Aha, sad vidim da si napisao 1.9 66 kw 2001 godiste.
Prema tome, šta da ti kažem?
Đe uzet ove sijalice, crče mi desna, pretpostavljam sa se u paru mijenjaju odma?
Je li bolje ići na Ultra model, tj. 4200 Kelvina (do sad sam imao baš ove, 3700)
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Klima, servo (okretanje točkova) i rad u leru je bio uzrok gašenja jednog službenog automobila, pojačali malo ler gas (na 1.000 o/min.) nikad više (mislim još nekolike godine dok automobil nije otiša dalje) problema, sa fabričkih 900 o/min. nije imao snage u leru da pokrene sve i gasio se. Pošto je star automobil, možda...
Sent from my Motorola 8400
Moze li pomoc? Merc c180 cdi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Prvo provjeriti stanje instalacije do ECU, ako je to OK onda novi senzor.
Ne ne, ovo je senzor diferencijalnog pritiska DPF-a.
Imam jednu kantu od kola sto mi trune na selo, pa sam rijesio da to micem. Medjutim, saobracajnu sam izgubio pa me zanima kako ga mogu prodati u tom slucaju?
Moze li kopija saobracajne sa tehnickog od prije nekoliko godina? I treba li uopste ako bih dao auto na otpad
ovo je ok za AGM?
posle 10 sati stojanja
doduse ne znam sta se desava pri startu, odnosno da li je izgubila "amperazu"
akumulator je oem star 10 godina...alternator puni 14.4-14.8v
svaki peti sesti start na krace relacije mi malo kao zategne na prvo okretanje alansera al upali normalno...
nervira me, pa trazim koji je gremlin...je li alanser, akumulator ili neka zica od mase
![]()
Ne znam je li dobar akumulator star 10g...ali ja narucih sad taj 622b..onaj stari je odradio svoje![]()
Korektan je mulitimetar skroznije fluke ali zavrsava posao
Nista, sacekacu dijagnostiku sto sam porucio 10 dana, pa cu prelistat onboard battery managment, jer bi trebalo ECU da pamti zadnjih nekoliko startova i struju akumulatora u tom momentu...
Da ne idem na slijepo, jer su mi akumulator i alanser 450e
Upali kontakt, svijetla, grijac zadnjeg stakla 2 minuta, pa onda probaj da ga upalis.
Ko mi moze uraditi reparaciju/zamjenu lezaja alternatora? Mondeo 2013, tdci 120kw.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks