Ratko Rudic u areni o CG...
http://img523.imageshack.us/my.php?i...icarenaiw3.jpg
Ratko Rudic u areni o CG...
http://img523.imageshack.us/my.php?i...icarenaiw3.jpg
kako sere rudic......
ni on sam se nije nadao ovome.....
A da ti batalis ovaj forum, muka mi je citati tvoje negativne komentare o CG vaterpolu i generalno o CG sansama na vecim takmicenjima. Vrijeme ce pokazati koliko smo jaki i dje smo a dotad ja vjerujem u Porobica i ostale da nas dovedu do svjetskog vrha jer nam je tu i mjesto, a ti idi po srpskim forumima pa se pravi veci srbin i od samih njih.
Without education, you're not going anywhere in this world
Postoji neshto u Cg vaterpolu shto ce nas pratit' makar josh 10 godina(dok budvani ne stvore svoju vaterpolo shkolu). To je da imash na jednoj strani kotorane,koji su mahom svi vjerni Crnoj Gori, i novljane, koji mnogo vishe gotive Srbiju nego Crnu Goru. Ali, jednu stvar ne smijesh zaboravit': Gojkovic, Zlokovic i Jokic su po nacionalnosti SRBI, ali ce za razliku od Prlainovica igrat' za crnogorsku reprezentaciju i to srcem, shto je za svako poshtovanje.
Tako ce i ljudi, koji josh uvjek pate za Srbijom postepeno shvatat', da bez obzira na nacionalnost, oni ne pripadaju Srbiji, vec Boki, odnosno Crnoj Gori.
A Ratko Rudic je u pravu, ma kako se njegova izjava interpretirala!
P r i m o r a c
Primorac-Budva 13:6
![]()
P r i m o r a c
Zrijeb za prvenstvo uopshte nije namjeshten! :shock: Budva 14. igra sa Shibenikom 1/2 finale LEN-a i gle chuda bash to kolo je slobodna u prvenstvu! I gle chuda bash 17. igraju doma sa Jadranom i gle chuda Jadran sa Primorcem ne igra 14. (u subotu) vec dan ranije! Ne sjecam se kad su se vaterpolo utakmice igrale petkom. Dakle, uz chinjenicu da pred pochetak play off-a nije bilo prelaznog roka, ovo je vec drugi detalj koji ide direktno u Jadranovu korist. Samo shto mi se chini da nisu ochekivali ono ponizavanje preksinoc.
Sretoh neke igrache danas i chestitah im ne na ubjedljivoj pobjedi koliko na tome shto su drali Budvu bukvalno do zadnje sekunde. Za nashe je to do sad bilo neuobichajeno.
P r i m o r a c
Srbija je i nama otežala posao
PIŠE: VLADIMIR GOJKOVIĆ
Završeno je Svjetsko prvenstvo, glavni vaterpolo događaj u 2007. godini. Šampionat je imao čudan rasplet. U jednom od ovih dnevnika najavio sam da će prve četiri ekipe biti one koje su i bile, Srbija, Mađarska, Hrvatska i Španija, ali vjerovao sam da će Srbija biti prva, Mađarska druga, Hrvatska treća, a Španija četvrta. Srbi su, međutim, razočarali. Mi, koji smo igrali sa njima, znamo kolike su njihove mogućnosti, a ovaj put su odigrali neprepoznatljivo, posebno u utakmici sa Hrvatima, gdje su pokazali nemoć, ali i protiv Španije, u meču u kojem su izgubili treće mjesto i direktan odlazak na Olimpijske igre. Na taj način nama su otežali put do Pekinga, jer imaćemo i njih kao protivnike u kvalifikacijama.
U Australiji se pokazala i razlika u odnosu na reprezentaciju SCG, u kojoj smo igrali i mi iz Crne Gore. Možemo pričati što hoćemo, ali Zloković je po mom mišljenju najbolji svjetski centar, prošle godine bio je najbolji stranac u Italiji, a to automatski znači i najbolji igrač italijanskog prvenstva. Da ne pričamo o Jokiću, koji je među dva-tri najbolja beka na svijetu, svi su vidjeli šta je u Budvi uradio Hrvatima Hiniću i Pavloviću. Tu je i Nikola Janović, koji igra u jednom od najboljih klubova na svijetu, Posilipu. Srbi su naše odsustvo nadoknadili na Evropskom prvenstvu, ali ono nije imalo ovaj kvalitet. Mada, i dalje mislim da je Srbija možda najkvalitetnija ekipa na svijetu, ali ekipa koja ima veliki problem na centarskoj poziciji i teško da ga može nadomjestiti.
Hrvati su zasluženo prvi, pokazali su najkonstantniju formu, a Ratko Rudić da je veliki lisac. Meni se njegov sistem rada u posljednje dvije-tri godine nije sviđao, u Montrealu su sa istom ekipom izgubili za treće mjesto od Grka, poslije i za treće mjesto od Njemaca u Svjetskoj ligi, igrači su dolazili neraspoloženi na takmičenja. Ali, ovog puta sastavio je ekipu kakvu je želio, shvatio da ne može da funkcioniše bez starih igrača i vratio je Hinića, Baraća, Smodlaku, golmana Vićana koji je za mene najbolji igrač šampionata, iako nije zvanično izabran.
Hrvatima svaka čast, ali u finalu su, po mom mišljenju, trebalo je da izgube utakmicu, jer Mađari su vodili 7:5 i na 7:6 imali kontru, bili sami ispred golmana na četiri metra, promašili i omogućili protivniku da u narednom napadu izjednači, a onda u produžecima i dođe do zlata.
Mi smo sa Hrvatima igrali 8:8 u njihovom jeku priprema za Svjetsko prvenstvo, vodili sa 8:5, a da je bio Zloković sigurno bi ih dobili dva-tri razlike. Ali, opet moramo naglasiti da su jedno turniri a drugo ozbiljne utakmice. Ipak, siguran sam da nijesmo ispod njih, da imamo kvalitet da se nosimo sa svim reprezentacijama, ali prethodno moramo da dignemo rad na najveći mogući nivo i da psihički i mentalno budemo spremni, da budemo najjači u najbitnijim utakmicama i najbitnijim momentima svih tih takmičenja. Naravno, primarni cilj treba da nam je plasman na Olimpijske igre, u ovom trenutku ne treba da maštamo o nekim velikim rezultatima i medaljama... Pokazali smo da imamo kvalitet i da možemo da pravimo dobar rezultat, ali treba da idemo korak po korak...
Eto, novinari su srachunali: sutra ce u Novome Jadran i Primorac odigrat' 100-ti prvenstveni mech (47-40 je za Jadran, uz identichnu gol razliku).
Slobodno mogu reci da je to najveci derbi i najveci rivalitet u Crnoj Gori, gledajuci sve sportove! Klubovi su inache stari preko 80 godina...
Rezultati u Kup-u, a i objektivno gledanje na imena u ekipi govore da su ovo dvije ravnopravne ekipe, uz malu prednost Jadranu zbog kvaliteta Vukchevica na sidrunu i Ivovica na beku.
Medjutim, imamo Paskovica i Brguljana (jedan ce sigurno direktno chuvat' Danilovica), kao i Radica.
Po meni, ukoliko se Ivovic i Danilovic svedu na ispod 4 gola imamo velike za pobjedu.
Generalno, nakon onakve igre protiv Budve mislim da smo zreli za pobjedu protiv Jadrana u Novi nakon dugo godina.
A to ce bit' najvazniji korak ka tituli.
P r i m o r a c
Josh jednom smo dokazali da muda za utakmicu u Novi nemamo...![]()
P r i m o r a c
opet smo vas**** i dokazali ko je ko na nasoj sceni...ajmo sad da cujemo ko je kriv za poraz?sudije,drzava,prodani kotorani...uprava vodovoda?ili je lakse da priznas da je jadran bolji?
Last edited by kefalo; 14-04-07 at 20:50.
Chekaj, ove sezone vodite 2:1 u pobjedama, a ima josh jedna utakmica na nashem bazenu.
Kup smo izgubili zbog katastrofalnog odnosa sa budvanima.
Kod 1:0 chist peterac nije sudio onaj anonimus iz HN, nakon shto je Jadran poveo, pochelo je i poshteno sudjenje
Vidimo se u Kotor!
Mi smo pobjedom mogli mnogo da dobijemo, poraz me boli samo s aspekta shto vas 7 godina tamo nsmo dobili!
Leka maj-mu-ne, Leka maj-mu-ne, Leka maj-mu-ne, Leka maaaj-mu-ne!
Sam je sebe pretvorio u nasheg idola.
Bice da ce i on, poput Vasa Subotica, molit' za nekoliko godina da ga ne vrijedjamo. Sam je to trazio.
P r i m o r a c
utakmica se nema sto komentarisat... dosta ovi iz kotora jos moraju ucit![]()
ono sto me pogodilo su tuzno-prazne tribine....
bruka.
samo se islo dok je klub igrao ligu sampiona, i ludilo i ovo i ono..... gdje si sad pavle gita! shlihtara i pozer novljanski najveci....
'bem ti novi i takve novljane...... :mad:
fino vas je leka pozdravio...ne znam samo odakle pravo adzicu da ga opominje zbog onoga...ma bitno je da vas mi vazda karamo...dobili ste tu jednu ove godine a ne racunajuci tu utakmicu pobjede kotora u derbiju sa jadranom u zadnjih 10ak godina svode se na statisticke greske)
Nece bit', vashe pobjede u Kotor su bile rjetkost i kad ste najjachi bili.
Sad je 48:40, a to je dostizno za narednih 5 godina...
Bice vatre u revanshu, a Leka ce nadam se proc kao i Cetkovic svojevremeno. Chisto da se zna ko je ko.
Interesantno, danas sjedah sto pored najveceg bokeshkog sudije svih vremena (Miroslav Radjenovic), koji kaze da zbog kotorskih sudija i njihovog poltronstva vishe ne prati vaterpolo. Takodje, kaze da je u godini kada je bio predsjednik Primorca (kad je batalio sudjenje) svaku utakmicu analizirao i doshao do zakljuchka da su za poraze Primorca u Novome, Beogradu...uvjek bile krive kotorske sudije!!
Shto se utakmice tiche Primorac je dokazao slabost u koncentraciji, ali i da nishta loshiji od Jadrana nije. Imali smo igracha vishe i kod 2:3 i kod 3:4, a situacija da nam pri kretanju u napad sudija sudi kontrafaul+iskljuchenje se valjda dogadja samo nama. :mad:
P r i m o r a c
na 3:2 i ja se bas nasmijah...jadran krece u napad i kotorskom sidrunu jedna ruka u vodu,nas bek se cima i sudija svira kontrafaul...pfff...mene nervira sto vi nikad necete priznat da je jadran bolji...uvijek se nadje neki krivac kojeg optuzujete...u godini kad je jadran doso do finala lige sampiona kad nam niste bili do **** opet ste nalazili krivca u sudijama,drzavi,upravi jadrana...nikad necete pruzit ruku ko sportisti...
Last edited by kefalo; 14-04-07 at 20:51.
Da, svirao je kontrafaul, a nama kontrafaul i iskljuchenje, o chemu ti prichash???
Mi vazda pruzimo ruku nakon mecha, a smanjenje tona drzavne televizije nam je uskratilo dijalog izmedju nasheg trenera i sudije Adzica. Pa da chujemo pravdanje sudije za onu bruku na kraju.
Koliki ste vi sportisti dokazao je vash "trener" time-out-om na 34 sek. do kraja i vodjstva od 7:4. Sportski, nema shto!
Ponavljam, mi nishta izgubili nismo, iako znam da ce u Kotor bit' rihtanja da vas ne dobijemo vishe od 3 razlike.
Apsolutno niste bolji od nas, a kad vas ****** u Kotor drugu cete prichu prichat! Samo ne znam kako cete opravdat' ulozene pare, ipak imate 6 (!) igracha sa strane. Trebalo je to sve platit'.
Last edited by kefalo; 14-04-07 at 20:50.
P r i m o r a c
a uvijek ista prica...kako cemo vas sledeci put...to pricate cjeli zivot...najjaci ste na rijeci...po vama mi nikad nismo bili bolji od vas...uvijek su se tu isticale sudije kao odlucujuci faktor...jadni vi...svi su protiv vas...a mi vas iz godine u godinu ***** i osvajamo titule a vama ostaje samo da placete![]()
Last edited by kefalo; 14-04-07 at 20:49.
razumijem ja da je ovo manje vise muski podforum ali ne morate da prostachite... Hvala...
'ladno si mi izbrisao post...
Neke stvari se nikad nece promijenit', a Kefalo?![]()
P r i m o r a c
Sibenik - Budva 12:11
Krcate tribine, Budva je sve do pred kraj vodila...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks