Možda je desetak posto istih ljudi sklono da glasa za otprilike istu priču koja se povremeno pojavi u novom pakovanju. Pri čemu svakako ne izađu svi na izbore. Isti ljudi su glasali za Pokret za promjene kad se pojavio, pa za Pozitivnu pa za uru. Do 2020. godine redovno su bili razočarani samo ti glasači. Otkad su zajahali osvježivači, to nezadovoljstvo se raširilo među glasače ostalih stranaka. Ubili su svaku nadu. Ni da je Dante napisao crnogorsku političku scenu pa da upozori građane da se oslobode svake nade ako ulaze u nju. U bilo kom svojstvu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Poslije svih promašaja i partija koje su uvele DF u vlast @kimmi opet lupa pa će onda opet da bude neki razočarani glasač...![]()
Love, peace and respect.
Не бих се сложио драги колега, тих људи (гласача грађанске опозиционе оријентације) је прво и прво мало да својом апстиненцијом значајно утичу на број изашлих, направио сам негдје један преглед колико је која партија изгубила гласача од 2020 до 2023 (избори за скупштину) апсолутни губитници (са око 50% мањим бројем гласова) су ДПС и некадашњи ЗБЦГ.
Ту се налази највећи број (нових) ЦГ апстинената.
Такође, ту је и ствар да од 2020 избори више нису ствар бити или не бити за опстанак ЦГ.
Last edited by Mstislav; 26-08-24 at 20:27.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
sns kaže da su svaki izbori u CG borba za stub srpstva. prema tome odskačeš od partijske mantre
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...goricke-izbore
Nermin Abdić predvodi listusigurno jedan od gorih doktora, a konkurencija mu je žestoka
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nisam ni rekao da ti glasači utiču na malu izlaznost. Rekao sam da se taj procenat povećao od 2020. naovamo, jasno je da je to moralo da dođe prije svega iz dps. Od onih koji su ostali bez šanse da nešto ućare do onih koji su viđeli koliko su sterilni kao opozicija i da nisu sposobni da se izbore za bilo šta. Zbcg iz 2020. i df u današnjoj formi zbcg nisu ista stvar, iako je df to ime izabrao upravo da bi sebe glasačima predstavio kao zbcg iz 2020.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
@kimmi Eto je kolega NHM odgovorio.
Ja to posmatram ovako, normalni građani godinama glasaju nadajući se boljitku i u stvari bače svoje glasove u smeće. Mstislav-ovi favoriti sa lokalnim temama kao što su popisi, kapele, Srbi bez žiro računa su onda na dobitku.
Jedino ako neko možda misli da će prosječni srpskoruskisvet glasač da zaokruži Perića, onda moja priča pada u vodu.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
KBC je leglo džukelčina i raspalih klošara koje liječe ovaj narod. nažalost, dostina moraju da idu kod tih smećarčina raspalih jer jednostavno nemaju novca za privatnika. ovi klošari to znaju i onda narod liječe preko one rabote. čast izuzecima, naravno. takvih je možda 5% u onoj etiopiji od ustanove. raspitaj se malo kako je Abdić to 'liječio' narod i kako su posle njegove ekspertize ljudi imali problema sa oporavkom
naravno da ima - Džejla, Novak, Željko Obradović, bogi & debeli čoek iz Sombora. ministarke evropskih poslova i prosvete iz aktuelne Vlade
Da ne citam forum ne bih ni znao da se Peric i dalje bavi politikom. Gotivan je on meni lik, volio bih da predje cenzus ali mislim da je to naucna fantastika.
to je mantra df. da Crnogorci mrze MCP, na tome su jahali svu 2020. godinu i eo 4 godine kasnije
Мај бед погрешно сам прочитао.
Резултат ЗБЦГ 2020 и НСД/ДНП 2023 нисам упоређивао, већ резултат свих странака које су 2020 биле у ЗБЦГ па сам резултату НСД/ДНП додао и СНП/Демос и Лепосавића, и ПЦГ/СЦГ/ДХП па је ЗБЦГ 2020 добила 135 000 гласова, а ови сви 2023 65 000 гласова.
Може ли се прецизирати који су ми фаворити?
Last edited by Mstislav; 26-08-24 at 21:16.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Rodione, interesuje me koju partiju gotivis. Nekako mi po stavovima djelujes najblizi GI 21. maju.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Не гледа нормалан народ, али комите и дпс ботови :
Još jedan dokaz da je SEP stranka klerofašističke većine od 30.8.2020. i samo je trojanski konj koji služi da otme što više glasova građa istina, anti fašistima. DA JE VJEČNA CRNA GORA
Neka se jasno i javno izjasne CPC ili SPC? Nema vise sjedanja na dvije stolice.
DAMIJANtG_neregistrovani
23.08.2024. 17:16
@Zoran_neregistrovani dotični gospodin je svake nedelje na Liturgiju u Crkvi u Momišice
uip_neregistrovani
23.08.2024. 18:38
@DAMIJANtG_neregistrovani hahahahah uip hahhaha panika botovciiii u panici
Zoran_neregistrovani
23.08.2024. 18:48
@DAMIJANtG_neregistrovani Znaci SVETOSAVAC. Eto toliko ko je SEP. Jos jedan trojanski konj, sa zadatkom da prevari dio suverenistickih glasaca. Potrosen je PzP, potrosena je URA, i sada stvaraju SEP.
Simiklisr_neregistrovani
23.08.2024. 15:01
Oti.aci DPS glasova posto su u milosti vijesti .....zamhena za pizitivnu, uru, i pes Da se preliju CG gladovi na cetnicke uPAMET SE
Ilija Mugoša nosilac liste SEP u Podgorici, predaja liste u subotu (portalanalitika.me)
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Suverenistički, veli, glasovi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Није Јоаникије али јес добар дио његових богоугодних политичара, зато рекох преширока је дефиниција.
Јер СПЦ-у су богоугодни политичари и они који гласају за Резолуцију о Сребреници, предводе геј параде, уводе санкције Русији итд исл.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Као и увијек расправа никад не иде током који јој назив казује, зато овог пута стварно локалне теме :
Stanić: Izbori u Podgorici biće uvod u promjenu načina upravljanja Crnom Gorom
Evropski savez će, obećava on, dati konkretna rješenja i dinamiku rješavanja tih problema.
„To će biti konkretna rješenja, ne obećavanje nekih letećih brodova i tramvajskih pruga. Konkretnim odgovorima ćemo dati rješenje na ono što su ključni izazovi za građane Podgorice“, poručuje Stanić.
Stanić: Izbori u Podgorici biće uvod u promjenu načina upravljanja Crnom Gorom (portalanalitika.me)
2 недјеље раније предизборне колеге пишу следеће :
Za Podgoricu s vizijom
Plan za izgradnju tramvajske mreže u Podgorici uključuje dvije glavne rute s opcijama klasičnog i baterijskog pogona. Prva ruta, Mreža 1, povezuje Zlaticu sa Zabjelom, uključujući krakove ka Gornjoj i Donjoj Gorici, dok druga ruta, Mreža 2, ide od Konika preko Centra do Mareze. Tramvaji će biti moderni niskopodni, s kapacitetom od 200-300 putnika i opcijama za klasično elektrificiranje ili baterijski pogon.
Za Podgoricu s vizijom (antenam.net)
Могли су се макар договорит што ће обећават а што не.
Ако им Рабреновићи праве програм развоја града неће бити добро, примјер :
Okosnica Projekta je uklanjanje željezničke pruge iz grada i njeno instaliranje uz trasu autoputa, u sklopu ovog procesa bile bi uklonjene i željeznička i autobuska stanica sa postojeće lokacije i izgrađene neposredno blizu autoputa. Premještanjem pruge uz trasu autoputa oslobađa se dragocjen prostor u centru grada za urbanističku revitalizaciju.
Last edited by Mstislav; 26-08-24 at 21:54.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ajd kad si me prozva.
Vagam između raznoraznih komitskih opcija, čisto da budem siguran da na kraju moj glas ne ode Vojvodi od Koljenice i u krajnjem da se mojim glasom postavlja neki Dajko, što ne smeta ovim entuzijastima što se lože svake izbore i posle plaču kako su razočarani. Momci razmislite, ako svaki put radite nešto sa lošim rezultatom da promijenite nešto. Dakle, glasam protiv, a ne za.
Jedini put kad sam glasao ZA bio sam dijete sa idealima i glasao za Reformske snage i Anta Markovića 1990.
Koji nam tada proreče kako ćemo biti prezervativ i evropska Vrela. No aj sad. Nije mu bilo to teško viđet.
Elem, priznajem da imam jedan guilty pleasure. Navijam pomalo i za ovu Sen Trope koalciju Lažojka i Ljalja.
Boris Bogdanović+Vaso Čarapić + ona retardirana što je nosila iste patike od prvog osnovne do fakulteta obećavaju neki kvalitetan predizborni krindž.
Nemam iluziju da će dobaciti do remek djela krindža poznatog kao "Ljaljo đelje totem", ali se nadam nekom solidnom izbačaju. Obećavaju neku zabavu ti moroni.
Na kraju večeras dvadeseti put odgledah Snatch na HBO. I ponovo se izduševljavah svime. Kao i uvijek vrhunac su tri maloumna crnca na čelu sa debelim Tajronom.
Sjetih se kako nam je premijer odlučio da provede nekoliko dana inkognito u Sen Trope i u tom cilju poveo sa sobom influenserku koja živi od klikova. Tajron level. Ali jbg... realan i naš premijer u Tajron modu. Nije film. Dugo sam se smijao idiotu predsjedniku Turkmenstana koji je debil, pa me stiglo u mojoj zemlji.
Last edited by Gagarin; 26-08-24 at 22:02.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks