3min,sada 2.5.
Trenutno ispod 3e ja ne mogu oprati da valja.
A koliko je bila kod njih minutaza?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dje i koju aktivnu pjenu kupujete za pranje kola? Narucih onaj pistolj pa da znam sta da trgujem. Hvlaa.
Sonax rich foam crveni u Castellanu
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Taj Turtle wax ne valja nista.
Sonax Rich foam 22 eura, 5 litara u Castellanu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ćevapi su najbolji kod Senča.
Prema tome, šta da ti kažem?
kod Harryy-a izgelda samo hrana, nista picoke
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vise volim da jedem nego da *ebem
Sent from my iPad using Tapatalk
"I najbolja riba i najskuplje auto dosade,ali krompir i meso-nikad"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
“Medju dvije ljufke” ne dosadi to se varate![]()
Palo mi je nebo na kola, prave li problem prilikom registracije?
Zna li neko koliko bi otprilike bilo da Polo 2008 prevedem u moje ime? I dalje je na prethodnog vlasnika jer iz osiguravajuce kuce ne znaju da mi kazu koliko ce odprilike ispasti. I onda ga samo preko ugovora registrujem i idem po sabracajnu.
Mislio sam kad budem dosao do para da ga prodam i uzmem nesto novije pa razmisljam mozda je lakse kada je u moje ime da se proda ili to nema nikakve veze?
Ja ti mogu odgovoriti na ptvo pitanje.
Meni se odlijepilo krovište skoro totalno, nikakav problem nijesu pravili na tehničkom.
PS: Dje da odem da mi poprave to?
Sent from my S23+
Ima neki Pedja sto popravlja to u PG.
Treba mi što hitniji odgovor:đe je najbliže Luštici kupiti litar ulja 5/40,najbolje bi bilo Shell,ali za dolit malo valjd aće odradit i neko drugo.
Mali radi dolje,ulje ispod minimuma,a pravi je korisnik auta,ništa više od toga.Moraće mi slikat čep,prije no što sipa,da ne ode u posudu za vjetrobransko staklo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ina pumpa na kruznom toku.
Ne kudi to dijete, no ga nauči
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Obrada diskova, preporuka?
Opel Astra 2003 1.4dti. u toku voznje pritiskom na papučicu gasa nikakve reakcije, auto se 10 sekundi kasnije i potpuno gasi.
Pri ponovnom pokusaju paljenja ono samo vergla do besvjesti. Sledeći dan posle dugog verglanja nekako upali i jedini način da se ne ugasi je jak gas, visoki obrtaji. Tako je i nekako radilo 1 dan i sad neće ni ni tako da radi ali i dalje vergla skroz normalno.
Ne znam da li je za mehaničarа, električara ili ? Pada mi na pamet da nije dizna možda
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Prvi put sipam pa da pitam,ima li razlike u Adblue koji sipam,dal da uzmem u kastelanu ili bilo koji sa pumpe/okov?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ne znam ali znam da su kanisteri od adblua odlicni za gorivo kome treba.
Sent from my phone
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks