Kakav god da je je Diznilend, za sve ostale pokušaje po CG.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
kakav je onaj Aqua park u hotelu Mediteran u Becicima ?
Kakav god da je je Diznilend, za sve ostale pokušaje po CG.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ima li neko mjesto po primorju neđe neka ''divlja'' plaža po zalivu, đe nema previše ljudi (opciono), da ima parking, samo je bitno da ima ladovine neki lokalčić i to je to. Preporuka?
I 500e.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ni od toga ne bježim)))
Šalu na stranu, imaš u Morinj, samo što nije divlja, prilično je urbana, lokal pored (restoran) i tako to...
Ovaj potez (Dražin Vrt,Ljuta,Orahovac) meni je ljepši od Morinja iako tamo odem nekad zbog društva (uglavnom,svi iz Nikšića odu naobdan na Morinj).
A ovaj baš dio Bajova Kula ima strašan pogled kad si u moru vidiš gotovo cio zaliv i izolovano je iako tu restoran drži svoj mobilijar malo dalje se može naći mjesto mimo toga.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jeste fino, nego je tu sad velika gužva. Kad sam išla ranijih godina, bilo je drugačije sve.
Jeli jes.E bezveze ja sam znala kad idem iz Novog do Kotora tamo da se lociram stvarno je rajski zbog četinara no moram priznati nije ovo doba datumski.
I onaj potez starim putem Kotor - Tivat ima odlične plaže no mogu sad zamisliti kakva je gužva.
Eto tako....
U toku je KotorArt a to je šteta bar jedan dan propustiti bude odlična muzika (jazz recimo) i tako neka dešavanja su inače u okviru ovih termina (jul,avgust) meni bi ljepše bilo da je sve to izvan sezone da čovjek ode na mir i uživa.
Ali bi ja uništila turizam meh no kad ne možeš proći šetalištem od gužve plaže da ne pričam prosti jadi.
Dolazimo do zaključka divlja plaža u ovo doba barka i dec it.Ili ovi primorci kriju ka zmija noge.Zezam se znam da ih više gotovo nema.
Vidjela sam. I meni se ide da slušam taj jazz, ali avaj....još ovu nedelju da izdržim... Biće svega.
Ima nekog jazz-a noćas na Skaline
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Cool. Mogla bi se spustit' da iskuliram malo.
Ja oću ako me zdravlje posluži
Početkom septembra bih sa familijom negdje na naše primorje. Ćerkica (11god) hoće u hotel, a tu je sad i beba. Davno je ćerka bila beba tako da sam ispao iz štosa ljetovanja sa bebom.Svi predlozi dobrodošli. Rivijera Petrovac možda? Mislim da im je ponuda 180e polupansion. Ne mora biti striktno hotel, mogao bi i neki apartman sa bazenom i da je plaža blizu. Izbjegao bih možda dio od Bara prema Ulcinju. Ostalo sve može.
Petrovac Palas
I možda bi all inclusive bio dobar, da ne dumam previše.
Vidim u Čanj neki Pearl Beach, da li je bio neko? Nisam u Čanj bio više od 20 godina
I meni sestra tamo bijase, razocarani su dosli, po sat vremena za palacinke cekali, bas su se svi gosti zalili. A rece mi uveliko ima i Filipinaca/Indijaca pa se i ovome izgleda san ostvario da ih konacno dovede.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
To je sramota na šta to liči tamo, našminkano djeluje ovako za instagram i flajere a kad dođeš tamo favela bukvalno. Kad mi je slikao sobu i posla đe su oni spavali (platili mislim oko 180e dan), preko kreveta si morao da preskačeš do sledećeg, kolica su morali ispred vrata ostavljat, užas. Hrana nikakva, gosti svi nervozni, po cio dan slušaš žalbe i džangrizanje (s pravom uglavnom).
Što se tiče njegovih hotela Vila Olive nije bila loša samo ne u ovo vrijeme, treba izbjeći organizovane grupe bakutana iz Njemačke, Holandije jer bude haos za doručkom/ručkom/večerom, kao horde su.
@extravaganca
Obalili su iz Rivijere cijene, mislim da može to još niže u septembru, šalji im direktno upit na [email protected]
Last edited by BiTrAtE; 07-08-24 at 08:57.
Je li bio ko u hotel Talia u Igalo? Poslaše mi ponudu za dio sa 4*, all inclusive 170€ (samo što nije all inclusive jer se parking plaća dodatno i nemaju svoju plažu). Vidim na booking da su dobro ocijenjeni.
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks