Zadnji most je problem na W212. Za W204 nisam cuo.
Zadnji most je problem na W212. Za W204 nisam cuo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Znaci kita(cvijeca)...
Sto predlazete do 6.5k-7k a da je automatik?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
A @TAKUMI koju polovnu tojotu rav predlazes ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 22-08-24 at 20:04.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ova serija?
2.0 120kw
kad vidim ove branike, lazne znakove i skinute tablice, bjeziiim...
Ada cep sa kuke nisu stavili… zamisli tek druge plastike kako su poslozene
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ovo je random slika, slucajno skinuo sliku samo da pitam je li ova serija...
12k
ja sam htio da kupim ovo auto ali sam odustao...
M47 je nesto malo jeftiniji za odrzavanje i laksa je zamjena lanca nego na N47...
Problem s ovim autima, konkretno sa e90 serijom je sto je vec zagazila u godine, svaki primjerak je obrnuo grdilo kilometara...dosta njih je udarano, pakovano...
da ima i malo opreme su bas skupi tipa 7-8-9k za auto staro 15-16 godina u koje imas potencijalno ulaganja jos par hiljada eura...
po meni nije pametna kupovina...da ga platis 3.5-4k pa ajde
Last edited by Laz; 22-08-24 at 21:44.
Ja ga kupih za 5200€ registrovanog prije 4 godine sa full opremom i do sad nisam ulozio centa u njega. Lazem, jesam ksenon sijalice i one oci, ne znam kako se nazivaju tacno, ali to su sitnice. Mali servis redovno i bomba. Automatik, odmaranje u voznji, navigacija, grijanje sjedista, senzori, tempomat, blutut, polukoza, unutra je bas klasa za to godiste i pare. Jedina mana je tezak volan. Za te pare se kupuje golf petica, a ne mogu se poredit, nebo i zemlja. Sad ne znam koliko se krecu, vjerovatno isto toliko. Ja ga ne bih prodao sad 7000 da mi nude jer mi se u ovu divljinu ne isplati vozit skuplje auto, a za te pare mogu jedino gore auto kupit. Sad sestra ne kosultujuci se kupila klio za 9200, 1.5, automatik, 2016 godiste, registracija, gume i servis izadje je na 10.000€. Zategnutiji je i bolji za voznju ovaj bmw 2007 godiste no on koji je relativno mlad i koji nije presao nista
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 22-08-24 at 22:00.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nisi mu stavio M pozadi je l Tripleta?![]()
Ja mislio da priča kako je obrnuo neku bjeloruskinju u Rav4, a on upoređuje mlataru od BMW sa mlatarom do Clia
Yugo 45
Ako nisi probao, ništa ne znaš
Kao sto sam i pretpostavio, do 6.000€ ne postoji bolji auto od tog bmw-a.
Klio je smece, a kosta skoro duplo vise.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Naci rav benzinca ko djevicu od 30 godina rijetki primjerci ...
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks