Zamisli da ga uhvatim kako mi busi gume na auto…
Prema tome, šta da ti kažem?
Odgovara bi ka za zdravog...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
A odgovarao bi i on kao da je normalan.
Ja sam primijetio da diplomacija i lijepe rijeci sa ovom felom nisu od koristi.
A nema ih previse u cg...
Skinuli i poklopac sa radara...
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
https://www.cdm.me/hronika/za-mjesec...zuje-interpol/
Jesu li ovo malo zeznuli ulcinjane sa igrama sa osiguranjem?
Sinoc kampovali ja i drug na Jazz u Budvu pod satorom, budim se nedje oko 4 ujutro vidim da mi je neko otvorio sator za nekih 15 cm, otvaram sator da vidim sta je sa motorimq ispred kad neki lik pobjeze, prvo nisam kontao da je ukrao nesto, uglavnom uzeo mi je ranac dok sam spavao, doduse prazan srecom, drugu su uzeli novcanik uzeli pare iz njega i pobjegli.
Sent from my iPad using Tapatalk
Eto taman tako, profesionalci.
Nekad sam se takvim divio.Ali kad cuh Hariju iskustvo.Ko zna sto mu ovaj radio dok je spavaoSad mi je drago sto na svakim šum se cimam...
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
A jebiga, 600km za dva dana smo motorom ubili, predlagao sam hotel da uzmemo, ali ovaj drug nikad nije kampovao a za par dana ide preko, pa mu merak bilo.
Inace, bas sam mek na san, nesto li susne budim se, ali to vece smo bili preumorni obojica, cak sam se probudio jer ssm cuo suskanje kod motora, vidim da mi je sator otvoren 20cm ja ga skroz otvorih jer sam mislio da neko cacka motore, kad eto bi sta bi.
Prate oni sig kad spavas, jos kad hrces, aihh
Viđeh na podgorički da ste pisali. E pa, meni ukrali biciklo s terase, baš je gadan osjećaj kad znaš da je neka lopovčina tuda gazila, a ne da ti je zavukao ruku u šator i uzeo pare![]()
Nije mi jasno kako niko da uhvati te lopove i da od njih napravi dozivotne invalide.
A vazi.
Nazalost je tako, ja sam se cak zgrozio kad sam cuo da robijasi ,zatvorenici imaju pravo glasa...
Meni je to nepojmiljivo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
glas je nebitan pri tome da kad narkomani i alkosi naprave krivicno djelu samo kazu "a... ovo je narkoman". i jesu blagi prema zavisnicima.
nothing comes from violence and nothing ever could
Nama vala nije ni do para, nego da se ljudi paze koji kampuju. Iz novcanika su mu uzeli 120 eura, na karticu je imao bas mnogo para, srecom pa mu nju nisu uzeli nego kes, meni ranac jer je bio blizu otvora za sator pa je otvorio polako zavukao ruku i uzeo prazan ranac.
@Djalac Bili smo na moto skup u HN, nismo se gasiliOn vozi Hondu Transalp 600, vrhunski motor.
Pa kakve to veze ima ? Robijas znaci ne bi trebao da ima nikakvo pravo?
Znas li ti koliko ima nevinih u zatvor ,koliko ima zbog djela saobracaja,zbog djela dje moralno ga niko ne bi osudio nego takav zakon,finansija itd itd i koliko pametnih,obrazovanih ljudi nazalost ima u zatvor ? Nikad ne znas sto ti nosi sjutra.Sjutra ti mozes udarit nekog na ulici nepaznjom na parking i da odes na robiju.Znaci da ti ukinemo svako pravo?
Ne budi ogranicen.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks