fruit of the loom![]()
Jedna lutalica mi je dosla kod auta i nece da ode.
Da li ako se azil pozove oni hoce da ga uzmu?
Ili da zovem komunalnu, da li ih komunalna vodi u azil?
Ne zelim da ga povredim, ali nmg da ga drzim, a tu ako ostane zgazice ga, pljuvat, sutirat itd. Jer neke komsije su mi romi koji su kukala ti majka.
A pas djeluje starije, koga pozvati.
Bar je u pitanju.
Probaj da ga prsnes vodom. Šinterska sluzba.
Ne vjerujem da ce ga iko vodit' u azil.
Kad bi tako uzimali lutalice azil bi se napunio za dan ipo jer je ionako sramotnog kapaciteta s' obzirom da je izgradjen radi pranja para celnika opstine i povezanih lica a ne radi rjesavanja ogromnom problema sa lutalicama u Baru.
Nemas tu sto da radis, udomi, oceraj ili iskuliraj.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Dje cu naci ovaj usmjerivac vazduha za klimu? Ima u tronshop, ali je 36 eura, a ne vrijedi preko 15.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma bi mi glupo jer i u SRB 15 eura, a kod nas 36. Bice trgovina kod Alije onda.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
A i ne bi ja trgovao u Tron shop, neprofesionalni su totalno. Nikad vise kod njih.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Svaki artikal im je x2 ili x3 (u odnosu na radnje u CG)
Kome je prodat 19 decembar fabrika raketa? Svi ovi sto koriste poslovni treba da se isele ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.gradnja.me/clanak/1426/s...bar-na-zabjelu
Ovo je pored sad vidim..
Last edited by Apolo; 25-08-24 at 15:58.
Po osnovici za plaćanje poreza da, po naplativosti ne. Kao i za sve druge poreze.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ekipo, kako da zastitim digitalnu igricu kad kupim za ps4, da se ne desi ka skoro da ne mogu da je koristim, sifru promijene, sta li...?!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ne mozes,ako kupis share nalog.
Sistem na povjerenju.
Mozes si ti promjeniti sifru ili e mail,al onaj ko je pravio nalog ima pristup e mailu tako da vazda moze da te odbije i da ti zaključa nalog zbog nefer koristenja.
Mada imas dosta likova koji prodaju naloge,koji su 99% sigurni za share.
Ja sam uzeo za ps5 par naloga,nikakvih problema.
Na nekoliko stubova ne radi rasvjeta u moju ulicu, ima li neki mejl ili broj da to nekome sve slikam i posaljem da promjene sijalice?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks