pa pobjednik, ču komuka me sad tražiti šta je pisao za Spajića posle one rezolucije o Srebrenici. al to je bizbi, takvih ima kolko oj
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mislim da ce ovog puta procenat glasova listama koje nece preci cenzus biti dvocifren.
7 lista najvjerovatnije nece preskociti potreban broj glasova od 13 koliko ih ima za sad.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja mislio da mu se neko sprda sa fake profila...
Samo tri dana poslije izbora u Podgorici, prosječna zarada u našoj državi će biti 1000 eura! Ne smijemo ispustiti generacijsku šansu ispred nas. Za Podgoricu najbolje tek dolazi sa budućim gradonačelnikom Sašom Mujovićem - skromnim čovjekom ogromnog znanja, energije, rada i
Tko leti, vrijedi...
https://x.com/KonteZanovic/status/1831060104143384808
evropa sad bi nedje morala u emisije da šalje ljude koji znaju (umiju) par prosto proširenih rečenica da sastave
Koliki je cenzus da se prodje? Koliko glasova treba? Nije valjda opet manjine povlascene
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa valjda je 3 % cenzus kao i za republičku skupstinu.
Što se tiče manjinskih lista imamo samo Bošnjačku sad kad su Tuze opština.
Da li su Bošnjaci tj lista BS povlašceni ne znam zaista.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Smanjili ste uvrede, što je za pohvalu. Niste ih istrijebili, što nije za pohvalu. Reakcija stigla, malo kasnim ali stignem.
@outline ne etiketiraj ljude "ovi tvoji" i slično. Pogotovo ne jer si blizu odmora.
Za ostale takođe molba, manje etiketiranja, više konstruktivnih kritika, da ne kažem "podbadanja". Sjetite se kako je SKOJ umio fino kulturno da upakuje.
Sve se može lijepo reći. Govorimo toliko jezika, lijepih na sebi svojstven način, pa iskoristite privilegiju da pišete na oba pisma.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mujović: Nikad sa DPS
Bez u štab za izbore
Tko leti, vrijedi...
Vidio je o cemu se radi i aj zdrao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Liči na sliku iz štaba, da nije izvor neko od X komita?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Pa za koga cete glasati podgoricani? Racunam da necete dps ni dfznam samo za koga ce mneonly
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Last edited by outline; 04-09-24 at 11:10.
Gledam ovim biserima od Dajka, Milačića, Alekse i sličnih slike iz mlađih dana i kako danas izgledaju. Ili se uprasili ili se ofucali ili i jedno i drugo. Može bit da sam pristrasan kad sam ja u pitanju, ali bih se zakleo da ne izgledam tako ofucano, iako sam poprilično stariji od njih. A još moram da radim da bih imao od čega da živim, nije da se bavim politikom.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kotor :
PEROVIĆ: OIK-U KOTOR PREDATO 12 LISTA ZA PREDSTOJEĆE LOKALNE IZBORE, 9 POTVRĐENIH
https://radiokotor.info/clanak/polit...vr%C4%90enih/0
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks