabiranje i brojanje....
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks