Stan od 70 kvadrata. Ili besplatan ili za par hiljada eura. I on i Časlav Ovđesebranidržava Vešović. Kao zamjenici gradonačelnika. Mnogo je veći minus to što je u hebeni sd. Najtrulije moguće tkivo nekadašnjeg zajedničkog sdp-a. Kao takvi se i formirali i izglodali sve čega su se dohvatili. Vujica i Brajović i družina. Talog.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ponovicu se, ali neka. Boris Mugosa je jedan od rijetkih koji je nosio masku za vrijeme trajanja korone. Ono, dok je sve medijski bilo ispraceno. Em su mediji batalili, a vlada pala, korona kao politiko oruzje (koje jeste opozicija koristila) se vise ne koristi, a Boris Mugosa, i pored toga sto korona nije izumrEla sada je bez maske.
Takve likove koji slicne situacije koriste iskljucivo za promociju sebe treba ostavit pored neke kante da tamo drzi moralna predavanja.
I ovdje sam izuzeo cinejnicu da je mudrovao o postenju dok se iza njega stoji logo SD-a.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Onaj konatar eno nesto pr...vi na one podcaste na YouTube. Doveo bjese onu prikazu od Radulovica. Veli kako si mi profesore. Eee propalo se dabogda. Kakvi su to raspadi. I ko ono može da glasa ja ne znam
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Имаш ЦГА и ЦЕП, још нису предали листе али су најавили.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Боље самостално.
Предсједништво СНП-а у четвртак о изборима у Подгорици
https://www.in4s.net/predsjednistvo-...a-u-podgorici/
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Svaki građanin koji voli i poštuje svoju državu treba da izađe na izbore i izabere neku od opcija koja je nedvosmisleno za Crnu Goru.
Apstinencija je pogrešna odluka, i ovo su još jedni izbori na koje treba izaći da bi se makar glasalo protiv. Izabrati opciju koja najmanje smeta.
Jer ako se dopusti da druga strana prevlada, valjda je svakome jasno kuda to vodi.
Ima li neka opcija da nije na Vučićevom platnom spisku, da se njeni predstavnici ne krste kad vide hram, da nisu povezani sa nekim od klanova, da nisu lupeži i da Crnu Goru smatraju svojom državom?
PS. i da nisu Srđan Perić, njega sam prošli put častio glas.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Previše si izbirljiv.
Uzmi nešto od onoga što je "na trpezi".
Treбa sto вiшe apсtiнiрat i пuсtit дa se сamo пartиjskи vojнiцi иzмeđу seбe iзmjeрe, sвakako veћ sмo kreнuлi у tom сmjeрu мale иzлazнostи.
Mala izlaznost je pokazatelj koliko su osvježivači ubili svaku nadu da će se sistem promijenit. Dok je dps vladao, osvježivači su mogli na priču sebe da predstavljaju kao alternativu. Sad više nema ne možemo znat da neće bit isti ako im se ne pruži šansa.
Bitka za opštinu_po_izboru, lokalne teme edition - Kako su Srbi ugroženi na lokalnom nivou ako nisu na vlasti?
treba brzih dana očekivat dajka na happy sa pričom kako će da miče spomenik Titu i kako su ovo presudni izbori za sns Srbiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Volio bih da čujem od @remark i @NHM zašto ne Preokret?
Ako je moguće ozbiljan odgovor.
Kao neko ko nije sklon apstinenciji, a vidim ih kao jedine koje mogu čiste savjesti glasati bez čepljenja nosa, ne razumijem šta je zamjerka sem što na zadnjim izborima nisu ušli u parlament, a imali su 3.55% u PG na tim istim izborima?
Ne sviđa se meni onaj Iković primjera radi, ali on je kandidat u Danilovgradu, ne Podgorici.
I ja sam glasao za Preokret na prethodnim parlamentarnim i lokalnim izborima. Ne bih da govorim u remarkovo ime, ali čini mi se da nas obojicu brine da ćemo prosuti glas i da neće preći cenzus. A obojica smo se inače proslavili svojim izborom kad izađemo da glasamo. Dritane, hovno ti pod nos, i meni zajedno sa tobom što glasah za uru 2020!
A ja evo ne znam, koga god da smo glasali od aktuelnih stranaka zastupljenih u parlamentu, žestoko smo promašili.
Samo sam sklon tome, a i smatram da bi bilo bolje za CG, kada bi glasači loše prakse stranaka za koje su glasali kažnjavali glasanjem nekog drugog, po mogućnosti novog na političkoj sceni.
To je možda i jedini način da ovi vlastodršci počnu da vode kakvog takvog računa o onone što rade u poređenju sa onim šta su obećavali.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks