veća je kazna zatvorenicima ovo psihičko gaženje od strane lepoglavog i koprivice no sami pritvor
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ao-folk-hitove
Milan Pipun svako malo u Spuž...aj ok svaki glas je bitan,no mi ovo izgleda kao da povremeno mora vidjet osobu...emocije se razvile vjerovatno.
...
veća je kazna zatvorenicima ovo psihičko gaženje od strane lepoglavog i koprivice no sami pritvor
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najmanja mi je briga ima li 10 btc ili 10 etera.
Ne vjerujem da ih je stekao kriminalnom aktivnošću. Zamajavanje naroda jer drugo ne mogu da mu nadju.
Neka radi on u pravcu koji je radio do sad, sa apostrofom na ekonomiji. Ako uspije nekako da suzbije Df to ce biti bingo. Ostalo je sve buka.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Da suzbije DF? Ne bih da ti rušim sneška, ali to im je glavni koalicioni partner ovih dana. Inače jako poslušan partner.
Last edited by hercules; 09-08-24 at 15:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A jeste silom prilika. Ne mislim voljno, znamo svi kako je bilo krenulo i kako je moglo biti, i bez df i bez dpsa. Nego nas narod nije dovoljno spreman za život bez nacionalizma, to je nekima razlog da žive. Tužno.
Al što se Spajica tiče tako je kako je. Nešto ce dobro dobiti, nešto ce ustupiti ovim četnicima gnjilim. To zovu kompromisom, tj trulim kompromisom no aj.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Prastaj ali ne prihvatam tu konstataciju. Silom prilika nije nikako. Nisu to djeca, nego odrasli ljudi prepuni interesa koje su usaglasili. Mada kakvi su neki potezi, taman su djeca.
Mogla je Vlada da se sastavi bez DPS i DF i tu nema opravdanja. Bila je sansa i prosla je. I nadam se da ce biraci to zapamtiti i pravilno percipirati na sljedecim izborima.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Konacno neka normalna vijest
Desingerici otkazan boravak u Crnoj Gori
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...k-u-crnoj-gori
Vala jes jos su se Budvani zgrozili na Desinga jer je odraz nekulture a na guca,kic i sund njihov je odraz modernizma...
Dupli arsini
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.roditelji.me/blog/2024/0...-suspendovani/
kakva dna mi probijamo. iz dana u dan. pošlo im dijete samo iz vrtićaNakon incidenta koji se desio u vaspitnoj jedinici “Zvjezdani vrt”u Zeti, kada je propustom zaposlenih petogodišnje dijete izašlo iz vrtića i pošlo kući, nekoliko zaposlenih je suspendovano.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zasto za sve mora da bude opravdanje kako su prethodnici unistili. Je li ljepse priznati nesposobni smo da okrecimo, zamijenimo stakla i ocistimo u ove prethodne dvije godine kako bi smo dokazali da smo uspjesniji od prethonika. Nikad srece odje...
Sasvim se slazem. Kakav moras degen da budes pa da te neko krsti papucom, renda sir i slicno, kakav manjak samopostovanja jbt..
Da mi je samo vidjet roditelje ove djece, tesko da to mogu biti normalni ljudi, zato su im i djeca ovakva...E ako mi je ovo jasno jbt, pa koliko mora da ti puca racku coece da dijete ode doma... e pa stvarno..
Posao mi je takav da zna da bude podosta djece u sezoni sa roditeljima, pa opet drzim kapiju na oku jer smo blizu ulice da neko ne utekne od roditelja (znalo da se desi, pa ih vratim), prosto djeca su djeca treba se voditi racuna. nevjerovatno.. treba ih nabit noga u prkno zbog ovoga..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ima li ko da svoje dijete nije izgubio bar jednom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sto se tice ovog djeteta sto je pobjeglo iz vrtica...nista novo...ja sam to radio prije skoro 50 godinaOtisao iz vrtica i dosao pravo kuci. Veca je muka sto odrasla djeca idu na koncert Desingerice i dozvoljavaju to sto dozvoljavaju, pa niko ne "suspenduje" roditelje. Niko ih javno ne isproziva.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://www.cdm.me/hronika/jurnjava-...u-njegov-auto/
Ovo sam uživo gledala, pomislila sam da je neka kasapnica žestoka bila ili ne znam što...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Potpuno si u pravu. Demokratija u svakom polju, pa i u kriminalu.
A ne ka prije samo DPS i Kavači. Osvježilo pa su sada svi u vlast i svi su dobili svoje kriminalce Škaljarce, Tužane, Zećane, Berance, Kvartaše.
Tako treba! Da cvjeta hiljadu cvjetova!
I da se lopatom ubača iz svake partije! I da svaka partija krade od države, a ne samo DPS! I da svako može da bije na aerodrom i prijavljuje policije da je napanut.
Za to smo se borili 30 godina!
Tko leti, vrijedi...
Najvjerovatnije i u apsolutnoj većini sasvim normalni roditelji, koji vole svoju djecu ali ne razumiju današnju omladinu, muziku koju slušaju, trendove, oblačenje, frizure, način zabavljanja i sve ostalo...
Tako je bilo prije 100 godina, tako je i danas.
Jedno je Desingerici otkazati boravak zbog papira, a sasvim drugo su pozivi da se on zabrani zbog lošeg uticaja, pogrešnih "poruka" i " vrijednosti" koje plasira "našoj omladini".
Ovo drugo je teška budalaština.
Ja kao roditelj, mogu samo reći da je Desingerica i njegovo patikanje i rendanje sira, prava kamilica u odnosu na neke rok koncerte kojima sam ja prisustvovao.
Zamisli ti roditelje koji su prije 30-40 godina na tv gledali koncerte gdje se razbijaju gitare, polivaju se prvi redovi publike pivom dok traje opšta šorka, odnosno šutka u prvim redovima.
Vjerovatno su nešto ovako medjusobno razgovarali:
Desingerica VS Guča .... sukob titana
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Овако се ни Трамп не шири кад хода улицом. А Кнежевић са цвикерама по ноћи. Е вала нашла крпа закрпу.
https://x.com/DritanAbazovic/status/...Zz6uExq8w&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Japanska milijarda u zaboravu.mp3
(Balada o ekspertu)
https://x.com/mimformer/status/18221..._hcctEJQw&s=19
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks