Zna li iko kako zaustaviti vrijeme???
Prebrzo mi prolazi, sve je super ali zelim malo da usporim vrijeme
Dodje mi sad da se iskradem iz kuce i upalim auto. Pravac Porto....
Treba mi da malo sva ova trka stane
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Očekuj slow living kad pređeš 55tu i kad ti đeca pređu 18tu i više ne budeš njihovog života kapetan.
A ovako generalno govoreći, na par dana poći u planinu ili na more đe je domet neta slab. Ući u sebe iliti boraviti u sebi. Zna da zavara da ti momenti traju dugo a zapravo nisu, ali te nekako prožmu.
Ili praktično: poći na selo ako imaš mogućnosti i baviti se okućnicom, preslaganje robe/tehnike odnosno viška robe i poklanjanje iste kome treba (isto to i u kući/stanu u gradu), uzmeš veliku kesu pa skupljaš smeće po kvartu/naselju/selu, odeš na trčanje, voziš bajs, planinarenje, pomogneš nekome ničim izazvan na ulici, u marketu, doma, komšiji, sebi...
Nađeš nešto što te "radi" i đe si prazne glave i kad te boli q šta ko misli, jesi ili nisi lud, a tebi lEpooo...
Kad ozbiljno obratiš pažnju na neke momente, u trenucima dok se dešavaju - upravo tada, vrijeme se odvija jako sporo, mensečini.
Last edited by tigrovo_oko; 19-08-24 at 05:59.
"I shut my mouth and hold the light"
Zaboravljen, alchajmer ka Joe Biden
dotraja ka rotkapne na lowrider
svoj stav, ne svakome da se dopadnem
i dalje radim, neću da budem pokvaren
DOKTOR
Uhhh. Ovo i meni treba. A nikako da stanem i uradim nešto povodom toga. Već samo puni gas. Ovo što pominje Tigrovo..razmišljao sam o tome kao malo na selo, ima uslova, ali me ne radi, bar ne još uvijek. Od danas sam na godišnjem i evo već vidim da će da mi proleti i da neću uopšte odmoriti. Nego, biće to dobro
Ma lako ću za godišnji, ovu brzinu bih da smanjim.
A šta ti znači to pun gas?
Konstantna trka (posao, familija, društveni život, kombinovanje svega toga i pokušavanja da se pliva tako da svi (i ja) budu zadovoljni), koju u dobrom dijelu i sam sebi stvaram i kad ne moram.
Ne znaš da:
- postaviš granicu? U odnosu na šta ili koga (druge ili sebe samoga)?
- odvojiš bitno od nebitnog, hitno od manje hitnog?
- šta te ili ko “goni”?
- je li to ćeranje vrijedno tvoga zdravlja odnosno ugrožavanja istog?
-etc...
Šta će se desiti ako neki put ispališ druga/društvo? Odložiš neku rabotu? Ne ispuniš nešto đeci jer si zaista premoren? Koje su posljedice? Smiješ li da slažeš ka' Milojko, zarad svog mira i napuniš baterije?
Jutros kod frizerke (prvi put) dosao malo ranije da sacekam ali me osisase odmah, dobih kafu i mjerkanje...na kraju cijena manja nego u cjenovniku.![]()
Мој највећи проблем. Глумићу да је све ок и кад постоје неки проблеми, већином око посла, само да не би то преносио на фамилију.
Last edited by avet; 19-08-24 at 10:40.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nisi usamljen slučaj ne brini. Glumi velika većina ili izigrava diplomate nebitnim ljudima u toku dana na poslu ili u vezi s poslom, ili društvom, a onda se kući olakšaju na famelju ili su tempirane bombe u zdravstvenom smislu.
Trka je samo kvantitetski utrošeno vrijeme, ali da li je tako i u kvalitetu, pitanje je nad kojim se treba zamisliti i prerasti neke stvari.
Last edited by tigrovo_oko; 19-08-24 at 10:39.
Iza svakog staloženog muskarca stoji svadljiva zena...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel tako i obratno?
Vjerovatno jing jang...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
U pravu si.
Ma i da nisam, nije važno. Samo počni s bilo čim i obrati pažnju.
Ljudi se sahranjuju sa rukama na grudima zbog prastarog verovanja da će gore da se spuštaju toboganom u akva parku
Stara kineska mudrost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
U kojim godinama ste poceli da ulazite na forum samo zbog politickih tema ?
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks