Oni trenuci kad prolazim pored radara đe je pravina i 50 ograničenje a vidio sam ga izdaleka,pa se dugo gledamo,nikad da ga prođem,jer vozim oko 40-45...kao da prelazim pasošku na aerodrom sa kilo bijelog u koferu,nikad stić do njega a on...
Jednom sam vozio sigurno 4-5 km ispred presretača na potezu KL-Crkvine,isto oko 5-10 ispod ograničenja,e te muke i njegove i moje.Moj osjećaj je bio kao da vozim 6 kubika ukradene državne jelovine
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 28-08-24 at 06:28.
Hahaahhahajhahahahah
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nikad mi nije bilo jasno zašto se kad se nailazi na radar vozi makar 10 ispod ograničenja?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Zato sto ljudi ne pamte koliko je ogranicenje pa za svaki slucaj.
Prema tome, šta da ti kažem?
I zato što mom kolegi kod mosta u Kruče napisaše kaznu na 54km/h.
PS a i nek se on zapita kad ideš 40 300m je li ti istekla vozačka,jesi li registrovan,imaš li migranta u gepek...a mora normu ispunit od 20-30 prekoračenja
Last edited by joni; 28-08-24 at 08:49.
Ada neka pise za bilo kakve prekrsaje, nije problem.
Nisi ti ukapirao ono o cemu sam ja pricao a to je da postoje drugi nacini koji su bolji/efektniji/jeftiniji za regulisanje pojasa i telefona koji koristi preko polovine svih vozaca na nasim putevima.
Da postave dva saobracajca na bilo kojoj frekventnijoj tacki u bilo kojem gradu napisace vise kazni za pojas i telefon nego svi presretaci zajedno tokom 5x duzeg perioda.
A danas kako se vozi kod nas, nemoguce je da presretac predje pravac o kojem pominjes (ili bilo koji drugi) a da ne naidje ne na jednog nego na vise divljaka.
Ja ponavljam i ostajem pri tome da je situacija gdje presretac pise kaznu za pojas od 30e tracenje resursa i lose upravljanje istim.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ali je sa druge strane korisno u drugom smislu, norma ispunjena, stanovnistvo koliko toliko zadovoljno jer nije strasno, resursi se nisu mnogo opteretili, ucinjena su i dobra i moralna djela, statistika je povoljna, dobro je za izvjestaj i press da je stanje zadovoljavajuce jer uvojek moze gore, a za brzu voznju svakako imamo jedno drugacije rjesenje, lezece policajce na koje se niko ne ljuti a rade.
Mada u zadnje vrijeme obracam paznju i mislim da je cesce vidjeti vozaca koji razgovara sa tel u ruci opusteno uzivati u carima okoline
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prosto
Izleti na sred trake i maše palicom i ti moraš da staneš, kakvi god uslovi bili, jer oni onda snose svu odgovornost. Tako mi rekoše prije neku noć
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Misliš izleti na sred trake đe kolona vozi 80 da bi zaustavio ovoga što vozi 100-110 pored kolone, u brzoj traci.Za Bogetiće pričam đe su tri trake.
Ja još nisam vidio tog mudonju koji bi ispred uredne kolone od 10ak vozila koji idu 80 na sat, iskočio i zaustavio u srednjoj traci nekog ko ide 100 na sat.
Odnijela bi ga kolona kao od šale.
Na Bogetiće se pecaju stranci, i to veoma uspješno.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pojacana kontrola auta bez tablica.
Uprava policije pokrenula je nacionalnu akciju „Tablica“ radi pojačane kontrole saobraćaja sa posebnim akcentom na registarske oznake.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Prekrsaj.
Akcija.
Do Not Disturb.
2 nova presretača čekaju tablice...
Iako nisam nešto ljubitelj BMW-a moram priznat da su baš zanimljive igračke!
Nisu još dobili tablice, al napisaću da je Serija 4 u pitanju.
Dal da okačim slike ili da sačekamo tablice pa onda?
Kako hoces.
Ajd daj slike.
Fora bi bila da stave PGBRONX
Ili da rezervišu PG PRST1
PG PRST2
itd
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks