Ne bogami no do Srbije. Bukvalno ne postoji jedan razlog da ijedan musliman sa Balkana navija za Srbiju u bilo kojem sportu. Znam da ce sad pocet prica "manite se politike i slicno". Ja zaista ne bih nastavljao sa ovom pricom, ali vidim nastavljaju se prozivke. U mom postu nije bilo politike, legitimno je navijati za Njemacku, ali Srbi sve shvataju kao atak na srpstvo
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 10-08-24 at 15:48.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ovo je vrlo tužno. dokaz da nije pratio meč, no da piše samo radi lajkova i da bi se pokazao poslodavcu kako je on eto 'Srbin'. danas je Srbija očistila parket sa Njemačkom, ne vidim kako su to sudije pomagale bilo kome. al dobro, što reče jedan dfovac danas na jednu društvenu mrežu - Crnogorci ne smiju da navijaju za Srbiju
Bogdan ili Jokić nikad nisu ništa uradili niti jednom muslimanu. ili iskazali mržnju prema bilo kome. svako ima pravo da navija za koga god oće, tu se slažem u potpunosti. al eto ja kao Crnogorac nekako ne bih mogao da ne navijam za ove momke od jutros. a o državnom vrhu Srbije imam najgore moguće mišljenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 10-08-24 at 15:51.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A brate moj u koji vijek zivis ,okani se te brace po vjeri i dijeli na ljude i neljude...
Svi sportski rezultati su cudo, pogotovo trcanje na 100 i 400 metara.
I usa vs srbija ono je bio sukob bijele i crne rase a ti oces da ga preokrenes na vjeru....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Да се врнемо ипак играма, па други пут о свему осталоме.
Ко мислите добија ватерполо сјутра, четници или усташе?
Сад озбиљно, ноћас скок у вис и 800м финале. Има ли још што интересантно?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
još ovo ću napisati i tu bataljujem priču. mogu da ti nabrojim 10tak sportista koji nastupaju za razne reprezentacije Crne Gore a mrze CG. i da imate prilike da čujete šta misle o gradjanima ove države zapitali biste se oko dosta toga. Jokić i Bogdanović predstavljaju Srbiju a ne sns. al dobro, danas je kraj atletike, finale košarke. sjutra kraj igara, nema potrebe za politikom
eo čoeka koji je donio ovu bronzu. kakav Pešić ili Jokara ili Bogi
https://x.com/MiskoRaznatovic/status...67675709440285
počelo je
uze Ingrebritsen zlato na 5000m
Uopšte nisam bio u toku sa činjenicom da je disciplina 800m za muškarce ovako napredovala. Lik trčao 1:41:67 i to nije bilo dovoljno ni za medalju. Prođoh na brzinu rezultate sa mitinga dijamantske lige, i ove godine se već desilo da na jednoj trci tri čoeka trče ispod 1:42. Mašala.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
zamalo Botswana da uzme zlato u štafeti. al sjajna medalja
Za dlaku Botswana, šteta.
kakva karma. amer neće da dijeli zlato u skoku u vis. i naravno gubi u dodatnim serijama skokova
A dobro i to nisu uzeli, dosadni su.
Neću da gledam košarku idem na vazduh.
Biće 120:75
kakvih 400m Sydney u štafeti, pa onda na sve to Gabby Thomas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks