Ovaj topic je previse postao tech talk. Nista ne razumijem.
Nisi to nesto dobro iskodirao...imas da ukodiras da dimer mijenja samo instrument tablu, a na idrive u opcije mijenjas ostatak osvetljenja onamo dje i boju mijenjas...(ambient decoupling)
Ovako nesto planiram...jer mi je taman i sport tabla sa crvenim linijama kroz nju, mislim da ce se dobro slagat s ambijentalnim, bijelim displejom od klime, multimedijom itd
![]()
Ovaj topic je previse postao tech talk. Nista ne razumijem.
Prema tome, šta da ti kažem?
sta misli struka o ovome tocku? i kako da znam je li fejk?
mislim da bi dobro lezao na crno auto
![]()
Ja sam protiv.
potiv jer je grdan, ili jer su hifly gume na njega?
bez guma idu inace
Ne zbog guma nego nije to felma za F30.
Ovako nekako
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Meni je taj tocak bio prelijep al mi ga omrzose jer jedno vrijeme svaki drugi bmw imao taj tocak a pola ih je kopija
Gledaj neki moderniji tocak , nesto novije proizvodnje …
Mada ako se tebi svidja nema sto nas da pitasljepota je u oku posmatraca
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Donese mi postar lajsnu od klime, a multimedija stigla...a napolje oblacina ona i vjetar duvao, rekoh daj sad barem da probam da radim bar nesto kad napolje nije 100c, a imam vremena slobodnog...
alatke
Skidanje lajsne dosta jednostavno, cak vam ne treba alat nikakav...cvrsto uhvatite i mrdate gore-dolje i izadje...Zabice odlicnog kvaliteta, svidja mi se kako su napravili.
Da bi se lajsna skinula, mora se maknut dzek od 4 zmigavca i neki drugi dzek sa 8 pinova...pakao, dzekovi su toliko cvrsti da imate osjecaj da ce sve zice da se iscupaju prije nego sto popuste
Da bi se makla klima jedinica i cd plejer odsarafe se 4 toreksa, dosta jednostavno...opet se to sve drzi na jedan dzek koji se baaas tesko vadi...
Cd plejer i kllma su medjusobno povezani u masku isto nekim dzekom, a za masku se drze zabicama obicnim...Ja sam koristio ovaj trim tool, a moze srafciger ravni lagano...
Na sliku se vidi razlika izmedju maske sa osvjetljenjem i bez...prepakuje se za 10 min
Razlika izmedju ekrana...Fabricki 6.5 inca, novi 10.25 inca...
Ekran se drzi na 2 toreks sarafa pored cijevi od ventilacije, na sebi ima samo jedan dzek, takozvani video kabal...Roza plastika sa sivim metalnim konektorom, isto muda otpadaju da se otkaci...
Nova instalacija od velikog ekrana...srecom pa ima mjesta u tablu da se sve spakuje kako treba
test prije sastavljanja:
finish:
za sve bilo potrebno dva sata, prvi put radim...
Evo carplay uvece:
Cekam jos dosta sitnica, pa ovako strci malo...Ali ce sve biti uvezano da se mijenja na multimediju u ove dvije boje...Svijetla pod noge, svijetla u vrata, ekran klima, ekran od table...
evo par klipova
https://streamable.com/abwz5e
carplay
https://streamable.com/y2cbvc
multimedija je ultra brza, odziv odlican...za cold boot treba svega 7 sekundi...koristi bmw fabricku multimediju i onda po potrebi moze zadrzavanjem na dugme menu da se prebaci na android ili na carplay....prezadovoljan!
“Onog trenutka kada kupis BMW-a, ti si u kucu doveo bar dva narkomana. On je ravnopravni clan porodice koji je narkoman.”
Last edited by TAKUMI; 18-08-24 at 08:11.
Evo ti točak
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
brt, opet me kurir zove kaze stiglo ti nesto brt...
ima neko slovo M, ne znam sta znaci
![]()
jebacki nema sta
![]()
Ne postoji BMW bez barem jedne greske.
znas koje se auto kupuje ako ne zelis greske...
bmw se kupuje ako zelis da patis dozivotno i da nemas para nikad
cekam vlinker da mi stigne da iskodiram to, nemam senzore za pritisak na felne i onda vristi cim ga upalis...
sve radi kao oem...svako dugme, rasvjeta, svirena...
plug and play
sve ono sto sam ispisao da sam uzeo i da dolazi, 2 reno clia ili jedan reno megan patka
ako uracunamo mali servis, agm akumulator, i pakne i diskove, mozda golf 5
i imalo bi da se ulozi jos
vec me smorio iskreno, moram zvat atm da nacipujem ovo...da sam znao da trosi 7 litara, 3.0 bi uzeo
I ovoga Mišelinka makni da ne kvari slike
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks