Treba uvesti posebno odjeljenje u policiji gdje bi išli na teren sa fantomkama i bez značke sa imenom i dati im 10 posto od svih naplaćenih kazni.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Poljski državljanin čiji identitet još nije poznat poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Igalu, na magistralnom putu.
To je saopšteno iz Operativno-komunikacionog centra (OKC) Uprave policije.
Do nesreće je došlo u 14 sati i 40 minuta, a Poljak je upravljao motorom.
Ko je kriv za kontakt?
Ulica moskovska, bijelo auto (markirano) stoji parkirano, naravno nepropisno. Sledeca scena je da bijelo auto namjerava da se pomjeri malo unaprijed, par metara ispred, zapocelo je kretanje i u tom trenutku nailazi crveno auto (markirano), koje prelazi u traku bijelog, sijece put sa namjerom da se parkira na parking mjesto i dolazi do kontakta.
Crvenom autu je istakla registracija. Da li ce to biti od presudnog ishoda?
![]()
Kriv je crveni.
To sto je neregistrovan nema veze sto se tice krivice.
Ima sa tim da ce se steta isplacena bijelom vozilu kasnije naplacivat od crvenog direktno ( ne od osiguranja).
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Plus mu ide kazna za upravljanje neregistrovanim vozilom. Osim ako mu nisu progledali kroz prste.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Crveni kriv. Bijelom placa savez vozaca a savezu crveni iz dzepa.
Prema tome, šta da ti kažem?
To ti dodje isto kao u kruzni da si iz unutrasnje krenuo da izadjes i presjeces nekom put ko te udari...![]()
Bas tako.
Do Not Disturb.
Poljaci i motori.... izgleda nije dobra kombinacija
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Do Not Disturb.
Kako mi je milo što sam odustao od polaganja za motor. Ovo je katastrofa.
https://www.pobjeda.me/clanak/saobra...o-inTBbxuzHhrw
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Uhapsili su ga, Milanko Novaković (33). Ukucah da vidim profil na fejsbuk, ako je to to, baš me začudilo što je pobjegao haha![]()
Istraga je u toku.
U Crnoj Gori su juče tri osobe poginule u saobraćajnim nesrećama.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sinoc mi se zeludac izvrnuo kad sam otisao do pumpe da vidim sto je bilo jer zivim tu pored - zena u haljinu na ulicu lezi uz onu bankinu od pumpe, nisu je ni pokrili bili ni nista. Nevjerovatna scena.
But if you never try, you'll never know..
Brzo ce debil van i nastavice sa ovim stvarima.
Niko od novinara ne prati proces za ove ubice.
A i kad prate nista se ne desi, tj desi se da je lik pod dejstvom alkohola i kokaina, prosao kroz crveno 110kmh ubio djevojku i na kraju je zavrsilo tako da je bilo zeleno i njemu i njoj, to sto je imao kokaina i alkohola nema veze kao i to sto je vozio 110 dje je ogranicenje 50, dzabe novinari prate kad se sudije prodaju za sitne pare.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Pa te sudije treba drzat na naslovnu. Drugi bi se predomislili. Sta radi CIN?
Ali koliki nesoj treba da budes da pobjegnes sa lica mjesta nesrece? Ne bih mi ga izlazio 20 godina iz zatvora.
Sent from my iPad using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks