Da ima dokaza valjda bi dosad bio osuđen. Čuo za to makar prije 5-6 godina. Pominjalo se nekih 50 hiljada nekome u Ulcinj da je pozajmio. Možda sam promašio grad.
Znamo mi za dosta političara šta su, no nijedan nije u zatvoru, tako da se nema što pitat ima li dokaza. Evo zvanično ne mogu osudit ni ove koje su pohapsili a ne što drugo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.alo.rs/vesti/politika/94...ik-srbije/vest
Alo i Informer takodje. Na novostima naslovna. Samo želim reci dajte mi komite da ih učim za ovu borbu. Ovako se drma kavez okupatoru svog i tuđeg naroda. A ne mjaukanje profilima iz Evrope.
Vučiću *****U!
kako su lećeli na OI, direktor direktora iz jednog ministarstva i još par likova?
baš nema razlike izmedju dpsovca i vas. potpuno ste isti. i oni su branili neodbranjivo u ime 'razvitka' Crne Gore i sad vi. odje uredno napadaš kako neko brani dps, a prvi radiš iste stvari
sjutra ćeš tako branit nekoga drugoga ka danas es, df i sns
ne smeta njemu to. nikad on i ovaj crni žuti nisu imali problem sa dpsom kao takvim. njihov jedini problem je bio baš prost - njihovi nisu mogli da kradu i lopinjaju. sad kad njihova partija (es ili df ili sns) radi ovo, onda ide branjenje do zadnjeg. njiima je jedino važno što sad masni slaven gospodari jer vide šansu da i oni upanu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 21-08-24 at 18:30.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prika, pretpostavljam da i ti imaš dokaze za ove kriminalce iz dpsa koje nazivaš kriminalcima. Šubara snimljen kako pokazuje srednji prst na himnu, snimljen kako prijeti da se obračuna sa ljudima koji nisu na njegovoj strani, Janko Marko Bato Carević naočigled svih godinama uzurpira državnu imovinu i krade vodu svojim cistijernama, skoro 20 godina postoji pravosnažna presuda da se limenka ukloni sa Rumije... Sve to i niko ništa ne reaguje. A ti bi da ti neko servira dokaze na tacni, je li?
Bgme su i mene sve vijesti iz regiona vrćele na portale pa nikome ništa
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Aha, znaci ja sad treba da glumim advokata gradonacelniku Niksica ili SPC? Je li? Ova prica uopste nema veze sa ovim sto sam te ja konkretno pitao, odakle ti ta prica za Medojevica jer su sve pricali za njega ali nisu da je kriminalac, a slobodno mogu reci da su to spijunske price iz vremena DPS-a koje su se plasirale kroz narod, i kod kojih evo i dan danas piju vodu i ti ih predstavi kao cinjenice. Siguran sam da ga DPS za to ne bi ukanalio u betonjerku i da ne bi saznali kad evo vi sa foruma sve znate. Aj zdravo bio!
poznato je da si žestoki kritičar koalicije sns/df/es![]()
Je li realno da ovi pacijenti pisu o prijekom
Sta je ovo kukala vi majka
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
primetno je i da koristi lulu za duvan.
Bas legitimno, poredis odlazak delegacije i nekakvih funkcionera na olimpijadu sa odlaskom dps podmlatka na fax u bg ili soping u Milano, ili hiljade letova pred izbore preko grbace gradjana. I ti to izjednacavas, ne bih te vise zadrzavao.
Da nije marka bata, koji je inace isto radio za vrijeme dpsa, tacno ne bi imali koga da potegnete kad pokusavate da plasirate tu pricu o egalitetu
Umoran sam od svega sto znam
Da je Lažojko posle izvinjenja za Sen Trope svakome novinaru dao po jedan magnet i izaša iz sale bilo bi pametnije no da se stoti put u laž pleka.
On nije samo lažov i prevarant, nego i budala čim ne ide glatko.
Idealan za premijera ove evropske Somalije.
Tko leti, vrijedi...
Preki hedonisto.
Iduće godine sa Milojkom na ljetovanje.
#fakenews
kakva delegacija?sem Premijera i Predsjednika ove države i par funkcionera COKa tamo nije ima ko šta da traži. što i dalje neće da kažu kolko je išlo naroda po Parizu o trošku gradjana CG? jel to isto kao dps? okle ti znaš da se sad ne putuje?
andrija mandić i jahta? islaven radunović? pedja bulatović? dobričanin koji sad gradi nelegalno? bukvalno vas df možeš da staviš tu. pola es je nekad bilo u dps. pa jel im ona iz andrijevice na čelu liste bila 10 godina u dps? jedan od najbitnijih ljudi u ministarstvu finansija je dps kadar
i dalje partijsko zapošljavanje ka u vrijeme dpsa.
al nema veze to. opet kažem - ne smeta tebi dps, samo činjenica da tvoji nisu mogli da kradu kao oni. sad kad mogu i kradu, sve je u redu i kako treba jer su tvoji. sjutra kad prodje es bićeš za nekoga drugoga i ovuda ćeš botinjat za njih
Posto bijah tamo....osim premijera ,..nedje iz daljine,..
vidjeh od poznatih i Ministra nam finansija u kasnijoj fazi igara,...sa sve curom( zenom ), dečkom i još par prijatelja,..
zatim najveću glavu Demokrata ,..gospodina Rovčanina,...koji by the way nije pratio nijedan meč naše reprezentacije,
već košarku i odbojku srpske reprezentacije,...
Bijahu i dvojica - trojica lokalnih funkcionera demokrata
Bješe i bivši poslanik DPS,..koji je ranije bio predsjednik karate saveza mislim,..mozda je bio i sportista,...
i možda je došao zbog sporta ,..čovjek je iz Danilovgrada ,..mislim,...
bješe i par glava iz EPCG ,..ali oni su imali karte i smještaj od COKA mislim...
i par funkcionera COKA,..ali ne sami ,..vec svi sa partnerima ljubavnim ili životnim,..
bijaše još par poznatih tv likova,...
Od biznismena stvarno niko
A sprdali su se ođe kad je Vučko izjavio da se CG miješa u unutrašnja pitanja Srbije#jesuisPrijeki
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks