Na ibicu si trebao da uzmes tableticu, ne mozes trijezan medju pijane.
Molba za moderatore, da diskusiju o mačkama prebace u odgovarajući podforum![]()
Трипи, у инат овим мачкама мораш сад кроз ЦГ неки страшан кастиг да направиш. Ето тако.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nego na temu, ja sam mislio da je to bio neki prolazni trend ali to nazalost izgleda nikad nece proci.
na slici top top a uzivo je vidis i da budes srecan ako je prosjek 5/10.
ili je to mozda nesto psiholoski, da joj nisi vidio napucanu fotku - mozda bi uzivo bila 6 ili 7/10.
Odje ce jedino Takumi jebat koliko ja vidim.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne važi to više. Sad je svaki mjesec februar.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
mogla je veli mjesto kreme da se namaže. what time to be alive
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ova ti je bash elokventna!
...
Ja procitah umjesto drago mi je onda - digo mi se odma, al vidim ona veli samo DA pa reko nije to to.. Nesto su loseg kvaliteta ovi ss al svaka cast
Prvo sam citao ove iznad skrinsotove pa mozda zato
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Last edited by shakal23; 05-08-24 at 21:54.
Vjerovatno nema nista od nje cim ovako kratko odgovara ali ce da vidimo. Ali kako bi covjek po ovoj pisaniji za mene pomislio da sam normalan, kulturan, tacno da zainteresujem neku koja me ne poznaje.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Нијеси одавно бутине постирао.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vratija se Šime...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa zato se zna kakve se poruke salju ovakvim "djevvojkama", cojek to koristi kako mu odgovara i cao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Значи више нема пролаза би ли изашла са мном на куглу сладоледа?
Jedan moj sestric koji je magistar pravnih nauka, kulturan, ekstremno inteligentan i zivi od male plate, odbijen je 100 puta, jedva se ozenio, jer on je dopisivanje poceo sa "kako imas lijepu kosu", "koja ti je omiljena boja/film/pjesma", dok drugi koji ima zavrsenu srednju skolu, vozi novi X6, upravlja svojom milionskom firmom ima ***** ko salate, dopisivanje pocinje sa "kako bih ti napunio usi spermom".
Alapacha, izvini na language.
...ili bi li se kopala u moju grobnicu.
Last edited by TAKUMI; 06-08-24 at 09:56.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks