Pa nece valja da idu da rade 28 dana pa da se vrate pa opet da idu i tako u krug.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako ide za ono pismo poziva, tj ja u formu aplikacije za turisticku navodim kod koga idem, a ta osoba da li salje pismo u nasu ambasadu ili kako, ili salje meni to pismo sa pecatom da uploadujem/ponesem u Ambasadu? Neko iskustvo sa tim?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
kad su to uveli?
nothing comes from violence and nothing ever could
samo napises podatke koji se traze, nista vise
Odobrena viza zeni jutros lagano. Druga po redu, dje ides, s kim, koliko ostajete... dodji u petak po pasos.
Mexico, here we come
Americka viza pokriva Meksiko, Belize, Gvatemalu, Honduras i Salvador.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
a neka je malo prosetala da vidi sto ima kod njih 😂
ima li sta drugo tamo? Je li se sto mijenjalo?
Je li ovo nemoguce dobiti ambasadu preko emaila?
Poslah na [email protected], ovo dobij kao odg:
Your email has been routed to an unmonitored inbox.
In order to reach our customer service team, please go to the Visa Navigator for instructions on how to format and where to direct your inquiry.
YOU WILL NOT RECEIVE A RESPONSE TO THIS EMAIL.
Vaš e-mail je preusmjeren na nepraćenu adresu.
Da biste kontaktirali naš tim za korisničku podršku, molimo vas da odete na Visa Navigator za upute o tome kako formatirati i gdje usmjeriti vaš upit.
NEĆETE DOBITI ODGOVOR NA OVAJ E-MAIL.
Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk
https://me.usembassy.gov/new-way-to-...nce-navigator/
Moras mail da napises u trazenom formatu
Last edited by Sale; 17-10-24 at 09:21.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Evo ja cu ti rec posto sam nedavno bio, nista od papira nisam nosio osim onoga lista i starog pasosa za svaki slucaj jer mi je nedavno istekao.
Pitala me cime se bavim, neka putovanja sto sam bio je li poslovno bilo ili za odmor i tako, s kim zivim, sto cu tamo i tako nekako bi.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Meni je sestra po drugi put dobila vizu za USA
Prvi put nešto kao studentska na 3 mjeseca(kolorado)ja mislim poslije korone...
A prošle nedelje je dobila vizu na 3 godine !
Ja mislim da početkom decembra a možda i prije ide za Dalas
Našla dobar posao poslaće joj pare za putne troškove ništa platit neće...ljepota božja
Rekao sam joj ako mi ne pošalje dres Dončića da mi se ne javlja
A jedan drug od mog druga je nekoliko puta išao da izvadi vizu za usa i svaki put je bio odbijen
E sad kako zašto nije me nešto baš mnogo zanimalo
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
“Nasla dobar posao”… i turisticka viza ne idu zajedno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A nema veze to na 3 godine ako ti onaj tamo lupi na 15 dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jos bolje kad je imigraciono odvoji pa vrati nazad prvim letom
Tako su mi druga vratili. Prvim letom nazad. Našli mu i poruke u telefonu đe se dogovara za posao, smještaj itd
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ja se sjecam jednoga sto je nosio pun kofer menija za jedan nas poznati restoran pa je proveo nekoliko dana sa lisicama na rukama i lancima na nogama dok ga nisu vratili i udarili mu zabran. a pored njegove celije je bila nasa sugradjanka od 21. god.
Kakve price se mogu cuti ovdje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislim da su tamo vise zauzeti venecuelancima, haicanima i gvatemalcima. Ko god je bijele puti i zna da bekne engleski, unose ga ka badnjak. Mora neko da radi ove poslove 10-20$ na sat.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 16-11-24 at 22:26.
Ok sve je to okej što pišete
Kako god... da napišem još jednom...iz ambasade sve što ih je zanimalo to su dobili sve sve i sa jedne i sa druge strane ...i gdje će i šta će i kod koga.to je to...
Prvi put lagano dobijena viza
A ova još laganija 3 godine !
Pa zar nije najkraca turisticka viza svakako 3 god? Tolko je bilo kad sam ja zavrsavao prvi put prije pola god
Ne znam prošli je put dobila nisam siguran dal je 3 ili 6 mjeseci nmg da je dobijem pošto je trenutno u Egipat
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks