Državljanin Srbije L.B. (22) stradao je u saobraćajnoj nesreći na putu Tivat - Budva u mjestu Kovačko polje
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...o-vozac-motora
Stradao motociklista 22 godine na putu Budva Tivat.
Sletio s puta...
Horor!
Državljanin Srbije L.B. (22) stradao je u saobraćajnoj nesreći na putu Tivat - Budva u mjestu Kovačko polje
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...o-vozac-motora
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne znam sto je ovdje uzrok, ali katastrofa sto rade motoristi ovih dana na primorje. Ukljuce zmigavce i misle da im to daje neku super moc, i suprotnom trakom obilaze kolonu a u susret im dolaze auta...
Polomio bi ga cijeloga.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Aooooo, samo izmisljate neku pricu protiv motorista. Pa druze sto ti smetam, skrajni se malo do zbuna da prodjem!
Ne znam bilo je nepristojno zalazit u detalje bio je tu,komunikativan i bez osporavanja krivice
Ja razumijem ovaj stav, i ne kažem ništa za prebrzu vožnju motora, preko punih linija i takve stvari...
Ali se nadam da znaš da po ovim temperaturama motor ne može da stoji u koloni i ide mic po mic, jer se pregrijavaju...
Tehnički je neizvodljivo..
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Tako je meni i fica bila, znaci li to da mogu da “okinem” kolonu preko pune?
Evo nocas 3-4 sata Bd-Tv...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Motoru se uvijek pomjerim da me zaobiđe, ne mora da pregazi punu. Na granici ih uvijek pustim da prođu prije mene. Ali brate ne očekuj da gledam u retrovizor non-stop
Nikad i ne izgubio, ali svakome moze da se desi, ne bih tako osudjivao. Ko je non stop po putevima zna da sekunda nepaznje i nekoncetracije moze da bude kriticna. Kad je ok covjek i nije divljao, svima se desi...
Bitno je da su svi zivi jer ceoni sudar obicno bude nezgodan.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ahhaa, opasne sarkazme pustas i to na svim temama
Ko da imas cetinjske krvi![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mislis italijanske![]()
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
A jbt sto se cini ovo je pakao...
Motori, auta, trotineti, ne zna se vise ko je grdji...
Gledam nekoliko dana Albance kroz HN, ne hebu zivu silu sa preticanjem, guzva, puna, krivina, tunel, bitno je samo da se pretekne, pa sta bude, dje je murija jbt zivot..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 19-08-24 at 15:20.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zna li neko broj poginulih motociklista 2024 god?
Mislim da sam cuo neki dan cifru od 7. Do maja 2024. bila su 3 stradala.
https://press.co.me/za-pet-godina-po...-motociklista/
Neko je na crveno ja bi se kladio da je ovaj megan (ako je ovo bijelo ****** megan?)
Ovo nesto bijelo je Klitoris.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks