Page 13 of 20 FirstFirst ... 391011121314151617 ... LastLast
Results 301 to 325 of 483

Thread: Domaće serije

Thanks Thanks Given 
    1,989
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    799 Posts

Tako ga zapalo jbga

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Prošle godine odgledah prvu sezonu a vidim da je i druga u opticaju pa će da se baci na watch listu.

Hrvatsko-ukrajinska priča po motivima romana Kijevska piletina. Dakle, prostitucija, kriminal i politika. Matanić na tragu skandinavskih krimi serija uz primjese True Detective estetike.

https://www.imdb.com/title/tt15229966/

The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Je li gledao ko seriju PET? Dobra glumačka ekipa, ima fora/dijaloga dobrih ali scenario i greške... pa ne pamtim da sam gledao nešto sa više grešaka i rupa...

Sent from my SM-A556E using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Jesam ja kad je izasla, sta znam fino mi je pala tad, u dva dana je odgledasmo.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

I ja odgledah u dva dana, do zadnje dvije epizode i može, ali zadnje dvije epizode haos, kao da su mijenjali scenario više puta pa zaboravljali da brišu repove. Tipa onaj lik istovara puškomitraljez sa sandukom ogromnim, a lik došao motorom po njega

Neka i to nego samo su ga prikazali tu bzv na par sekundi, jedno zrno ispaljeno iz njega nije do kraja serije Očigledno su imali drugi scenario pa se posle predomišljali i ta scena ostala da visi bukvalno.

Onda izbor glumica, vršnjakinje a razlika između najmlađe i najstarije 30 godina jbt, pa malo bode oči iako su sve dobre ribe (svaka za svoje godine, tu već nemam primjedbi)

I na kraju - kraj, wtf?!

[spoiler] onakvu reakciju njenu je mogao da izazove samo živi Rade, koji joj kroz cijelu seriju nedostaje i ludo ga voli a ovamo se taslači sa Pigijem svako malo, pa nemojte jbt...Mislim, znam ja da realnost je taman takva ali mi se to ne uklapa uz Ninu kao karakter kojeg kroz cijelu seriju predstavljaju kao jaku i posve moralnu ženu. [/spoiler]

Trebala je biti i druga sezona, nije ni čudo što je otkazana, pogubili su se skroz

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Hvala mu na divnim serijama i neka pociva u miru

Preminuo scenarista Siniša Pavić

https://mondo.rs/Zabava/Kultura/a196...isa-pavic.html

7. The Following 2 Users Say Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,545
    Thanks Thanks Received 
    5,830
    Thanked in
    2,795 Posts

Ali bukvalno je sve radio što smo gledali.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Ne znam jel ko gledao ovu seriju,ali ovaj im serijal (Exkluzimno) razbija.

https://drzavniposao.rs/exkluzimno/v...cke-turiste-3/

Veli,komjunist aj dont vant tu listen about komjunist.
    Last edited by Bluemoon; 20-08-24 at 14:40.

Thanks Thanks Given 
    137
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    308 Posts

Povezat drzavni posao sa recenicom 'ne znam je li ko gledao ovu seriju' mi nekako zvuci kao da se sprdaaaas blumuuuuun.. Mozda sam ja lud eonznmeonznm

Moram nocas pocet ovu V efekat

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Prošle godine odgledah prvu sezonu a vidim da je i druga u opticaju pa će da se baci na watch listu.

Hrvatsko-ukrajinska priča po motivima romana Kijevska piletina. Dakle, prostitucija, kriminal i politika. Matanić na tragu skandinavskih krimi serija uz primjese True Detective estetike.

https://www.imdb.com/title/tt15229966/

Odgledah prvu epizodu upravo,dobra,ali da nije ovog Gorana Bogdana,ne bi mi bila previshe atraktivna,ali jednostavno chovjek ima to neshto shto treba.
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Je li ko gledao Novine...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Odgledah prvu epizodu upravo,dobra,ali da nije ovog Gorana Bogdana,ne bi mi bila previshe atraktivna,ali jednostavno chovjek ima to neshto shto treba.
    Nekidan završio drugu sezonu. Priča je tu i tamo ali zato ima boljih momenata nego prva. Fokus na estetiku što je u mom slučaju plus.
    Je li ko gledao Novine...?
    Jesam. Isto Matanić. Dinamično, mračno, puno alkohola, dima i propratnih stvari... i naravno grad Rijeka kao glavni lik u seriji.

Meni se, uprkos nekim manama, serija svidjela.

14. The Following User Says Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Nekidan završio drugu sezonu. Priča je tu i tamo ali zato ima boljih momenata nego prva. Fokus na estetiku što je u mom slučaju plus. Jesam. Isto Matanić. Dinamično, mračno, puno alkohola, dima i propratnih stvari... i naravno grad Rijeka kao glavni lik u seriji.

Meni se, uprkos nekim manama, serija svidjela.
    Ja stigoh sinoc do pola trece,pa kad legoh razmishljam valja li druga sezona uopshte,e lijepo kad kazesh da je bolja no prva

Znachi i Novine su ok,odlichno,pretpostavljam da si gledao i Znam kako dišeš...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Ja stigoh sinoc do pola trece,pa kad legoh razmishljam valja li druga sezona uopshte,e lijepo kad kazesh da je bolja no prva

Prva sezona je snimana prije rata u Ukrajini a druga za vrijeme rata, pa se i priča usaglašava sa stvarnim događajima.

U prvoj gledamo kadrove iz noćnog života, kriminalne aktivnosti i prostituciju u blještavom Kijevu uporedo sa pričom u Osijeku. U drugoj ide kontrast

[SPOILER] kijevske ruševine, kriminal sa humanitarnom pomoći i eksploatacija bijelog roblja u ratu uporedo sa vezama u Hrv i misterijom domaćeg slučaja. [SPOILER]

E sad, sve zavisi šta ko traži i kakve ima afinitete. Teško je napraviti konzistentnu priču, da ima atmosferu, da je zabavno i misteriozno i još da je cementirano jakim likovima i maestralnim izvedbama. Šutnja ima od svega po nešto, nije savršena ali je ipak bolja od hrpe sa Netflixa.
    Last edited by starwalker; 21-08-24 at 14:21.

17. The Following User Says Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Danas se na yt pojavila jedna od mnogobrojnih izbrisanih scena iz serije Bolji zivot, koja je u prvobitnome prikazivanju imala 5 epizoda vise u prvome ciklusu. Kako se na internetu moze naci razlog brisanja scena i smanjivanja br epizoda je ta sto su odlucili da fokus bude na porodici Popadic a ne na sporednim likovima koji su zauzimali " previse " prostora.

19. The Following User Says Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Prva sezona je snimana prije rata u Ukrajini a druga za vrijeme rata, pa se i priča usaglašava sa stvarnim događajima.

U prvoj gledamo kadrove iz noćnog života, kriminalne aktivnosti i prostituciju u blještavom Kijevu uporedo sa pričom u Osijeku. U drugoj ide kontrast

[SPOILER] kijevske ruševine, kriminal sa humanitarnom pomoći i eksploatacija bijelog roblja u ratu uporedo sa vezama u Hrv i misterijom domaćeg slučaja. [SPOILER]

E sad, sve zavisi šta ko traži i kakve ima afinitete. Teško je napraviti konzistentnu priču, da ima atmosferu, da je zabavno i misteriozno i još da je cementirano jakim likovima i maestralnim izvedbama. Šutnja ima od svega po nešto, nije savršena ali je ipak bolja od hrpe sa Netflixa.
    Zavrshih je upravo,dobra je,posebno mi se svidja shto se u drugoj sezoni pojavila Branka Katić,nju sam oduvijek gotivio.

Pokushavao sam prije kraja da provalim ko je cimer,ali su me ipak zbunili,ok je
    ...

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Bojim se da nema baš puno ljudi na planeti koji ostvarenja na platnu gledaju ka ti.

Enivej.

Ne mogu to da odgledam upravo zbog tvoje recenzije nisam toliko jaka.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,413
    Thanks Thanks Received 
    5,551
    Thanked in
    2,597 Posts

Zavrshih je upravo,dobra je,posebno mi se svidja shto se u drugoj sezoni pojavila Branka Katić,nju sam oduvijek gotivio.
    I meni je oduvijek bila posebna. Biće koje zrači nekakvim milinom. Tako i ovdje iako igra cold bitch.

Kad se dotičemo glumaca, Leon Lučev je pokidao utjelovljenjem političke ljige najgore vrste. Grimase, dijalozi, kompletan image i naravno one hard core scene. Ono što se kaže uloga karijere.

Pokushavao sam prije kraja da provalim ko je cimer,ali su me ipak zbunili,ok je
    Nešto su pokušali da zamrse, al čim se lik počeo emotivno udaljavati od partnerke krenulo je opasno da smrdi na cimera.

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Bojim se da nema baš puno ljudi na planeti koji ostvarenja na platnu gledaju ka ti.
    Život je, vele, putovanje a ne destinacija. Tako je i sa velikim olatnom

23. The Following 2 Users Say Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Leon Lučev je pokidao utjelovljenjem političke ljige najgore vrste. Grimase, dijalozi, kompletan image i naravno one hard core scene.

Ovo već me tjera u predumišljaj.
    Last edited by Bluemoon; 24-08-24 at 00:52.

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

[QUOTE=starwalker;6082216]I meni je oduvijek bila posebna. Biće koje zrači nekakvim milinom. Tako i ovdje iako igra cold bitch.

Kad se dotičemo glumaca, Leon Lučev je pokidao utjelovljenjem političke ljige najgore vrste. Grimase, dijalozi, kompletan image i naravno one hard core scene. Ono što se kaže uloga karijere.

Nešto su pokušali da zamrse, al čim se lik počeo emotivno udaljavati od partnerke krenulo je opasno da smrdi na cimera.

Jeste,ali isto mi je tada bilo u glavi da nije pukao,losha gluma.neshto chudno...i onda ajde nije valjda on.

Pocheh Novine,prva epizoda ok,manje vishe..ali ako se radnja ne bude malo zakomplikovala i dobila na napetosti,prelazim na Znam kako dišeš.
    ...

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Ako misliš na Leon Lučeva dobro nije puka čega se sve devedesetih nagleda.

A to nije bio film.To nije bio film.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Leon Lučev je sjajan i u "Dug moru", baš odličan glumac.

28. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,817
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Leon Lučev je sjajan i u "Dug moru", baš odličan glumac.

Jeste,a meni njegova najbolje iznešena uloga je u filmu Muškarci ne plaču,topla preporuka i izvinjavam se na off no nisam mogla preskočiti ovaj momenat kod tog vrhunskog glumca.

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Odustadoh od Novina,nakon druge epizode,neshto mi sve to presporo ide,a i predvididivo je.

Ovu Znam kako dišeš,odgledah 10ak min,ne svidja mi se.a i tematika me neshto posebno ne zanima.
    ...

Thanks Thanks Given 
    8,513
    Thanks Thanks Received 
    3,803
    Thanked in
    2,257 Posts

Odustadoh od Novina,nakon druge epizode,neshto mi sve to presporo ide,a i predvididivo je.

Ovu Znam kako dišeš,odgledah 10ak min,ne svidja mi se.a i tematika me neshto posebno ne zanima.
    Ipak sam dao drugu shansu i jednoj i drugoj seriji.

U Novine je pochela neka akcija malo zanimljivija od trece epizode,gluma dobra,vidjecemo dalje kako ce ici,valjda nece smarati.

U ovoj BiH Znam kako dishesh,iskreno,kopkalo me je li ovaj nash mali Dragojevic izvikan ili zaista ima talenta,za sad fino,sasvim solidno glumi,odgledah 3 ep a mislim da ih ima svega 6.
    ...

Page 13 of 20 FirstFirst ... 391011121314151617 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)