nije račvanje već kružni i to sa umobolnom tablom đe nisu stavili koji je izlaz za autoput (drugi) ali jesu đe je izlaz za stari put za šabac (prvi izlaz).
nije račvanje već kružni i to sa umobolnom tablom đe nisu stavili koji je izlaz za autoput (drugi) ali jesu đe je izlaz za stari put za šabac (prvi izlaz).
Put je ocajan. Dok ne naprave novi ne idem bez avionom.
A sad jedno ozbiljnije pitanje, ima li dobre klope i dobrih pičoka u BG kao za vrijeme Sloba Milosevica?
Last edited by TAKUMI; 26-08-24 at 13:26.
Prema tome, šta da ti kažem?
Klopa, restoran Radnički
https://maps.app.goo.gl/KFexvdMBQbDBA7X18
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Restoran Pink,karirani stolnjak ka u vrijeme Sloba
Žarkovo
https://maps.app.goo.gl/FAx56ijZoiPH47Qd8?g_st=ac
Pričano takodje na topicu vezano za hranu
Ima li neko kod nas sto radi-popravlja panorame na vozilima?
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Ljudi imam problem sa dpf filterom, vw 2.0tdi 110kw 2015.godiste 260hiljada km
radi mi regeneraciju na svakih 70km, uspješno završi regeneraciju ali prečesto se dešava... ne pali lampicu za dpf
imam onu vag dpf aplikaciju pa pratim i vidim da je ona stavka oil ash 100grama a dozvoljeno je valjda 80grama znači preko 100% zasićenost... odjednom mi svaki put na nekih 70km upali regeneraciju iako mi na aplikaciju pise da je onaj pokazatelj shoot mass na nekih 8grama a po pravilu novu regeneraciju pokrece na nekih 21g, mada logicno je mozda da ranije pokrece regeneraciju jer je prezasićen...
Ima li efekta mašinsko pranje za ovaj slucaj?
Začepljen ti je DPF tu nema što.
Čisti, miči ili kupi novi...
Evo stanje DPF na 2.0TDI sa Crnogorskih 230.000km 5dana u nedelji je imao svaki dan ajde da kežem nekih 40km otvorenog puta.
![]()
Last edited by METZ; 27-08-24 at 20:28.
Ni ovaj ti sa 14hpa nije idealan ili ta aplikacija ne valja boba….
Ima li neko preporuku gdje povesti da se fizički eliminiše dpf, za softversko gašenje znam gdje cu
Ne znam, koje su neke normalne granice ovog differential pressure.
Ja ne znam ni šta mu dodje ovo, Oil Ash pogledam to je sve što znam.
Opet je auto od 0 do 230000km prešao u CG i onda generalno DPF je prilično trajan nego kod nas stižu rage sa 400-500h/km pa svaki ima problem sa DPF
E i to zaboravih napisati da nikad ali nikad nije obraćana pažnja na regeneraciju da se tipa vozi dok ne završi, obrtaji itd itd
Last edited by METZ; 27-08-24 at 21:23.
Mislim da je masinski ciscenje oko 100€ i moras poslat/donijet skinuti DPF - prijatelju je pomoglo to ciscenje, jedino ne znam na koliko je bio zacepljen. Trebao je da radi remap u ATM i Vlado je utvrdio da je dpf zacepljen i da dizne nisu ok, nakon toga su dizne remontovane, dpf "opran" i na dijagnostiku prije remapa je sve bilo ok tako da je odradjeno +40ks. Jos uvijek se auto vozi bez ikakvih problema...
Ako si iz Podgorice u Auto Centar (auspuh servis) Popovic imas opciju fizickog uklanjanja i softverskog gasenja na jednom mjestu - zastupnici su za ATM Chiptuning.
But if you never try, you'll never know..
Ima li ko da čisti egr,a da nema komentare što će ti to,ne treba ti to itd...najradije bih sam to odradio,nego nemam alat,i nemam vremena za to
Sent from my S23+ using Tapatalk
Kod Grebovica, oni servisiraju Land Rovere.
Prema tome, šta da ti kažem?
Đe perete kola? U Deltu mi uzeše 15 € za pranje spolja i unutra, i to nisam nešto prezadovoljan kako su unutra očišćena. Jesu li svuda cijene otišle u nebo?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks