Zbilja kad spomenu koljenicu, jel je ko proba u Minchen na stari ? 10 eura porcija 800 grama
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zbilja kad spomenu koljenicu, jel je ko proba u Minchen na stari ? 10 eura porcija 800 grama
Advokati: Kome treba da je Božović nezakonito u pritvoru?
Reagovanje branilaca pritvorenog predsjednika Opštine Budva, advokata Bojane Franović Kovačević i Danila Mićovića
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ito-u-pritvoru
Znaci skoro je godinu ipo u pritvor a nemaju jedan jedini dokaz, ccc...opet ce narod da placa "efikastnost" sudstva, vise su nas sudije i njihovi slucajevi kostali no sto su Milo (Lomi, da ne bude zabune ahhaah) & Co odnijeli para iz ove zemlje...
ada od početka je jasno da ga drže u zatvor radi samo jednog razloga
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali ovako samo jacaju raspali DF, znaci uhapsili su ga pred izbore, godinu ipo drze u pritvor, a nemaju jedan dokaz, i kome to ide u prilog, samo DF-u...potezi dritana i onog konobara njegovog ce nas dovesti do toga da DF dodje na 30%+ kako je krenulo, ajde dritan, ali onaj adzic, pa onome ne bi dao ni konobar da bude...
"Optužnica ne sadrži jasne i valjane razloge u pogledu postojanja osnovane sumnje u odnosu na okrivljene, odnosno ne sadrži razloge koji bi zadovoljili nezavisnog posmatrača da vjeruje da je određeno lice, konkretno okrivljeni, osnovano sumnjivi da su izvršili svako krivično djelo koje je predmet optužbe".
Ovo citiraju advokati kao dokaz da Božović nije kriv. A meni bode oči ovo "svako" krivično djelo. Nevin sam jer nisam izvršio SVAKO krivično djelo koje mi stavljaju na teret.
Ako za godinu ipo nisu mogli jedan dokaz da nadju, necemo dalje komentarisati stvarno...
ne znam što vam je problem napisat istinu. problem tvoj je sam referendum i ništa više. ne možeš bit za dps jer su oni bili na vlasti kad je referendum bio, al df je tvoje utočište. isti su kao dps do neke '98. zalaganje za državu bez Crnogoraca i manjina plus jak lopovluk
ostaje onda samo jedna stvar radi koje je uhapšen. a to jer je? pa Srbin naravno
Te price "jer je srbin" ostavite pa sa maloumnim forumasima kojima je to bitno komentarisite, jasno je da su htjeli direktno da naskode DF-u da bi im pao rejting, pred izbore ga hapse kao glavnog narko bosa i finansijera kampanje DF-a, i sta smo dobili poslije godinu ipo, goli ku.ac, a DF-u konstantno se povecava procenat, e sad ako je ovo dritanu i konobaru bilo logicno, sta onda misliti o ljudima kojima je logicno da glasaju URA-u...
Ja bih iskreno volio da me sudstvo demantuje, pa da izadju u javnost sa saopstenjem da imaju dokaze ali da cekaju drugu godisnjicu pa da svecano sve dokaze objave...
Last edited by Whisperer; 26-08-24 at 09:44.
ako ne postoji nijedan dokaz radi čega je u zatvoru - odgovor se sam nameće zašto leži. to je ujedno bio i argument glasača dfa kad su ono blokirali kružne tokove. i izgleda da su bili u pravu
za rast dfa su dva krivca - abaz i Spajke. prvi jer se proda snsu, drugi jer im je dao i zvanično mjesto premijera
Кад ће резултати пописа? Оће ли бит више Срба или Црногораца? Како је кренуло сви аутохтони скупа ће ионако бити манјина за сто година.
Osnovna škola u Podgorici upisala 70 prvaka iz Rusije i Turske.
https://adria.tv/izdvojeno/osnovna-s...sije-i-turske/
Last edited by avet; 26-08-24 at 10:06.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovi dfovci po forumu još uvijek brane narkodilera ćelavog, zvijezdu sky aplikacije? Ili je sky aplikacija mjerodavna samo kad se dps puleni po njoj snimaju, ali ne i dfovci? Čak su i Koljenica i Lepoglavi malo skalali sa odbranom Božovića, ali forum ima samostalne mislioce, očigledno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...kako-krivolovi
Sta reci na ovo... dok su Z i Med bili busy uvodeci nas u NATO, EU, i drzavu nam donosili, djeca su im postajali monstrumi...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Можда гријешим, али жашто би уопсше састанчио премијер Срвије са нашим Дајком да он није један обични купљени пион?
https://x.com/Dajkovic/status/182801...vd-1FVeag&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
znači Severinu su maltretirali na granici jer podržava Crnogorce. to je pomiriteljska politika zvaničnog Beograda. btw, ovu politiku podržavaju sve stranke aktuelne većine kao i dostina forumaša
https://x.com/adv_djukanovic/status/1827992387198599290
Nekom život majka nekom maćeha.
Srbija nam šalje Dajka.
Naš novi heroj i, nadajmo se gradonačelnik.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
https://www.index.hr/mobile/magazin/...magazin_prva_m
naši se političari boje Vučića i gledaju ga ka idola. režim snsa maltretira gradjane ove države na granici, vrijedjaju Crnogorce preko njihovih medija. prijete Crnogorcima preko rakovića. na sve to premijeri ove države - abaz i Spajke ćute. kao i predsjednik nam. dotle jedna ličnost koja realno i nije bitna nešto podržava narod Srbije i biva maltretirana radi toga. al za sve su to krivi dukljanski separatistiPa da, ja volim Srbiju. Volim takvu Srbiju gdje 100 tisuća Srba prosvjeduje zbog zaštite okoliša i da bi sačuvalo svoju zemlju. A onaj koji je trenutačno na čelu Srbije neće mojim maltretiranjem skrenuti pažnju s problema koji more Srbe u Srbiji.
Pokušala sam organu reda objasniti da im je vođa, za kojeg mi reče da je izabran na izborima, najveći 'ustaša' za Srbe. Protjerao je iz države stotinu tisuća Srba koji su pobjegli od njegove politike i ekonomije. Ostatak koji drži u državi, a sada kani trovati litijem, pokorio je kroz medije koje drži u šaci predanije i jače od Putina samog, koji mu je jedan od najvećih uzora.
https://www.facebook.com/share/r/ovu...ibextid=xfxF2i
Ipak je Sveti Žex jutros nešto posle 5 sati ujutru, uspeo da prvi pošaškolji ovo “Sveto Žexovo Stablo” koje je zasadio lično Nemačko Rimski imperator Otto II, zanimljivo je da je cela dinastija Ottonian više verovala ovom čarobnom drvetu nego svim rimskim legijama!
E ne znam sad Srbija ima najstariju maslinu u Evropi...
to je vlast koja je maltretirala pokojnog Miška Vukovića, ministarku Sekulić. sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova takodje. i to je momak bio sa familijom i morala je žena sa djecom da izlazi iz automobila. na sve to je abazović i njegova izdajnička partija ćutala što znači da su se slagali. zamisli maltretiraš bolesnog čoeka, toliko je to obolio sistem
U ovom članku Nedeljnika Vreme je objašnjeno sve o čemu pišete ko ga pročita pravilno :
https://vreme.com/vesti/hapsenje-hrv...radi-u-tisini/
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Momci nije vam sky prepiska dokaz, sve i da jesu oni to pisali, nije to nista lose, evo ovaj pisao kako je pogodio metu u centar na nekoj planini sa 120m, onaj drugi kako prevozi secer iz Santosa za Bar, onaj treci kako da se zapale gume za prvi maj, onaj cetvrti veli hop, cup i ispred aerodroma Tivat preskocis red jer su guzve, onaj peti je pisao kako je bio na babine i donio cevape.
Ne znam sto je tu lose, valjda vidite po prepiskama da su sve to dobri ljudi, ne bi mrava zgazili, ako vam treba sud, tuzitelj ili neko treci da vam pruzi dokaze za ove ljude, a da vi sami ne vidite o kakvim je monstrumima rijec, onda bolje da se zapitate jeste li i vi sami normalni, ma na cijoj god strani da ste.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks