jel mogu da se spoje dva instrumenta za temperaturu na isti davac? moze li to da napravi neki zajeb pa da nijedan nije tacan? jedan bi bio fabricki koji je na kontrolnoj a drugi bi bio jedan iz set-a insturmenata, boost, V i temperatura tecnosti... i da to montiram u kuciste za 3 mjesta koje ima da se uzme za to...
uz ovaj dodje i njegov davac, pa je moguce da i nisu kompatibilni ako bih ostavio fabricki?
ovo ostalo bi trebalo da je jednsotavno... turbo samo stavim racvu koja ide do senzora, pa jedan kraj do instrumenta....a Volt metar na +....
![]()
Kad ste kod te priče koje zadnje ležajeve da uzmeš za Yaris, evo 3. put se čuju, ne može sastaviti 15k km da ne prosviraju?
Sad sam pogledao racun zadnji put je bio neki GSP.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
GSP ne valjaju. Metni SKF.
Prema tome, šta da ti kažem?
SKF- Švedska,
FAG-Njemačka,
TIMKEN-USA,
NSK Japan,
NTN Japan,
NACHI Japan,
KOYO Japan,
NMB Japan
Ja bih gledao baš ovim redom, pa na šta naletiš. Šveđani su nenormalni kvalitetni u ovome a i Njemci klasično dobri. INA Njemačka je takođe dobra.
Ako želiš da probaš imaš ovaj FKL iz Srbije nijesu loši, bolji su od Kineza i većine drugih koji nijesu na gornjem spisku.
Nekad je IKL bio odličan ali tranzicija je učinjela svoje.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 21-08-24 at 22:43.
Gsp je baš smeće teško
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ljudi imam jednu dilemu...
Skoda oktavia 1.6/77kw dsg 2012 god.
Mercedes C220/125kw automatik 2008
Golf VI 2.0/81kw dsg 2009
Znaci samo ova 3 auta dolaze u obzir, mane i prednosti ako moze... hvala...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dobro, ajde sad predji na ova 2 druga
Ne znam je li 1.6 vece smece od 2.0.
Auris sam isto gledao sa robot menjacem, ****** u boji, treba mi veci auto od toga, a Avensis mi je skupa...
Dje se nalazi onaj mehanicar u Zagoric sto ga hvale za wv? Ima li ko kontakt? Pisalo se nedje prije ali ne mogu naci. Ako ima jos neko preporuku za wv neka ostavi![]()
1.6tdi 77kw jako losa iskustva imam...ako je u pitanju oznaka motora CAYC a vjerovatno jes...onaj 1.6tdi sa 110ks/81kw je totalno drugi tip motora i nesto je bolji...
dizne su bas cest problem
problemi sa turbom odnosno aktuator tubine, a da bi se to napravilo mora se skinut i turbo, a onda mozda valja i remont komplet odradit
egr ventih isto ultra cesto trada
hladnjak egr ventila isto
dpf problem
sve to izgleda kao problem koji se desava na svako auto, slazem se...al se na ovaj motor desava jednom u pola godine, ne jednom u 10 godina
Zaboravio si topljenje klipova u toku regeneracije.
1.6 je smeće
Znam lika kome su crkle 3 dizne od Njemačke do ovamo kad je dovozio Golfa 6.
2.0 je masu bolja priča
Što se Merca tiče, tetak vozi W211 restajling 2008., ali E200 model. Kaže samo ulje i filtere mijenja i poneku sijalicu kad crkne. Sad ovaj C220 ne znam da li je što drugačiji (lošiji), mislim da su to isti motori, samo ako je razlika u mapi motora, eventualno turbo i dizne.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by mur3633; 22-08-24 at 16:13.
Pricamo li o motoru ili cijelom autu?
DSG nije toliko los, ali motor je koma, ali nemojte da hezitirate prilikom kupovine zbog moje price.
Ako moras da biras onda 2.0 golf 6 , kod.mene takav primjerak manuelni menjac bez greske i majstora preko 5 godine a vozi se ko benzinac...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko je nova Cupra? Vozio sam jednu u Spaniji i boca jeAl moja je niza bila, sportsko auto, ovi odje sto se voze su malo veci
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks