to je jedno. pisano o tome dosta puta. prezidente mu je napravio igranku i sad korist od toga opet ima Milatović. jer će dobar dio pro cg biračkog tijela da glasa za njega. ali Spajka niko nije ćerao da ubača bs u Vladu sa onoliko resora. pri čemu je micao svoje ljude i resore dao dokazanim štetočinama. onda, ja ne znam ko mu je birao ljude u partiju al oni su dobrim dijelom zastiđe. jedan bi uredbama da mijenja Ustav. vasa ne treba komentarisati posle ovoga danas. u Andrijevici mu žena koja je bila član dpsa 10 godina predvodi listu. njemu je pola partije exdps. to u startu ne ide kako treba. ako sad Mujović bude nosilac liste u PG, znači li to da je Injac radila loše? opet je problem glavna stranka u državi ide na izbore u glavnom gradu u koaliciji. ako odu sami, mogli bi proći i lošije od očekivanog
dalje, ovo za odmor je smiješno na mnogo nivoa. reci brate bio sam i kraj. jer svi su viđeli da je bio. al mora bit problematično da niko premijeru ne kaže kako ne treba ta i ta da slika baš sve, jer društvene mreže svi prate. i na kraj ovo da partija priča/piše jedno a Spajić drugo.
mi smo navikli da nas lažinja ko stigne, ali ovo su neki novi nivoi. pri čemu ga partija brani tako što ga samo dodatno u laž ubača

.

Bookmarks