Na pritisak malo većeg gasa kroz ventilaciju se čuje šuštanje, kao da furi vazduh. Jel to crijevo interkulera puklo pa pušta? Isto u gradsku vožnju slabije hladi (ide do 105), na otvoreno zakucano na 90°
Marovic
rasovic
Edin
Djuka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Na pritisak malo većeg gasa kroz ventilaciju se čuje šuštanje, kao da furi vazduh. Jel to crijevo interkulera puklo pa pušta? Isto u gradsku vožnju slabije hladi (ide do 105), na otvoreno zakucano na 90°
Last edited by Matematičmar; 05-08-24 at 19:14.
potpuno normalna radna temperatura je 90-105c
kad se uzari asfalt i kad se ne kreces brzo u stani kreni uslove mora podignut malo...dokle god ne prelazi preko i pali ventilator normalno, nemas frke
a to moze bit neko crijevo da dusi nedje...meni je znalo da se otkaci neko bas malo vakum crijevo pa da sisti kad turbina nabije pritisak
Dugme, valet mod…
Prema tome, šta da ti kažem?
Prvo bih probao sa ciscenjem kontakata unutar dugmeta. Elektricar naravno.
Guglaj.
Tako je. Prvo sam posao kod sahovica, on kao grijaci motora, orvi i treci, treci elektricni, 130, ovaj prvi 15, neko malo crijevo i ruke 200e. Veli on rutinski bucaj. Ja put budve sve ok, klima, 3 do 4k obrtaja, reko ako nije rjesio da upali opet medjutom sve ok. Ja sjutra dan podjem na zanjic iz budve, on posle 5 minuta rada opet na 110c. Ja ga zovem veli on vozi ti nece mu bit nista samo da ga oladim i u pon da ga dovedem. Ja stigao u zanjic okupao se, da krenem nazad oces matrak. Ni da zavergla. Ja sjutra dodjem sa kablom reko akumulator je, kakvi nece da upali. Pa ja na slepu fino do sahovica. On ga stavi na dijagnostiku, veli ludace akumulator ti je crko nije mu nista. Ja reko ako akomulator grije motor Etko onda sve izgorelo. Otvori on odradi veliki servis, nit me pitao ista, auto preslo 70k km. 540e veliki servis, najskuplji aku u istoriji akumulatora, plus onih 200 za grijace, plus slepa 150, sum sumares 900e. Inace idem kod miluna, koji je na odmor, jer sam nestrpljiv placam greske. A odma sam mu rekao prvi put da je vodena pumpa, jer su mi majstori preko telefona dali tacnu dijagnostiku prakticno za minut.
Samo nek je zdrav majstor, i ova lamina na mi ne grije jer cu morat pljackat nesto 😂
Ja ti rekoh da je vodena.
Tako je, ziva istina. Al eto nije crkla skroz pa da se odma vidi sta je, nego je radila lose, uglavnom radi al joj se desi da se zaglavi ono cudo i onda ima to pregrijavanje. Sad sam miran bar neko vrijeme.
Pa vala kad je otisla vodena i treba da ti odradi veliki servis kad vec sve skida( zavisi od auta i pristupacnosti istoj) jedino sto ti je zamjenio grijace bezveze
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
moze da se radi vjerovatno, al ce ti uzet elektronicar 40-50e....a xenon kad se pali baca preko 20 000 volti, a tu je nesto probilo, ja se ne bih zajebavao...
uzmi polovni ispravni i ceraj
Dje ću da uzimam stari polovni koji moze da crkne sjutra (80e) a novi ne bih uzeo da je 150e a ne 400e -> bačanje para.
Ovaj je star 100god. nije mu više ni čudo...
Evo da vidim sa onima u Tolose silicium.
Daj mi kataloski.
Last edited by Laz; 07-08-24 at 14:22.
Sjutra ću poći do njega.
A zora kad se probudim oko 10h![]()
Nemam ti ovo.
Da neće ko u hr da mi donese balast.
Plaćam ručkom.![]()
Ovo je ono ka kad pitaš nekoga našega u SAD zna li toga i toga, isto je i on u Ameriku...
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks