Jos veli da mu prijeti izumiranje. Kakvi vlazni snovi...![]()
Hvala na šturim i omalovažavajućim odgovrima. Vidim, razumijete se u materiju. Mikroskopski poznajte tenis. Kao takvima, promakao vam je intervju upravo g-dina Novaka Đokovića iz 2019. gdje govori upravo ovo što sam i ja rekao. Neko nevaspitan bi rekao, e moj Novače, neznalico - porediti tenis i odbojku, kad ono - međutim:
Đoković: Planiraju da od tenisa naprave "Velikog brata""Odbojka napravila dobre promene, iako su osuđivane"
Neki mečevi na ovogodišnjem turniru u Parizu trajali su više od četiri sata, pa postoji razmišljanje da se promene uvedu i kako bi se skratili dueli i pomoglo teniserima.
"Odbojka je dobar primer. Promenila je i svoju publiku kada je promenila pravila, od prednosti do seta od 25 poena. To je bila dobra promena, u početku je bilo čudno i mnogi su osuđivali tu promenu, kao što je to obično slučaj kod velikih promena koje utiču na celokupni sport, na bodovni sistem. Obično, naiđete na veliku osudu i ako se taj talas izdrži, ako iza svega stoje vizionari koji to mogu da potkrepe i da prosto prikažu da je bolje tako, obično su onda svi zahvalni što se to desilo", veruje Novak.
https://www.rts.rs/lat/sport/tenis/3...kog-brata.html
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Jos veli da mu prijeti izumiranje. Kakvi vlazni snovi...![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
@birtTatie ...bitrTE...Kako li već... siguran sam da zaslužujete ban zbog poruke koju u u gif-u upućujete gospodinu Đokoviću. Ipak je osvojio olimpijsko zlato.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Bio sam na stadionu upravo negdje u liniji cilja,..
od prvog do 8 mjesta svi su bili u 12 stotinki,..na stadionu uzivo je licilo da
je bas za mrvicu pobjedio Tompson,..
Što je najače,,, Jamajčanin Sevill koji je bio poslednji u finalu , u polufinalu je trčao
9.78 ,..tj brže nego pobjednici finalne trke ...
Veči utisak od same trke ostavio je spektakl najave trke ,...koji je trajao 20 minuta,..
a prije toga fionala u kladivu, skoku uvis,i troskoku za žene su bila odlična,..kao i polufinala na 1500
Nakon odgledanih polufinala i njegove eksplozije u prvoj polufinalnoj trci, mislio sam da osvaja on ,
ali ovdje su zaista stotinke bile u pitanju
Last edited by Dimitris; 05-08-24 at 12:02.
uze ona kuvana glava od Troickog 200 iljada ni kriv ni dužan. i Tipsa ljigavac snsa odma' bio tamo da se slika sa Novakom
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
odluka snsa, vjerova il ne
kakva odbojka. Japan imao tri meč lopte i Italijani se vratili. 2:1 za Japan trenutno
izgubiše Japanci, šteta. sjajna odbojka bi
Novak se slaže
Finale sinoć je bilo najbrza trka svih vremena, jer su svi zavrsili ispod deset sekundi. Seville koji je bio posljednji je bio brzi nego Lewis kad je uzeo zlato na OI.
Inace, Francuzi ne praštaju, Sha'Carri je stisnula zube i otišla na drugi ulazni punkt, a Shelly-Ann se povukla.
https://nypost.com/2024/08/05/sports...cs-withdrawal/
Džabe su zvijezde, nijesu došle sa ostatkom tima autobusom i pokazali su im vrata.
opet odbojka ide u preokret. Francuska gubila 0:2 i eo vodi u petom setu sa 8:4. sa druge strane Hrvati u vaterpolu gube sa 9:3 od Amera i idu na Španiju u 1/4
samo da ne krenu predstavnici naaAAAAAAroda sada da zovu momka i slikaju se sa njim kako bi pridobili koji glasDan nakon osvajanja zlatne medalje, Novak Đoković se vraća tamo odakle je i krenuo u pohod na Pariz - u Crnu Goru.
Kako Portal RTCG saznaje, najbolji teniser svih vremena će odmarati u Porto Novom i tu će ostati nekoliko dana, do slavlja na čuvenom balkanu Skupštine Beograda, zakazanog za 13. avgust.
Сад ће Гоća рећ како су Амери и Хрватску лагано добили. А није да побједа није била од значаја. Хрвати сад на Шпанце иду.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
jeste, tako idu ukrštanja. Grci su ozbiljni jednako kao prije tri godine a Srbija je mnogo slabija. Australija ih je glatirala a danas i Madjari. ne znam da li si vidio kakav su gol primili?
dobra trka na 5000m kod žena bi. uze Chebet zlato, iako je možda realno i vodonoša za Kipyegon bila. Sifan Hassan kasno krenula, tek u poslednjem krugu i nije mogla više od bronze
Sifan planira da trci i 10000 i maraton. Zatvorila se unutra bila...
ona voli da trči nazad i onda da krene u napad. al noćas je baš kasno krenula. Keely uze zlato na 800m. dosta je ubjedljiva bila
Duplantis oborio OI rekord. 6.10, da vidimo ide li na preko 6.25
Duplantis je čudo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks