Evo odgovorise i provjerih odma su prenijeli pare na moj wizz račun dakle prica sa srecnim krajem-hvala svima koji priskocise i pomogose
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jel ko putovao za Nicu ? ima li kakve predloge ?
P.s jel orange flex i dalje najbolja ponuda ?
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Pozdrav ljudi
Imam jedno pitanje oko WizzAir i otkazanog leta, pa je li ko imao slicnog iskustva.
Let je otkazan usred overbooking-a sa njihove strane(Malpensa->PG).
Uputio sam welfare claim koji je jos na cekanju nekih 10ak dana, dok drugi za refunaciju od 250e koji su nam i rekli da cemo dobiti, su ekspresno nakon jednog dana odbili, sa obrazlozenjem da to spada u "Extraordinary circumstances".
Interesantno je isto kad udjem u flight details za taj let samo mi izbaci gresku "Cancellation has error".
Je li na meni samo da cekam pa da se nadam da ce nesto biti ili mogu nesto vise odraditi tu sa moje strane?
The things you own end up owning you.
Ako je njihov overbooking, onda ti moraju vratiti.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja sam bio prosle godine u oktobru.
Najveci uzitak mi je bio rentacar. Podjes gdje hoces i nisi ogranicen vremenom.
Uzeo sam mayanet EU karticu, pa sam se kretao sa google maps i bas se lagano snalazio.
Uglavnom svugdje imas nesto da vidis.
Meni je najveci utisak ostavio Antib.
Sent from my S22+ using Tapatalk
kako doci krajem septembra do Cilipa najlakse iz Budve?
ili ako idem svojim kolima, koliko treba ranije krenuti? cuo sam da su sada neka nenormalna zadrzavanja na granici, valjda se do tada to normalizuje?
Iz Bd, kad nema guzve, za 2 i po sata si na Cilipe. Krajem septembra su svakako manje guzve nego sad u avgust... i postoji ona mala granica put njivica, na koju ka stalno idem.
Ako ides ujutru, tipa 5 ili 6, vjerujem da 3 sata ranije ako krenes bices ok.
Ako ides u toku dana, ja bi za svaki slucaj 4 sata ranije krenuo.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Prije dva dana sam iz Bara krenuo za Hr. Krenuli smo u 8:30. Granicu smo presli u 14:30. Taj kolaps po nasem primoriju se ne moze opisati . Na kraju smo i najmanje čekali na samoj granici, iako je bila gužva. Kad se predje granica mnogo je lakse. Inace u septembru ne bi trebalo da bude nekog većeg zastoja .
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Jedno pitanje. Na wizz...
Od brzanja kupih karte za let ali za pogresan mjesecima li kakve sanse da im pisem ?
Ako su one osnovne samo ruksak probaj ali mrka kapa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
A posle 5min bukvalno i vidim potvrdjen let i sve...
Ponekad mi je znalo pisati da je u procesu
Ne moze.Traze mi duplo vise para da otkazem let no sto je karta
Nema veze ni prva ni poslednja para za kartu koja je propala
Ovo je 6. ove godinePocecu flex da uzimam
Inace primjetio sam u zadnje vrijeme wizz na poslednja dva koraka "next" i skoci cijena![]()
Pa valjda moze da se promijeni,ja sam skoro promasio dan ali ispravih odma to besplatno.
Probaj da promijenis pa ako ti ne trazi pare to je to samo pozuri.
Da otkazes to je nemoguce besplatno ali da korigujes mislim da moze u prvih 24 sata od kupovine.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by kurogane; 23-08-24 at 07:20.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Vidji da iscimas customer support njihov preko maila ili telefona da ti to promijene vala...
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Hvala svima.Sto je tu je izgleda.Da smo zivi i zdravi.Mozda i odem tad za Madrid,kupil povratnu samo
Jer sam to zelio da vezem sa Valensijom jer putujem u septembar,pa pobrkah kliknuh u oktobar.![]()
Gledao sam madrid sad kad je bila ova akcija ali ne mogu opet da se vracem u 2 ujutro.
ali valensiju mozda treba obic i ostavit za hladnije dane
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks