Da da, bas na samom pocetku. Mozda su promijenili nesto, mada vidi, ugradjuju na ilegalne kuce (bez dozvola), vidjeh po Kakarickoj gori par komada, to samo govori kako se pridrzavaju pravila![]()
Dzabe, meni nista od toga nije pomoglo, ali ti si uveo medju prvima, jel? Ja sam takodje isao i na pricu o potrosenim kilovatima, posto meni racuni nijesu bas bili mali (60-90e). Oni gledaju racune, a ne gledaju da ja dok je placam, da cu sto vise gledati da uredjaje palim po jeftinoj tarifi i samim tim je racun manji.
U sustini, sistemom sam zadovoljanUopste se ne gleda kada se sta pali, vecina radi po danu. Jedino sto kod nas zna napon da bude 260V, pa tada ivertor ne radi granica(253V), ali to su rijetki slucajevi. Evo je moja proizvodnja za 2 mjeseca
Послато са 2201116TG помоћу Тапатока
Da da, bas na samom pocetku. Mozda su promijenili nesto, mada vidi, ugradjuju na ilegalne kuce (bez dozvola), vidjeh po Kakarickoj gori par komada, to samo govori kako se pridrzavaju pravila![]()
Evo i zapisleni govore da od đaolje politike ispaštamo mi što čekamo opremu (ne zna se ko na koju stranu vuče i graba)... Sve đao ponio, pih
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
da. 7 kw isto
f6
5.5kw od nove godine.
U junu nije radila aplikacija sigurno 7-10dana pa nije zabiljezena proizvodnja kompletna
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
7 kw (ali je 8.1) isto zna app da ispane
![]()
koja je app? ja koristim neku nesretnu SOLARMANSMART koja svako malo ispadne i zaboravi kredencijale, a povremeno izgubi cijelu elektranu pa moram da parametrizujem ponovo i skeniram sn i matrake.
ios je u pitanju
Ista app isto ios. Meni zna da ispane nekad ali sam mislio da je do wifi-ja jer ide kroz eifi extender.
![]()
Od invertora ni traga ni glasa, oće li se ugrađivat prije ograđivanja, z'isto.
I kako se računa ovo do sad što su mi ugradili, s obzirom da sam gomilu papira potpisao i ugovor na 55 oira ratu? Računau li to u nekim kalkulacijama kao završen posao iako je na pola? Ne bi me čudilo da ulazimo u neki "proračun/predračun" instalisane snage....
Last edited by isnogood; 06-09-24 at 12:28.
Nemoj da brines, ja sam cekao 5 mjeseci
Ja ušao u četvrti. Ovo je ka' porođajne muke
ja imam situaciju sljedecu:
kosa betonska ploca, cekamo lijepo vrijeme za postavljanje izolacije, lima, konstrukcije drvene, crijepa itd itd
ocu li kontaktirati ove iz EPCG prije ili moze ta njihova konstrukcija naknadno da se zakaci.
da ne preskocim sto dok sam jos na vrijeme. eventualno bih ubacio i solarni bojler kad smo vec gore
ima li ko iskustva sta i kako
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
Juče oko 11h puštili centralu u sistem. 5Kw. Orjentacija krova jug. Kažu da sam relativno brzo došao na red,s obzirom kolko se čeka. Jučerašnji podaci...
Prijavio sam se za solar gradnju jos u Februar mjesec, niko me zvao jos nije. Ima li neki broj da se informisem kad cu biti na red, ili i dalje da cekam?
Juče i danas maksimalna trenutna proizvodnja 2,9Kw. E sad ne znam jel to OK,ne bih rekao,al što znam,jbg. Ukupno ima 14 panela. Okolina PG
Druze, da li je tebi 5 ili 7 sistem i od koliko W su ti stavili panele?
Pisao već, 5KW inverter. Postavljeno 14 panela od po 435W
Trenutno...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks