Ima logike
https://x.com/patriotaME/status/1830...OigIs5F2g&s=19
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
najbolji opis
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ima logike
https://x.com/patriotaME/status/1830...OigIs5F2g&s=19
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Veliš li to da sam nešto slagao? Živim preko puta, Žuti je otvorio i zatvorio koncert pjesmom. Meni se izbor pjesama bio skroz ok, popilo se piva pofino, samo velim samo da je atipičan bio izbor bio...
Kaze B.Mugosa danas na odboru da gradjani sada losije zive i manje mogu da kupe nego kad je on bio na vlasti. I jos jedna izvala, nemaju gradjani novca za ljetovanje i zimovanje, ne nego su imali kad je plata bila 200e, kakav je folirant.
Zaduzili se gradjani kreditno, normalno da jesu, ranije nisu imali na racun cega
Umoran sam od svega sto znam
Pa što se zadužuju kreditno ako imaju mnogo više nego pod dps-om?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
zato što im nisu im dali kredite tada jer su Srbi, ču što
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Osim ukoliko naravno nije bio u vlasti na lokalu a opozicija na drzavnom nivou, kada bi bio javni sluzbenik naravno, u vlasti ali opet i opozicionar u globalu.
Nista se tu mnogo ne mijenja, izuzetaka uvijek postoji ali se uglavnom ljudi politikom bave radi postizanja opsteg dobra i za mir i blagostanje u drustvu, pa zar nije?
Pa imaju mnogo vise, zaduze se kupe auto ili podignu stambeni i opet ostane za normalan zivot, a ranije nije bilo ni da prezivis. Da ne pricamo koliko je vise kreditno sposobnih sad.
Drug je ranije podigao stambeni, rata 370 a plata tada 480. Sad mu je plata 850 a rata i dalje 370.
Last edited by BiTrAtE; 03-09-24 at 18:24.
Ma vjerujem ti nego izneverovahe presmijah se
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Princip je dje si u vlasti i na kom nivou, tvoji sa odbornicke/poslanicke liste idu za lokalni/drzavni establisment, sekretare, nacelnike itd i onda lijepo kako je red i u dubinu.
To radi svugdje i vazda, bez obzira na level. Samo apropo teze da su odbornici osim u PG uvijek bili neki nezavisni preduzetnici posveceni opstem dobru, uz izuzetak Bata Carevica jasno
Pa ocigledno da je i sam komcert kao i posjecenost istog bila na mnogo nizem nivou od ocekivanog zato se i dosta siromasno dijele slike i klipovi.
Da je opravdao ocekivanja CDMi Analitike bi bili preplavljeni sa detaljima sa ovog medijskog dogadjaja.
Ovi mucenici pjevaci mogu se dograbiti mikrofona samo pod DPSom -mislim da je to jedno od vecih dostignuca avgusta 2020 sto su ovi retardi primireni i sklonjeni sa televizija odakle su u zemanu stare vlasti po cijeli dan terorisali stanovnistvo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jasno je meni sto se neko kandiduje, ali cinjenica je da u ranijim podgorickim opozicionim listama nije bilo osoba iz drzavne uprave, a najvise iz razloga sto je za vrijeme dpsa krseno ustavom zagarantovano biracko pravo, sto danas nije slucaj. Dakle ocigledan je napredak.
Interesantno kako je dps zapizdio sa vlasti četvrta godina ali pojedini i dalje imaju cijepanja kojim pravdaju ove sposobne naslednike koji se mijenjaju na listama kao voćkice na slotovima![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Biti lider tima ne znači stajati iznad drugih i boriti se za privilegije i moć, već biti uzor u odbrani onoga što je ispravno, bez obzira na ličnu političku cijenu
Demokrate prije gotovo 6 mjeseci u odbrani Šaranovića
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Principijelnost, jbg.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks