Tako je, nije problem saviti se oko nekih stvari ali ako ti pređe u naviku pukne i vitka grana prije ili kasnije a ne truli beskičmenjaci na vlasti..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.portalanalitika.me/clana...vijet-razumije
lepoglavi je najveća splačina kod nas. dokazani mrzitelj Crne Gore i CrnogoracaSa druge strane, Knežević je poručio kako su imali "bratski razgovor".
"Bratski razgovor u bratskoj državi na teme:rekonstrukcija pruge Beograd - Bar, treća dionica auto-puta, fabrika u Beranama, otpis kamate Montekargu ijoš mnogo suštinskih stvari za Crnu Goru i Srbiju. Pričali smo na srpskom, da nas čitav svijet razumije", istakao je Knežević.
al kako reče kolega - partizansko krilo srpstva
ovaj je bruka za svakog normalnog Srbina
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne no ne treba se kurčit đe ne treba osnovno pravilo spoljne politike da ne bi tvoja zemlja najebala.Ali,huuuu keeers.
Naročito ovi što su donosioci odluka izgleda da nisu pojma imali što je Zagreb.Zaebavam se jesu.
Kako je bilo teško izvući lekcije iz devedesetih,ha?Freško je sve to ali ajde udri so na ranu a taman kreneš u neku normalu.
Министарка Вукићевић са министром Весићем потписала писмо, којом позивају евопску комисију да да паре за рекострукцију барске пруге, односно за дио од Ваљева до наше границе.
Русу се моли, провоцирај чланице ЕУ, али гузица у ту исту ЕУ.
Вућић је инсистирао и раније на томе доста, и било је неких назнака, али обзиром на нове моменте нисам сигуран.
Надам се да наших већ додјељених скоро 330 милиона за инфраструктуру (Лутово-Биоче, Бар-Голубовци) и за нове возове, неће бити угрожено.То би била катастрофа.
Last edited by BAR; 02-09-24 at 20:41.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kakva evropska komisija, car Putin će to izgradit. Nije valjda da šalobacač traži pomoć od mrske i nazadne EU?
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Кажем ти, то би бича кључ у браву за наше жељезнице.Па онда има и ове донације што се спремају за дионицу аутопута до Андријевице, да не говорим о стотинама ситнијих пројеката, посебно инфраструктурних.
Мени није никакво задовољство да се сладим како сам био у праву, кад је све у красни пошло.
Vučić fino reče kako je Srbija napadnuta 1999. bez odluke savjeta bezbjednosti. Jes da je napadnuta Jugoslavija, ali ako je Crna Gora bila dio Srbije od Duklje pa naovamo, onda je vala bila i 1999. I Jadov ga ni za to nije ispravio.
Sa Srbijom nismo ni polukolonija ni kolonija, nego ne postojimo uopšte niti smo ikad postojali. Čak je i svaka kolonija bila jasno određena kao teritorija koja nije isto što i kolonizator, koliko god da je teritorija bila pod kontrolom kolonizatora.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
šansu numero uno je imao abaz. on je državu proda' snsu. šansu numero dos je imao spajk. on je državu proda istima ka abaz. tako da, navijam da centa ne dobijemo i nikad ne udjemo u eu. pa kad dobijemo na čelu države čoeka kojem je Crna Gora na prvom mjestu onda fino dalje
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Prodjoh pored Sat kule i bijaše neki koncert. Izguglah na brzaka i tobože koncert podrške nekom kandidatu Dpsa za izbore u Pg.
Nisam znao da se to radi. Sto je najjače nije loša fora, dako dodje Adel nekome za podršku
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Last edited by BAR; 02-09-24 at 22:53.
Све то стоји, само што смо умјесто тога (савезништва/подаништва/присаједињена) добили колонијални статус.
Што је ок, јер тако жели већина, као што је оно прошло такође жељела већина грађана ЦГ.
Тако да, Резолуције могу оне које нам наши партнери кажу да могу, а не могу оне које ми или Србија мислимо да могу.
Ту лекцију нас наши партнери уче кроз Хрватску, и сигуран сам да ћемо је добро научити.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Podvili rep od Rusa, dosli odje da cetvorica biju covjeka od 60 godina, da je srece ne bi jedno godinu dana izlazili iz Spuza, a nakon toga deportovat smece u ukrajinu da dobiju po metak od bratje.
Da su kakvi mangupi bili bi nedje u Kruskoj oblasti sa metkom po sred cela.
Neka sto smo i sami gowna no poceo i istocnoevropski sljam da se skuplja kod nas.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Прије свега Црна Гора јасно је рекла да жели да постане чланица ЕУ.
Да би то постала, ЕУ и њене чланице су јој испоставиле списак захтјева и услова који мора испунити да би као равноправни били примљени у њихов клуб.Ти услови су дијелом и политички.
Тај процес није лак, али са собом доноси огромне бенефите, прије свега економске.
Тако да Црна Гора може да одлучи да неће да уђе у ЕУ, да уведе сопствену валуту и сав тај притисак, који ти зовеш колонијални, ће преко ноћи престати.
Једноставно нема европског пута, нема европских условљавања, али нема ни европских пара.
Стога док си у процесу пријема, свираш како ти чланови ЕУ диригују, мудро преговарајући да што безболније уђеш.
А кад једном уђеш у ЕУ и Шенген и у потпуносто Еурозону, можеш ти да захтијеваш од других кандидата да испуне услове које тебе тиште, чак и да их блокираш ако то не испуне.
Ево конкретан примјер, можеш да натјераш Албанију да коначно нешто уради и са Цијевном, и да спријечи уништавање Бојане.
Политичке услове нећу наводити, али ниси глуп, схватићеш.
То је прошла и радила, и Словенија, и Бугарска и Грчка, и од скоро у непознатом обиму и Хрватска.
Даље можеш да утичеш у мјери своје снаге и економије на доношење одлука и креирање политика у том клубу.
Неко ће рећи снага Црне Горе је мала.Јесте мала али су нам и потребе и интереси у складу са тим, па их можемо остварити.
Е сад мудри чекају да уђу,у клуб, ојачају па испостављају захтјеве, а глупи се, и то на "пријатљски савјет" курче док су слаби и немоћни па добију по ушима, да им добро звоне.
Џабе онда плакање и проклињање правде и неправде.
Заболи смо трн у здраву ногу, Пицоусти превеслао Спајкија и Бечића-Воћића, сами пали, сами се убили.
Неко кад Пицпоусти планира резолуцију, бјеше најављивао за Лимбург мјесец?
Last edited by BAR; 03-09-24 at 00:01.
Притом ми нисмо неки еталон поштења и правде, него дивљаци који су прије 30 година запалили и попљачкали један од накљепших европских и медитеранских градова и његову околину, из најприземнијих побуда.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks